reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

pół dnia spędziłam pod kocem , więc kop niestety mną nie wstrząsnął :-(
poza tym dziś znów powrót mdłości :-(

młodego tatuś kąpie więc zaraz czytanie baji na dobranoc i ide z nim w kimono :tak:

kasikz - fajnowe te sztućce :-) u nas zupy tylko łyżeczka do herbaty je a drugie danie widelczykiem deserowym , jak przez przypadek dostanie zwykłe sztućce to biegnie do kuchni i krzyczy ,że chce małe a te wrzuca do zlewu :tak:

asik jak to mój Ł mówi "wstyd to kraść i z baby spaść " :tak: nas też czeka troche wydatków , więc znam ten ból :-(

aga - no to spędziłyśmy dzień podobnie :tak:

spokojnej nocki

reklama
Ja wczoraj jednka uciekłam z pracy godzinę wcześniej :zawstydzona/y:
Mati nie chciał wczoraj zasnąć do 22;30, przewracał sie i pzrewracał i mnie wybudzał.
Strachu sie wczoraj najadłam, myslałam ze na zawał zejdę. cisza w domu a tu samochód zdalnie sterowany zaczyna bziuczeć ( naped sie popsuł, dletego nie pojechał). Najlepsze ze dopiero za 4 razem zorientowałam sie ze to on. Miedzy dziwnymi odgłsami było po parę minut przewry, a ja nie mogłam zlokalizować źródła. W dalszym ciągu nie mam pojęcia jak to możliwe i jedno jest pewne wiecej nie ogladam zadnych filmów z serii "Paranormal":no: Paniki narobiłam a M sie tylko ze mnie śmiał.

Kifsi && zeby mdłości szybko przeszły.

Alijenka zdrówka dla małej. Jak dzisiaj??

Alijenka, miód, malina, syrop z cebuli, vitamina c, plecki i stópki wieczorem nasmaruj maścia rozgrzewającą z olejkami, ubierz ciepło i pod kołderkę. I gorączki do 38,5 nie zbijaj.

My dziś po południu do logopedy się wybieramy. Zostawię O. na zajęciach i pojadę z młodym na zakupy. Ciekawa jestem czy da mi popalić????

Kasiek może jakieś fajne ramki ze zdjęciami Polci? Ja dałam właśnie taką potrójną ramkę swojej mamie i była b. zadowolona.

Kifsi współczuję mdłości8

Alijenka zdrówka dla młodej.

Haha Andzia filmów się naoglądałaś a później panikujesz:-D

dzień dobry :tak:

jest mi zimno, kicham , chyba cosik mnie bierze , ehhh

asik - oby zakupy poszły sprawnie :tak:

alienka - zdróweczka dla Nataszy

andzia - za dużo horrorów oglądasz i masz efekty :-D ale po Paranormal chyba każdy ma takie efekty :-D

a jak reszta chorowitków ???

Asik udanych zakupów.
Cosik mi sięprzypomniało a propos zakupów. Byliśmy wczoraj z Matim w Lidlu. Ja cos tam ogladałam a do M podszeł chłopczyk w jego wieku. Jego mama mówi Szymonek przywitaj sie z chłopcem. To ja D Matiego : Zrob cześć z Szymonem. A M do mnie : Ale ja go nie znam :-D:szok:
Zaczęłam sie śmiać. Mówie: To sie przedstaw. Tak tez zrobił :)

Kifsi zdrówka. Dbaj o siebie .

Moja teściową wczoraj bolała głowa. Dziś rano coś tam pokaszlała i odrazu poleciała do lekarza. I .... Dostała antybiotyk:szok: Hehehe to się nazywa szybka reakcja :-D:-p A tak serio to zdecydowanie za cżęsto łyka to świństwo. Rozumiecie dlaczego nie pozwalam jej się wtrącać do leczenia moich dzieci

Ostatnia edycja:
Kifsi to jak u mnie z tymi sztuccami:)

Asik udanych lowow. Na zdjecia za pozno;/ Zrobie jej kalendarz pod choinke:) Kurde chyba jakąs pizame jej kupie.

Alikenka zdrowka dla malej!

Andzia hahaha mialam tak kiedys z Furby. Baterie sie wyczerpywaly i tak syczaly mechanicznie (nie wiem jak to nazwac). Tak nagle ok.23.00 wieczorem:) To juz kumam z tą tesciową:p

Aylin robie dyniową. I mam dosc z miodem. Mleka kokosowego nie kupilam. Co myslisz o smietance migdalowej bo znalazlam w szafce? Pytam bo masz gusta w tym klimacie:p

hej dziewczyny

Kurde dzwoniłam do mojej pediatry i dzis nie przyjmuje bo właśnie szykuje się na wesele :-:)-:)-(, ale mam zadzwonic koło 13 to może oś uda się wymyślić i nas przyjmie.

Aylin właśnie jej zapodałam malinę bo miodu się boję, mówi że ją buzia boli, a wydaje mi się że to gardło, zerkłam i ma czerwone i nie wiem czy nie ma białych kropek bo cos tak mi tam prześwitywało, a miód na ropnie to nie powinno się dawać. Smaruję jej plecki depulolem i oklepuję kilka razy dziennie. Podałam jej flegaminę i Noesine

andzia hihihi to miałaś hardcore w nocy, a ja task zwlekałam z tym lekarzem zwlekłam bo co tam mała gorączka i się narobiło chyba i nas czeka antybiotyk

kifsi zdróweczka

reklama
Alijenka teraz jakies wirusówki panuja a to na gardło,a to kaszel, moi przeszli przez to bez anty. :O
A wiesz jak u na s bez anty sie udało to u Was tym bardziej :)
Zdrówka dla N

Do góry