reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej dziewczyny!!

alijenka przecież życie kobiety zaczyna się dopiero po 40 czyż nie? :-) Nie smutać tu :tak:

aga zdrówka dla Was! No i gratuluję nowej pracy! :-)

U nas wszystko w porządku, mały marudny i w ogóle nie chce mnie słuchać. Ja mu mówię idź tam on robi mi na złość i idzie w drugą stronę ehh :-/ Wczoraj stał w kącie chyba z pół godz. wyprowadził mnie tak z równowagi, otworzył jogurt zjadł dwie łyżki i go zostawił, za chwile batonika wyciąga ugryzł dwa razy i zostawił, potem wyciągnął parówkę ugryzł zostawił no myślałam że wyjdę z siebie stanę obok i zacznę śpiewać. No nie dobry i już! Mam tylko nadzieję, że nie długo to minie bo inaczej..

Miłego dzionka :-*

reklama
Kasiek jaki to specyfik ostatnio podałaś małej jak złapała katar od.kogoś kto miał zapalenie zatok? K znów chory na zatoki i chyba młody będzie miał katar. K.....wa!

Hej
Czytam na bieżąco...ale jakoś tak cięzko mi cokolwiek napisać...w ogóle ostatnio nie mam na nic ochoty:zawstydzona/y:

Aga zdróweczka dla Antka. I gratki pracy

Muńka fajnie, że jesteś zadowolona z kursu

Kasiek super, że dajesz rade bez niańki

Aylin w końcu po szkoleniach, super

Alijenka hehe a u mnie jest odwrotnie, większość moich koleżanek dopiero zaczyna przygody z pieluchami a ja można powiedzieć, że kończę;-)

Andzia no, coś ostatnio pusto się tu strasznie zrobiło

Alijenka to zeby nic nie rozwinelo sie u malej bo czekamy na Antosia i trzeba sie spotkac:)

Mooni oddychaj:) Poki co ja akurat wsio olewam z jedzeniem i to dziala. Od paru dni je wiecej niz ja:p I tak na przemian ze zaraz znowu bedzie jesc tyle co wrobel:) Ma taki apetyt falowy;p

Mlodak ja podawalam tylko cebion 20kropli 3xdziennie, wapno, probiotyk dicoflor 2kapsulki na dzien i syrop clemastinum na noc lyzke. Do tego wciągala miod lipowy i otrivin na noc do nosa. Minelo w 4dni. Dziewczyny pisaly ze na zatoki podają sinupred 15kropli do godz.17.00 (bez recepty). Sąsiadka tez podawala to swojej 2latce na zatoki plus dostala syrop sinudafen baby (pamietam bo tez mialam go kupic);)

Młodak dzięki za info. Będę pilnować żeby się nie podpierała. Póki co leży całym ciałkiem na brzusiu;)

Ostatnia edycja:
Alijenka w kwiecie wieku jestes :):)

Mlodak to ja i Andzia pisalysmy o SINUPRET 15 kropel 2 razy dziennie najpozniej do 17

Katrina powrot do mlodosci :)

Moni u nas tez wszystko na odwrot :)

Hej lasencje wy moje :)
siedzę i odświeżam tę stronę i odświeżam i odświeżam, a tu takie pustki :-:)-:)-:)-:)-:)eek::eek::eek:

Alijenka - bo ja wróciłam :) Jak mnie nie było to miałyście nadprodukcje, teraz mam czas was poczytac (no dobra - bede miała jak przedre sie przez zaległości z 3 tygodni) to was nie ma.

A poza tym mam pytanie - gdzie byś mnie wyslała obecnie na wakacje?? tak do konca listopada :)

polaa no może i nie stara ale stara matka :) ja już powinnam mieć przynajmniej 16 letnią córkę a nie 2 letnią :-):-):-), rocznik rocznikiem i nie czuję się na swoje lata choć bardzo mi brakuje czasu sprzed 3 lat :), teraz się zrobiłam kura domowa i tym się postarzam z dnia na dzień :sorry::sorry::sorry:

ajtam, ajtam nie schizuj. Tyś młoda dupa :) moja macocha urodziła jak miała 48 lat :) ty wtedy bedziesz miała nastolatke w domu :)

Aylin, Kasiekz - chodzi głównie o dłuższe spedzanie czasu leżąc na jednym z boków z podparciem główy o rękę. Sporo dzieci ogląda tak tv,albo się bawi.

a nie, to to nie. Moja jezeli juz to na brzuszku lezy.

