reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam, za oknem szaro i ponuro , leje , jak nic kolejny dzień uwięzieni w domu :-( zwariuje :no:

aylin - ja dołączę sie i tez poproszę o kopa :tak:

co do okulisty to na pewno się wybiorę , ja z tych co dmuchają na zimne :tak: jak W miał ledwo skończony roczek i krzywe nóżki to w tajemnicy przed małżem ( bo on wiecznie uważa ,że przesadzam ) poleciałam prywatnie do ortopedy ,żeby sprawdzić czy ok :-)

a i wiecie co , ten jego wzrost nie dawał mi spokoju , bo coś za dużo mi się wydawało no i zmierzyłam go sama , wyszło mi 96 cm , więc piguła chyba się pomyliła :tak:

aga - ja też potwierdzę co dziewczyny piszą , jak z babcią zostaje to zasypia jej bezproblemowo wręcz na stojąco :-D

kasienka - zdróweczka dla Sary , oby szybciutko przeszło :tak:

asik - a sio z tą chandrą :tak:

kasiekz - o jak fajowo :-) też by mi było żal zostawić takiego różowego słodziaka :tak:

reklama
A ja pranie, prasowanie i dopiero wybieram się, więc muszę wziąć wózek i młoda prześpi się w sklepie. Wieczorem do gina po zwolnienie...i tak dzień zleci. Jutro znowu rano zakupy i szykowanie na sobotnią imprezę.
A więc z tego co piszecie w całej PL taka pogoda jesienna. W sob. jeszcze czas zmieniamy. Dobrze że choć dziś nie pada.

Zakochałam się i muszę nabyć:p Zestaw sztućców dziecięcych 4 szt Titto

Ostatnia edycja:
u nas też pogoda nie zachęca do spacerków- zimno i deszczowo

Kasienka oby Sarci szybko przeszło

Andzia ale masz fajowo z tym spotkaniem z dziewczynami, zazdraszczam

Aylin przesyłam kopniaka ;)

Kasiekz powodzenia w szukaniu prezentu, czy masz już upatrzony?

Kifsi i tak W. duży chłopak :)

Asik no mam nadzięje ze dojdzie do spotkania i to w duzym gronie :) A Ty kiedy byłaś w Krakowie ??? Dzieci duze,to wiesz ... :))

Kaseik to sztućce nawet ładne, ale ja juz nie będę kupować, bo swoim coraz częściej daje normlane ( no moze trochę delikatniejsze niż standardowe) i sobie rodzą.

hej
Aylin masz KOPA i prosze o zwrot, bo mam dziś to samo.

aylin - ja dołączę sie i tez poproszę o kopa :tak:

:tak:

dziękuję i proszę - oto zwrotny Zobacz załącznik 650129

Aylin przesyłam kopniaka ;)

Dziekuje

Ale pomogło - zabrałam sie za tone papierów która z okazji szkolen mi sie nazbierałą. I z tyny zostało juz tytlko pół tony. Do jutra powinnam ogarnąc.

Kasiek - słodkie - ale moja juz chce jeść naszymi wiec moze dla drugiej zaszaleje :)
Na razie skonczyłam z zakupami - teraz czekam na odbiór i bede rodzine kurowac skoro urlop przed nami.
A o przepisie na wit c czytałam ze z ksylitolem pyszna.

Witam :) ja dziś do południa siedziałam z Antkiem i Zochą :) bratowa miała wczoraj urodziny i dostała ode mnie i (teściowej) bilety do kina plus opiekę nad dzieckiem:)

Mi też by się kopniak przydał pobawiłam się z Antosiem i wskoczyłam pod koc, bo jakoś zimno mi, a on póki co bawi się sam.

Aga - od niedawna moja siostra mieszka z powrotem z rodzicami (ona + dwoje jej dzieci) I jak przychodzi do usypiania Oliwki (2 latka), to babci lepiej to wychodzi I szybciej.
Ja się parę razy gdzieś ukrywałam, ale nie dawał się babci położyć, ale duży chłopak wyjścia nie ma.

Co do wyjazdu mamy z M konflikt interesów :p On chce zwiedzać Kraków nocą z kumplem ( na szczęscei na Cocomo go nie stać :pP) a ja chce połazić z siostrą no i spotac sie z dziewczynami. Hehehe a może pokażemy chłopakom życie w dużym mieście :p i zabierzemy ich ze sobą.
Niech każdy weźmie jednego syna i zaszaleje :D

Aga co zrobilas z cukinia?:) Moja siora usypia Pole w minute, bo babcia szybciej zasypia niz ona;p Kiedys wchodzimy do domu, dziecko uklada klocki a babci spi obok:'oj przysnelo mi sie';
Obtoczyłam w jajku i bułce i A się zajadał, dziś zupa z cukinii i może placki- musze ja szybko zjeść.
A sztućce widziałam ostatnio gdzieś w sklepie fajne, ale uznałam, ze nie dla nas, bo siostry nie mamy :D

Andzia wstyd się przyznać ale w Krakowie byłam tylko raz na wycieczce szkolnej. Spotkanko naprawdę bardzo kuszące ale nic z tego. W najbliższym czasi czeka na sporo wydatków i muszę się liczyć z każdym groszem... eh, szkoda

Kasiek fajne te sztućce ale u nas młody i je już "dorosłymi"

Aga też planuje placki ale ziemniaczane

Aylin hehe dobrze, że kopniak pomógł;-)

ooo i małż wrócił godzinkę szybciej z pracy

reklama
My jeszcze w markecie. M dolączyl i mloda w kulkach szaleje:)
P wciaz je swoimi sztuccami wiec przydadzą sie:) Jakos nie wyobrazam sobie jak ma wsadzic do buzi tą moją wielką lyzke zupy...przeciez nie zmiesci sie? A widelce mam grube, ciezkie:/

Aga ach az sobie narobilam smaka na cukinie ale my bez ciasta wolimy. Normalnie wroce i bede smazyc:p Dobra bratowa jestes;p A bawią sie chociaz razem?

Aylin smacznej kuracji!

Asik nie mam:/ Odwieczny problem...co kupic mamie. Nic nie kupilam. Jutro wyruszam w kolejny rejs po sklepach:/

Ostatnia edycja:
Do góry