A czy Wasze maluchy kumają memory ?
Taaak!
Aura dostala na 2 urodzinki takie male kwadraciki ze zwierzatkami, na poczatku gralysmy z kilkoma parami, teraz ze wszytskimi 52 pary I najciekawesze jest to ze w wiekszosci wygrywa ona!!!
skobana ma taka pamiec!!! I szczescie hahaha
ja odslonie dwie I pidlo ta odslania I ma jedna do pary z tych co ja wczesniej odslonilam :-) Ale kochana I tak wszystkie mi oddaje bo ona ma dwa ulubione zwierzaki/potworki na rozowym tle i tylko je chce
Za to z dominem dopiero zaskoczyla o co chodzi...
Aga P uwielbia memory. Na telefonie czy na kompie to nawet na czas rozkminia
Ale on duzy. I 7km na rowerku...wow!
Josie takie obrazki magnezy z postaciami z Peppy. Do tego ksieazeczka z obrazkami i literkami do nauki. Jak bede na kompie to wkleje. Sa tez inne z takimi magnesami. Mam np.Czerwony Kapturek.
Ja mam naklejki na okno nie zelowe a takie foliowo-plastikowe? Swietnie trzymają sie okna non stop. I na drugi rok rowniez sie nadają
U nas bajka Czerwony Kapturek jest opowidana codziennie przed snem (raz byla w tv i mloda sobie upodobala). Peppe uwielbia ogladac jak i ksiezniczke Holly w ktorą non stop sie przebiera (suknia tiulowa, korona i rozdzka-kilka razy dziennie). Ostatnio pojechala tak do babci bo sie rozstac nie mogla.I wciaz na topie ciastolina...lepi lepi i lepi.
Podeslij pozniej linka gdzie zakupic ta ksiazeczke
I widze, ze nasze dziewczyny maja podobne zainteresowania :-) Aurelka libi Peppe ale woli Georga!!! pewnie dlatego, ze zblizony wiekiem
Holly rowniez mamy ksiezeczke z przyciskiem wydajacy dzwiek rozdzki ;-) ale tez lubi Postman Pat baaardzooo I bajki o pocigach....
Wczoraj pisalaysmy - rysowalaysmy list do siwtego Milolaja I zarzyczyla sobie ROZOWY POCIAG!
Co do Czerwonego Kapturka, Trzech swinek, i 7 kozlatek we wszystkich jest WILK ktorego sie teraz boi bo jak jest ciemno w pokoju czy cos stuknie to czesto przybiega i mowi ooooo Wilk...... efekt czytania tych bajek przez miesiac dzien w dzien po kilka razy a Pe do tego jeszcze sie wczuwa jak czyta I jak przychodzil wilk I pukal do drzwi to on tez pukal mocno w lozeczko I nasladowal glos wilka .......
wiec u nas juz tych bajek nie czytamy...... na razie
Pisalam Wam kiedys ze Aurelka to juz chce chodzic do szkoly.....
zawsze rano przejezdzamy obok I czasem jest placz bo ona chce do jej szkoly.....
Literki I cyferki cwiczy co dzienie, przy kazdej czynnosci proboje cos policzyc albo przeczytac, jak czyta to same samogloski mowi a liczyc juz potrafi ladnie w 3 jezykach :-)
I to do 6!!!! z nasza pomoca do 10!
Hejka poniedziałkowo
Jutro mam badanie połówkowe. Ale mi ta ciąża błyskawicznei leci.
A i teraz ma nowe hobby - rozbiera sie i ubiera. Całościowo
WOW juz!!! dopiero co mowilas, ze kestes w ciazy!!!
ale ten czas ucieka!!!
Super hobby ma
to masz z nia wesolo
Wychodowałay mi się jakieś dziwne mini muszki w doniczkach z bazylią. Mniejsze niż owocówki i tylko tam siedzą i nad nimi latają!
ja tak mialam z ziolami....... okazalo sie, ze zgnily mi korzenie
I musialam wyrzucic do kosza a muszki zaczely lata po domu....
Witam
my wczoraj byliśmy na otwarciu jarmarku bożonarodzeniowego na którym pięknie grała orkiestra
i oczywiście pierwsze karuzele zaliczone
piłam sobie grzańca Antek czekoladę i tak sobie patrzyłam jaki ten mój synalek już duży
Dziś na swoim rowerku biegowym pojechał na działkę więc w sumie zrobił 7km bez zająknięcia
A co do kurtek/ butów my teraz nosiliśmy jedną z zeszłego roku, ale już mała, a tak to u nas już 104/110 i but 27
U Was PEPA na topie u nas dalej MINI
7km na biegowym rowerku WOW to dopiero wyczyn!!!.... Moja to jakis kurdupelek jest bo do biegowego ledwo czubkami palcow dotyka ziemi....
Polaa- super kolekcja Peppy!!! moja woli Georga
:-)
Ja w tym tygodniu znou sama z mloda bede tzn od srody a nastepny tydzien caly sama z mloda.....