reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kifsi - Kuba wie kto to Peppa I George (maja bajki na DVD) I pare gadżetow, ale nie jedt specjalnie nimi zainteresowany. Auta, pilki - w kazdej ilosci I rozmiarze owszem!!! A ostatnio mamy jazde na samoloty. Kaze sobie wlaczac na YouTube jak samoloty startuja I laduja.

Josie moje w zeszły roku też się nie kleiły :/ koleżanka kupiła takie same i jej normalnie się kleiły.

A czy Wasze maluchy kumają memory ?

alescie znowu z produkcja poszly :p

u nas nie ma szczegolnych zabawek ... Pepy nie oglada wiec nie ma zajawki na nia ... ostatnio w ogole nie oglada :)
lubi samochody samoloty ale tez lubi powozic lalke w wozku czy gotowac w wymyslonych garnkach

puzle nawet ukladamy lubi zabawy naklejkowe no a Aga co do memory to z niewielkiej ilosci powidzmy z 3-5 par znajduje ladnie ladnie

Aga P uwielbia memory. Na telefonie czy na kompie to nawet na czas rozkminia:) Ale on duzy. I 7km na rowerku...wow!

Josie takie obrazki magnezy z postaciami z Peppy. Do tego ksieazeczka z obrazkami i literkami do nauki. Jak bede na kompie to wkleje. Sa tez inne z takimi magnesami. Mam np.Czerwony Kapturek.

Ja mam naklejki na okno nie zelowe a takie foliowo-plastikowe? Swietnie trzymają sie okna non stop. I na drugi rok rowniez sie nadają:)

U nas bajka Czerwony Kapturek jest opowidana codziennie przed snem (raz byla w tv i mloda sobie upodobala). Peppe uwielbia ogladac jak i ksiezniczke Holly w ktorą non stop sie przebiera (suknia tiulowa, korona i rozdzka-kilka razy dziennie). Ostatnio pojechala tak do babci bo sie rozstac nie mogla.I wciaz na topie ciastolina...lepi lepi i lepi.

Kasienka - Kuba lubi też gotować (szczególnie wtedy, kiedy Ala to robi), wózek tez jest OK, tyle, że traktuje go bardziej jako pojazd, bo ma kółka nie jako zabawę lalkami. Ale auta i piłki zawsze były w centrum jego zainteresowania. Powiem szczerze, że w piłkę gra lepiej niż niejeden 3-4 latek. Najchętniej kopie piłkę z podbicia - - i tu jest kłopot, bo w domu to tez robi, jak nie zauważę, a taka podbita i kopnięta piłka bardzo wysoko leci. Jak kopnie w swoim pokoju lub na hollu to pół biedy, ale w salonie czy w kuchni, gdzie jest dużo przedmiotów i to szklanych, to juz problem.

Alinka chyba ma memory muszę zobaczyć czy będzie wiedział o co w tym chodzi.

josie książeczka. Siorka dziś nabyła w Smyku jakby co;) Ja już nie mogę się jej doczekać. P teraz ma fazę na naukę. Chce uczyć się literek i jest mega podjarana jak jej się uda zgadnąć.
af381e6037ceb15896119c98a7d40252.jpg

A my dziś dopiero po 21.00 wróciliśmy z jarmarku świątecznego. Aga ta kolejka jest super, P w tamtym roku bała się a w tym w nieskończoność na wozie strażackim:D I z głodu gofra zjadła (a nie tyka):p

Załączniki

• af381e6037ceb15896119c98a7d40252.jpg
    af381e6037ceb15896119c98a7d40252.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 38
Hejka poniedziałkowo :)
Jutro mam badanie połówkowe. Ale mi ta ciąża błyskawicznei leci.

Kasiek - twoja Pola to genialne dziecko. Moja jakas taka przy niej niskołapiaca sie wydaje :) Nie przejawia zainteresowania najmniejszego literkami czy też cyferkami.

Ale puzzle za to namietnie układa.
A i teraz ma nowe hobby - rozbiera sie i ubiera. Całościowo :)

reklama
aylin widzisz, za to P nie przepada za puzzlami. Więc coś za coś. Jedno cziecko dobre w tym, a drugie w tamtym;) U mnie ma duży wpływ moja siostra. To Poli wzór do nasladowania. Słucha się jej jak w zegarku. Kamilka chce uczyć literek i pokazuje to P potem uczy się.

Wychodowałay mi się jakieś dziwne mini muszki w doniczkach z bazylią. Mniejsze niż owocówki i tylko tam siedzą i nad nimi latają!

Do góry