reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A tam aga nie bierze sie. Wiesz jak temu panu by przykro bylo? A tak cieszył się ze radość dziecku sprawil. Wiec juz dwie osoby zadowolone :)
:-D:-):rofl2:

Aronia, a gdybyś wzięła zaświadczenie od pediatry, ze powinien iść do żłobka, bo to ważne dla niego, bo w domu mówi tylko po polsku. Znam dużo osób które dzięki temu zyskały miejsce

reklama
Witam pierwsza. Pochmurno i paskudnie na dworze. Buuuuu, szkoda że nie ma słońca. Smutno będzie na cmentarzu.

Spałam dziś na ziemi u młodego. Tak mnie K wkurzył, że nie miałam ochoty nawet się koło niego położyć. Dziś trochę żałuję, bo plecy bolą jak diabli a tamten wypoczęty......wrrrrrrrrr

Mlodak hahaha. Chcialas mu pokazac a tymczas on wyspany a ty polamana...skad ja to znam:)

Aronia moja zas slodyczy, ciastek, jogurtow i dzemow nie lubi i nie tknie. Woli gorzką herbate zurawinową:) Ale wiem o czym piszesz bo bylam u kuzynki w czw. Jej cora caly czas biegala z ciachem czy czekoladką i zjadla dwie pajdy chleba z miodem. Ponoc ma tak non stop bo inaczej awantura i nie są w stanie tego wytepic. Jeszcze sie wsciekala na P ze nie chce jesc z nią bo moja to ugryzie czekolade i odstawi ze niedobra;)

Aga milo ze strony Pana:) Rozumiem ze z gardlem lepiej wiec super!

Aylin wow, swietna sprawa i jaka radocha dla mlodej!

Moja tez poszlaby do dzieci. Mam multum zlobkow ale jakos nie potrafilabym sie z nia rozstac (wiem, wiem). I nikt u mnie w rodzinie nie chodzil i nie chodzi wiec wszyscy przeciw (wszyscy od zerowki zaczynalismy). Wiem ze bawilaby sie z dziecmi ale moglbym ją prowadzac na godzine max:p Musze sprawdzic czy jest taka opcja ale od wiosny jako przygotowanie przed przedszkolem.

Kasiek to mamy to samo podejście do przedszkoli. Też bym nie umiała oddać tam małego jeszcze. Tez ja i siostra zaczynalysmy od zerówki i ja dobrze to wspominam. Owszem z kasą krucho było bo tylko pensja taty ale po co mi były kolejne zabawki jak miałam podwórko, psy, koty, kolegów z ulicy. Świetna sprawa jak dla mnie.
Moja koleżanka posyła swoje dziecko na całe dnie od 8 do 18. Dla mnie to niewyobrażalne zostawić dwulatka na tyle czasu pod opieką przedszkola.

mlodak identycznie;)

Kurde znalazłam czadowe tostery, Mam czasami ochote na takie grzaneczki z masełkiem, drzemem lub miodem;) I szukałam dla siebie, ale te mnie urzekły i cena od 69zł;)
t1.jpgt2.jpgt3.jpg

Jedziemy na groby;)

Załączniki

• t1.jpg
    t1.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 54
  • t2.jpg
    t2.jpg
    7,4 KB · Wyświetleń: 47
  • t3.jpg
    t3.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 41
Hej :)
Ja po grobingu tzn polowa. Reszta na wieczór ale za to pól godziny spacerkiem od mieszkania wiec pójdziemy bo dzis przyjemnie.

Kasiek boskie te tostery :) daj namiar :)
A co do żłobka - takiego pól rocznego szkraba bym nie oddala. Ale moja 2 latke juz tak. Zupełnie inaczej się rozwija. Fajnie zaczela bawić w grupie. Dzieli sie zabawkami. Na razie jeden minus - mniej na polki przebywa.

Ja dzis sie nalazilam. 3 godz. niemal non stop chodząc. Mloda zasnela jak grzalo slonce a wstala jak swiecil ksiezyc innymi slowy zasnela jak wyszlismy z auta a wstala jak do niego wrocilismy i tyle widziala znicze:p Mimo halasu i tony ludzi przespala cale obchodzenie grobow.

Nie wiem co robic z wozkiem od stycznia. Jak wiecie ona uwielbia spac na spacerach w tym swoim wielkoludzie (bo mam ten na wielkich kolach). I co, bedziemy wychodzic nie w porze drzemek? A dluze spacery bo przeciez my kursujemy? Na taj dostawce sie tylko stoi. I nie wiem czy nie kupic uzywany ten dla dwojki dzieci (Hauck ma taki dla mlodszego i starszego) na jakis czas.

Aylin zauwazylam ze nie ma ich w sprzedazy...zalamka:/ Postaram sie jednak dokladnie poszperac i dam znac.

Witam i ja :)
Antek by się zakochał w tych tosterach :)
Kasiek, a co do wózka to ja pewnie bym wolała by Antek spał mi w domu wtedy miałabym czas dla drugiego dziecka lub dla siebie, tym bardziej, ze to zima :)

Ja gdybym miała możliwość to oddałabym Antka na 2-3h- 3razy w tyg. do żłobka/ dzieci by nie był tylko, ze mną :) i miał większy kontakt z dziećmi, ale nic poczeka i od września przedszkole.

edek:
Toster Mickey

Ostatnia edycja:
aga towar niedostępny, jak wszędzie:/ Co do wózka to w tygodniu tak, ale w weekendy na dłuższe wypady już inaczej. Ale masz racje, że to zima i niemowlę, więc wędrówki zaczną się od wiosny i w sumie gadaliśmy z M, że wtedy P może spać w nosidle i tyle. Więc nie będę kombinować, dokupię dostawę dla mnie, a na wypady nosidełko.
P ma kontakt ok. 4 razy w tygodniu po pół dnia z rówieśniczkami więc jak w żłobku;) Pisałam o moich niepracujących sąsiadkach;) Zabawkami już się wszystkimi dzieli, a na placach zabaw podchodzi do dzieci: 'Cześć, jestem Polusia, pobawimy się':D

Tu jest czarny dostępny, a ja poluję na ten biały;)
Kocham jeść : Toster Mickey - 138.00ZŁ

Ostatnia edycja:
reklama
My wracamy z afrykanarium:) Fajny tylo tunel wodny:p Reszta tez, ale po prostu duze akwarium. Myslalam ze ten tunel bedzie dluzszy skoro tyle milionow kosztowal.

Sorry za post pod postem ale z tel.nie chce mi sie ten wczorajszy edytowac.

Do góry