reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
w sumie ja Polkę w 39tc i miała 2900;) Ale tak jakoś dwóch ginów mówiło jej że wielkie dziecko będzie, że wszystko z niej wyssało...a tu taki mikru;)

aylin chodziło o to, że nim urośnie na Disney Park to z 3 lata jeszcze:p

Witam się i ja :D

No ja Szymona urodziłam trzy dni przed terminem i 3840;54. Za to od mojego m.bratowa urodziła chyba z tydzień po terminie i 4650; 65. Masakra, a na ostatniej wizycie ginka jej powiedziała, że dziecko max 3300 się urodzi, a tu taka niespodzianka :-) Zobaczymy, ile teraz malusia będzie miała ( jeszcze trzy tyg jej zostały)

Dziewczyny czy tylko ja muszę się mojego malucha tyle naprosić, nagadać itp? Normalnie wieczorami to już w chrypkę popadam, a ten nic sobie ze mnie nie robi. Jak gadam do niego szeptem to on mnie w ogóle nie słucha. Ty sobie matka gadaj. Eh łobuz i już. Może ojciec go ustawi w weekend.

Kasiek oszczedzaj sie zebys pozniej nie plula sobie w brode ze musisz lezec do konca ciazy

Moni oj wspolczuje ... choc my tez wczoraj ciezki dzien mielismy

Alijenka Nataszka niezla :D ja mojego zeby nie przeklinam poprawiam na kurcze blade :p

Kifsi alez fajnie ... tez bym se gdzies pojechala

Josie​ gdzie jestes ?

Ostatnia edycja:
Witam z rańca :-)

jeszcze nie wiem co będzie :-) , bo na usg genetycznym byłam 11w 5 dniu i lekarka stwierdziła ,że nie pokusi się o zgadywanie płci bo za wcześnie :-( fajnie byłoby mieć dziewuszke , ale w rodzinie od ponad 20 lat rodzą się sami chłopcy więc sadzę ,że i mnie natura obdarzy wersją ekonomiczną :tak:

co do samopoczucia to tym razem jest dużo gorzej niż z Wiktorem :-( mdłości od rana do wieczora , dużo przytulania z białą Panią , myślałam ,że przejdzie po I trymestrze , no i w sumie przeszło , ale na dwa dni :-)

alienka - niezła aparatka , W czasem jak mi się wyrwie to po mnie przekleństwo powtórzy , ale na szczeście nie sam od siebie :-)

mooni pociesze , nie tylko ty , ja do mojego też mogę gadać i gadać a on swoje :-)

ładny dzień się zapowiada więc pewnie spędzimy go dziś na ogrodzie :-) więc życze miłego dnia :tak:

Hej

Nie miałam ostatnio Weny do pisania, ale czuję poprawę :-D

Czytałam Was na bieżąco, ale nie pokuszę sie na odpisywanie, bo mogę coś poplątać:zawstydzona/y:

Ja M urodziłam w 42 tc - 4000 i 58 cm.

Chłopaki dla odmiany mają teraz wirusowe zapalenia gardła:wściekła/y: Mati wczoraj z kaszlu wymiotował i miał goraczkę. Kiedy to sie skończy????:-(
Siedzi z nimi teściowa:cool: same rozumiecie... Z jednej strony wszystko ogarnięte, obiad ugotowany itp , ale zdarzy jej się podnieść mi ciśnienie ;-)

Heh myśle ze teraz każda musi sobie troche pogadać ( no może opócz Kasiek), aby dziecko sie posłuchało -taki etap.
Mati jeszcze nie przeklina, ale Adi sobie dobrze radzi:-p, wieć wzór do nasladowania ma :no: Niby jak przeklnie a my usłyszymy i go upomnimy to wiecej tego słowa nie powtarza, ale zasób wulgaryzmów u dzieci w przedszkolu jest ogromny:szok:

kifsi ja dopiero w 17tc dowiedziałam się, że chłop. Poszłam sprawdzić stan mojego łożyska a dr 'o a tu jest siusiak...':D

aga haha to już wiem dlaczego on o głowę większy od Poli!:) Jak w kinie?

kasienka od 3 dni nic nie robię...i czuję się przez to gorzej. Śpię z Polką w dzień, a potem w nocy cierpię na bezsenność i tak dziś o 2.00 do 6.00 leżałam! Teraz łeb mi pęka, serce...ciśnienie 100/50, no mam już dość:p

andzia zdrówka dla chłopaków. Co do teściowej to rozumiem, chociaż wiem jak jest. Przynajmniej zostaje z nimi, moja nawet jakby mieszkała blisko to wątpię:p Pola słucha się fakt, nie zdzieram gardła. Ale żeby nie było tez ma swoje fazy!:p Skarpetki dalej niemile widziane:p

Moja madame ma fazę na sukienki i spódnice takie tiulowe baletnicy. Dziś UWAGA spała w niej, bo nie dała tatusiowi ściągnąć (on usypia, więc niech sobie radzi a że wobec niej to ciepłe kluchy to taki efekt).

Ostatnia edycja:
Kasiek mysle ze takie lzejsze rzeczy to mozna robic i byleby nie wszystko w jeden dzien :p wtedy bedzie i wilk syty i owca cala .... no bo nie chcesz niani przeciez :p

Andzia zdrowka dla chlopakow !!!

Kifsi no bo te wszystkie rzeczy nie koncza sie wraz z 12 tygodniem :p tylko stopniowo mijaja zazwyczaj ... za chwile bedzie lepiej :)

wrocily suwaczki :D ... ja wciaz nie moge uwierzyc ze oba dziecka mi sie 24 urodzily hehe :)

reklama
Witam :)
Antek w kinie wytrzymał całe 2 h oczywiście parę razy wstał pokręcił się, ale podobało mu się. Następnym razem trochę się spóźnię by pominąć reklamy itp.a co do bajki to bez szału.
To na razie tyle, bo ide tarte robic :)

Do góry