reklama
katrina115
Potrójna Mama
Kifsi - Kuba wie kto to Peppa I George (maja bajki na DVD) I pare gadżetow, ale nie jedt specjalnie nimi zainteresowany. Auta, pilki - w kazdej ilosci I rozmiarze owszem!!! A ostatnio mamy jazde na samoloty. Kaze sobie wlaczac na YouTube jak samoloty startuja I laduja.
agaundpestka
Fanka BB :)
Josie moje w zeszły roku też się nie kleiły :/ koleżanka kupiła takie same i jej normalnie się kleiły.
A czy Wasze maluchy kumają memory ?
A czy Wasze maluchy kumają memory ?
katrina115
Potrójna Mama
Aga - szczerze mowiac nie sprawdzalam.
Kasienka_
alescie znowu z produkcja poszly
u nas nie ma szczegolnych zabawek ... Pepy nie oglada wiec nie ma zajawki na nia ... ostatnio w ogole nie oglada
lubi samochody samoloty ale tez lubi powozic lalke w wozku czy gotowac w wymyslonych garnkach
puzle nawet ukladamy lubi zabawy naklejkowe no a Aga co do memory to z niewielkiej ilosci powidzmy z 3-5 par znajduje ladnie ladnie
u nas nie ma szczegolnych zabawek ... Pepy nie oglada wiec nie ma zajawki na nia ... ostatnio w ogole nie oglada
lubi samochody samoloty ale tez lubi powozic lalke w wozku czy gotowac w wymyslonych garnkach
puzle nawet ukladamy lubi zabawy naklejkowe no a Aga co do memory to z niewielkiej ilosci powidzmy z 3-5 par znajduje ladnie ladnie
kasiekz
Aga P uwielbia memory. Na telefonie czy na kompie to nawet na czas rozkminia Ale on duzy. I 7km na rowerku...wow!
Josie takie obrazki magnezy z postaciami z Peppy. Do tego ksieazeczka z obrazkami i literkami do nauki. Jak bede na kompie to wkleje. Sa tez inne z takimi magnesami. Mam np.Czerwony Kapturek.
Ja mam naklejki na okno nie zelowe a takie foliowo-plastikowe? Swietnie trzymają sie okna non stop. I na drugi rok rowniez sie nadają
U nas bajka Czerwony Kapturek jest opowidana codziennie przed snem (raz byla w tv i mloda sobie upodobala). Peppe uwielbia ogladac jak i ksiezniczke Holly w ktorą non stop sie przebiera (suknia tiulowa, korona i rozdzka-kilka razy dziennie). Ostatnio pojechala tak do babci bo sie rozstac nie mogla.I wciaz na topie ciastolina...lepi lepi i lepi.
Josie takie obrazki magnezy z postaciami z Peppy. Do tego ksieazeczka z obrazkami i literkami do nauki. Jak bede na kompie to wkleje. Sa tez inne z takimi magnesami. Mam np.Czerwony Kapturek.
Ja mam naklejki na okno nie zelowe a takie foliowo-plastikowe? Swietnie trzymają sie okna non stop. I na drugi rok rowniez sie nadają
U nas bajka Czerwony Kapturek jest opowidana codziennie przed snem (raz byla w tv i mloda sobie upodobala). Peppe uwielbia ogladac jak i ksiezniczke Holly w ktorą non stop sie przebiera (suknia tiulowa, korona i rozdzka-kilka razy dziennie). Ostatnio pojechala tak do babci bo sie rozstac nie mogla.I wciaz na topie ciastolina...lepi lepi i lepi.
katrina115
Potrójna Mama
Kasienka - Kuba lubi też gotować (szczególnie wtedy, kiedy Ala to robi), wózek tez jest OK, tyle, że traktuje go bardziej jako pojazd, bo ma kółka nie jako zabawę lalkami. Ale auta i piłki zawsze były w centrum jego zainteresowania. Powiem szczerze, że w piłkę gra lepiej niż niejeden 3-4 latek. Najchętniej kopie piłkę z podbicia - - i tu jest kłopot, bo w domu to tez robi, jak nie zauważę, a taka podbita i kopnięta piłka bardzo wysoko leci. Jak kopnie w swoim pokoju lub na hollu to pół biedy, ale w salonie czy w kuchni, gdzie jest dużo przedmiotów i to szklanych, to juz problem.
Alinka chyba ma memory muszę zobaczyć czy będzie wiedział o co w tym chodzi.
Alinka chyba ma memory muszę zobaczyć czy będzie wiedział o co w tym chodzi.
kasiekz
josie książeczka. Siorka dziś nabyła w Smyku jakby co Ja już nie mogę się jej doczekać. P teraz ma fazę na naukę. Chce uczyć się literek i jest mega podjarana jak jej się uda zgadnąć.
A my dziś dopiero po 21.00 wróciliśmy z jarmarku świątecznego. Aga ta kolejka jest super, P w tamtym roku bała się a w tym w nieskończoność na wozie strażackim I z głodu gofra zjadła (a nie tyka)
A my dziś dopiero po 21.00 wróciliśmy z jarmarku świątecznego. Aga ta kolejka jest super, P w tamtym roku bała się a w tym w nieskończoność na wozie strażackim I z głodu gofra zjadła (a nie tyka)
Załączniki
Hejka poniedziałkowo
Jutro mam badanie połówkowe. Ale mi ta ciąża błyskawicznei leci.
Kasiek - twoja Pola to genialne dziecko. Moja jakas taka przy niej niskołapiaca sie wydaje Nie przejawia zainteresowania najmniejszego literkami czy też cyferkami.
Ale puzzle za to namietnie układa.
A i teraz ma nowe hobby - rozbiera sie i ubiera. Całościowo
Jutro mam badanie połówkowe. Ale mi ta ciąża błyskawicznei leci.
Kasiek - twoja Pola to genialne dziecko. Moja jakas taka przy niej niskołapiaca sie wydaje Nie przejawia zainteresowania najmniejszego literkami czy też cyferkami.
Ale puzzle za to namietnie układa.
A i teraz ma nowe hobby - rozbiera sie i ubiera. Całościowo
reklama
kasiekz
aylin widzisz, za to P nie przepada za puzzlami. Więc coś za coś. Jedno cziecko dobre w tym, a drugie w tamtym U mnie ma duży wpływ moja siostra. To Poli wzór do nasladowania. Słucha się jej jak w zegarku. Kamilka chce uczyć literek i pokazuje to P potem uczy się.
Wychodowałay mi się jakieś dziwne mini muszki w doniczkach z bazylią. Mniejsze niż owocówki i tylko tam siedzą i nad nimi latają!
Wychodowałay mi się jakieś dziwne mini muszki w doniczkach z bazylią. Mniejsze niż owocówki i tylko tam siedzą i nad nimi latają!