Alijenka - nie narzekac!!!
Co ja mam powiedziec? Moglabym juz byc babcia, a ja mam swoje pieluchy do zmieniania... ale nue narzekam. Troche zmian u mnie to od razu lepiej (tak na stare lara).

w sumie to mozesz być i babcią :) i mamą :) przynajmniej będziesz wiedziałą jak pieluchy zakładać :) Przyjaciółka moja dzwoniła wczoraj płacząc ze smiechu do telefonu. Mówiła ze odebrała dziecia od teściowej - rozbiera go w domu. A tam pampers załozony tył do przodu :)

U nas wszystko w porządku, mały marudny i w ogóle nie chce mnie słuchać. Ja mu mówię idź tam on robi mi na złość i idzie w drugą stronę ehh :-/ Wczoraj stał w kącie chyba z pół godz. wyprowadził mnie tak z równowagi, otworzył jogurt zjadł dwie łyżki i go zostawił, za chwile batonika wyciąga ugryzł dwa razy i zostawił, potem wyciągnął parówkę ugryzł zostawił no myślałam że wyjdę z siebie stanę obok i zacznę śpiewać. No nie dobry i już! Mam tylko nadzieję, że nie długo to minie bo inaczej..

odpuść :)
Młody po prostu szukał smaków. Moja ostatnio maczała parówke w kakao.... i tak jadła

Mooni oddychaj:) Poki co ja akurat wsio olewam z jedzeniem i to dziala. Od paru dni je wiecej niz ja:p I tak na przemian ze zaraz znowu bedzie jesc tyle co wrobel:) Ma taki apetyt falowy;p

dokładnie mam to samo....
w jeden dzien nie nadażam z karmieniem tj przygotowaniem a w drugi co zaproponuje to jest nie.

Dziewczyny wrzuście te dobre rady w watek apteczny, Bo inaczej co chwile bedzie któraś pytac a tak to sie nam przydadzą :)

Aaaa dzis miałam bunt pt nie bede wstawac. Obudziała sie, zaniosłam jej picie i przygotowałam rzeczy do ubrania. A dzieć wstał, zatrzasnęła za mna drzwi do sypialni iiiii był ryk jak tylko próbowałam otworzyć. Potem jak weszłam to znalazłam zakopana w kołderce, kurczowo trzymająca piżamke na sobie abym broć cie boże nie próbowała jej rozebrac.....

Dziewczyny, nieważne ile macie lat, wazne na ile się czujecie :) ja tam stanęłam wiekiem w okresie studiów ;) ostatnio robiłam test, ktory pokazywał wiek umysłowy - wyszło mi 17 lat :) mojej kumpeli w moim wieku wyszło, że umysłowo jest juź koło 50-tki...załamałabym się ;)

Aylin - moja zawsze odwrotnie...dziś godzina 5.30 - mama siku, nie wracamy spać, zakładamy sukienkę i tańczymy, jestem wykończona, bo do tego ciągle w nocy się budziła.

hej kobiałk

katrina ja nie narzekam ja po prostu tylko mówię :-) przecież napisałam że nie czuję się na swoje lata :-D, u nas jest ta różnica w tym, że Ty masz już 3 dziecko, a ja pierwsze :-):-):-)

mooni ale najczęściej te kobiety mają już wychowane dzieci :-D:-D:-D ja miałam drugie życie po 30 :-D:-D:-D

asik no właśnie u mnie wszystkie mają juz pieluchy za sobą jest w moim gronia mała garstka koleżanek które teraz mają malutkie dzieci ale to raczej ze względów chorobowych nie mogły mieć wcześniej, a ja z wyboru

kasiek ale my też chore jesteśmy, małej gile lecą po kolona

Aylin teraz to Kanary są dobre na wakacje no i jak zawsze Egipt no i jeszcze Tunezja ale to już ryzyko deszczy jest no i Maroko.
No taką nastolatką to ona nie będzie jeszcze bo będzie miała 12 lat, chyba ten wiek to jeszcze taki normalny jest gorzej jak będzie miała 14 lat :)

Muńka a gdzie taki test mogę znaleźć ????? :-D:-D:-D:-D znalazłam jakiś test wyszło mi 28 lat :-D
Ja tak się czułam przed ciąża na jakieś 25 lat wtedy byłam w amoku szaleństw :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Alijenka - no coś ty - 12 latki to juz nastolatki. Widze po dziewczynach znajomych. Zaczynaja sie makijaze, malowanie paznokci i sprawy modowe. Szaleństwo z chłopakami sa koło 13......

Do góry