reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek my za ten nasz daliśmy sporo kasy i w tym przypadku
cena nie była gwarancją jakości; P no i był duży. Teraz chcemy jakiś mały, tak żeby chłopcy mogli się na nim bawić.
Po lekarzach nie będę na darmo jeździć. Rozumiesz ,że mam przesyt; P poprostu nie widzę potrzeby żeby ich męczyć testami.

reklama
Hej Kobiałki

Już nie zamierzam się tłumaczyć że mnie tyle nie było i że Was nie nadrobię. Bo i tak te tłumaczenia nic nie dają i w niczym mi nie pomogą :-:)-:)-(

My chore :-:)-:)-:)-( no mała ma narazie tylko katar i mam nadzieję że na tym pozostanie, a mnie jak zwykle gardło nawala :-:)-:)-(.

Byłam dziś zareklamować buty małej trampki co niedawno kupiliśmy, rozkleiły się po bokach, chciałam jej kupić coś innego i normalnie nic nie ma, są już tylko i wyłącznie zimowe buty, a z tych lżejszych same małe albo całkiem duże numery i tym samym moje dziecko nie ma w czym chodzić ma tylko kalosze i jedną parę butów ale to Primigi i jakoś żal mi je ubierać na ogród. Do tego udało mi się sprzedać na allegro 2 pary butów z tamtego roku, nie dostałam za nie dużych pieniędzy ale to zawsze coś :-):-):-)

A tak w ogóle to miałam dziś stłuczkę ale nie z mojej winy, baba cofając spod sklepu gdzie ja jechałam ulicą główną wjechała mi w tył auta i uciekła, po prostu sobie pojechała i miała gdzieś moje trąbienie na nią więc zadzwoniłam na policję. Szkody nie są duże ale sam fakt tego, że uciekła i zachowała się po chamsku spowodował to że zadzwoniłam na 112 i dosłownie za 10 min już była policja. Dobrze że spisałam numery rejestracyjne. Policjanci odwiedzili ją w domku i babka zapłaciła mandat a ja mam po weekendzie zgłosić się po notatkę.

Temat Ani Przybylskiej ciąg dalszy, strasznie mi szkoda że odeszła była bardzo utalentowaną aktorką a przede wszystkim stawiała rodzinę ponad wszystko. Wiecie co kiedyś jakoś nie ruszały mnie takie sytuacje aaaa bo zostawiła dzieci jakoś mi nie było szkoda, a teraz jak mam swoje dziecko to normalnie nie mogę sobie wyobrazić tego co dzieci myślą i jak cierpią.

Kasieńka wszystkiego najlepszego
:-)

kasiek a patrz ja ten tani dywan mam już drugi rok i nic się z nim nie dzieję nooooo oczywiście jest bardziej brudny niż na początku ale nic z niego nie wychodzi i jest super obszyty, mieliśmy w tym roku kupić nowy ale stwierdziłam że ten jeszcze zimę przetrzyma spokojnie

andzia a że tak zapytam nie macie w domu wilgoci ????????? a może oni mają jakąś alergię pokarmową ??????????????

Ostatnia edycja:
Alijenka nie nie mamy wilgoci, teraz jak zaczęliśmy grzać to jest chyba za suche powietrze. Mati miał nietolerancje mleka i białka ale już mu dawno minęła.
Teściowa się uparla, bo Oli ma astmę dziecięca i tak się przejęła, że mnie teraz neka, żebym chłopakom zrobiła testy, bo chorują. Ale ja juz widzę poprawę. RRzadziej chorują i jak już to gardło łapią. Poza tym byłam już alergloga, i mówiła, żeby reagować szybko jak zaczyna kaszlec. I tyle.
Dobrze, że spisalas numery -będzie miała nauczkę na przyszłość.
Co do primigi na wiosnę będą za małe, wiec nie żałuj ;p
Zdrówka dla was.

andzia no tak ale wiesz jeszcze mogę sprzedać później te butki za dobrą cenę, a te to mam na wyjścia nawet do sklepu gdzieś pojechać dalej jak do Wro czy gdziekolwiek w gości to mam te jedne buty.

Melduję się nadal chora, a do tego zaraziłam synka i mamuśkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:Antek smarka, kicha, a teraz ma 39tem. :wściekła/y:

Kasieńka najlepszego!!!

Zdrówka dla Wszystkich!!!

Alijenka dobrze, ze babie nosa utrą za ucieczkę.

"wrocławianki" trzeba zrobić jakieś spotkanko zanim Kaśka się rozpakuje :)

Hejka.
Kasiek ja mam u młodej taki dywan z Ikei z poskrecanymi wloskami. Bronilam sie przed nim bom antydywanowa ale jest. I nawet nieźle sie czysci. W ciagu roku użytkowania sie nie ubil. A kosztował cos kolo 130 zl wiec nie majątek

alijenka i chyba kupię ten co ty masz:D Ten zwykły z króciutkim włosiem, obszyty (wklejałaś) ;) Pozostaje mi zastanowić się nad kolorem, bo przy psie w domu i tak nie ma co świrować, no i drugim dziecku które będzie szczać jak Pola tej wiosny. Co do butów to i ja miałam tylko adidaski i kalosze. I dopiero w zeszłym tygodniu kupiłam jej trampki za kostkę do codziennego biegania;) Ja mam zaś ten problem, że mi się żadne buty dla młodej nie podobają i ciężko mi coś wybrać. I fakt, że większość fajnych to same małe rozmiary. Co tam jeszcze...a zdrówka! No i dobrze, że tą babkę załatwiłaś!

andzia
ja nie doradzę czy testować, czy odczulać itp. bo nie znam żadnych takich przypadków, gdzie to poskutkowało. Jak wiesz, też miała skazę przez rok i minęła. Oczywiście jak zje stos jaj kurzych (białka) parę dni pod rząd to ma czerwone policzki i na tym koniec. Może opinia innego alergologa jeszcze np. sąsiadce jeden kazał karmić piersią (dziecko silne azs i ogromna alergia), a drugi zakazał i polecił przejść na neocate. Posłuchała pierwszego, potem wylądowali w szpitalu i tam lekarze pukali się w głowę co za pusty alergolog.

wiecie co tak właśnie sobie myślę, że mam takowy nick ale jakoś dziwnie mi się czyta jak piszecie mi Alijenka :-):-):-)

kasiek no ja małej też kupiłam trampki i się rozkleiły :-:)-:)-(, takie jej kupiłam

--1250671_P.png

reklama
Jak pisałam poprzedniego posta to nie wiedział wszystkich wpisów;)

aga zdrówka! Zdrowiejcie i robimy spotkanko!

aylin dzięki, a który jak mogłabyś w wolnej chwili? Muszę mieć jakiś odcień szarego lub czarnego bo to do salonu. Też nie chciałam dywanu, ale na zimę do wiosny zakładam dla młodej:p

alijenka
ładne;) Mam nadzieję, że moje wytrwają bo np. dziś P robiła w nich w piasku zupę (bo do piaskownicy ściąga buty):D

My jutro lecimy do psiapsiółek na spotkanko (ja do swojej, a młoda do jej córy). Ostatnio tamta posikała się na widok Poli (to ta co była moją sąsiadką ale się wyprowadzili kilka wiosek dalej - a dziewczyny wcześniej były jak siostry). Pisałam wam że non stop kłócą się, a teraz jak widzą się raz na tydzień to wielka miłość. Raz wyszłam stamtąd dopiero o 23. Ostatnio Pola o 21 wywalała mnie za drzwi że mam sama jechać do domu, bo ona tam zostaje i śpi;)

Do góry