reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin chlorowe tj.co? Mam chlor taki do mycia wanny...moczyc w tym czy co? Bo kuzwa z tej zoltej kaczki to czarne przebija.

Andzia a jak to mydelko myje np.konewke w srodku czy kaczke (przez tą dziurke na powietrze woda wchodzi, wilgoc lapie i czarne wewnatrz). Moczyc z wodą z tym mydlem i pusci?

reklama
Kasiek dokladnie tskue,do mycia wanny czy kabiny. Ja ma z Lidla taki który niby usuwa zacieki z mydla itd u nim traktuje. Tj psikam do środka, zostawiam ba 10 minut i bardzo dokladnie plucze. Po kilka razy.

Hej,

ile znowu mam zaległości...nie doczytałam wszystkiego, mam chwile teraz i wpadłam.

kifsi gratuluję :-)

aga jak sie czuJesz? Zdrówka życzę.

josie ja tez uwielbiam nasze poranki :tak: śpimy osobno, chłopaki w swoich pokojach a ja w sypialni i rano sie schodzą do mnie :-D wspólnego spania sobie nie wyobrażam. Mąż mi czasami nawet przeszkadza a śpi tylko dwie noce w tygodniu w domu. Dzisiaj Wojtek wyjątkowo nie pytał czy jest jeszcze noc. Mam nadzieje ze to było tylko kilka razy i juz spokój :)

katrina masz racje, moj Kuba jest z listopada a Wojtek z czerwca wiec kurtki zimowe czy buty odpadaja a ja w ogóle butów używanych nie uznaje zwłaszcza tych pierwszych kiedy dziecko zaczyna chodzić (nawet po bracie). Wojtek np pajaców dużo użył po Kubie, jeansow i bluz. Teraz prawie w ogóle nie chodzi w rzeczach po nim bo jak im kupuje to sprawiedliwie jednemu i drugiemu i czesto jednakowe :)

u nas dzisiaj beznadziejna pogoda, pada od rana. Wojtek śpi a Kuba z tata pojechali do sklepu. Chwila luzu :-)

Polaa - ja tez Kubie kupuje nowe buciki I body tez, ale np. Kurtki czy sweterki albo spodnie tak. No I glownie kurtalki fajne mam po bratanku, ale nie zawsze pasuja na niego wtedy, gdy przychodzi na nie czas.

Dzieki za sposoby na ten syf. Potem bede dzialac bo dzis caly dom ogarnelam...bosche nie wiedzialam ze nad okapem tyle klejącego brudu jak i na gornych szafkach gdzie nikt nie zaglada. Lazienki blyszczą lącznie z fugami:) Tak wiec swiezosc. Wyprasowalam tez wsio i wlasnie wyciągnelam pizze z piekarnika (w ciazy mam wytlumaczenie co do godziny jej konsumowania:p). A od jutra od rana goscie. Miala byc tylko szwagierka z dziecmi a nagle inni znajomi tez postanowili nas odwiedzic...grry

Aylin ja tez nie mam nic przeciwko używanym rzeczom, absolutnie nie. Ale butów nie założę dziecku używanych i koniec - tak mam i tyle :) nawet po bracie mam opory ale tu chodzi mi tylko o kształT stopki czy cos takiego, zeby Wojtek sam sobie wyprofilował a nie o obrzydzenie :) śpi teraz np w piżamce po Kubie. Dużo rzeczy mam po Kubie ale tak jak wspomniałam jak ide to im kupuje po tyle samo rzeczy :) i uwielbiam ich jednakowo ubranych. I jakos lubię jak Wojtek ma nowa rzecz :) nie przechodzi wszystkiego i jak tu nie kupić czegoś nowego jak to takie ładne i w ogóle

hej. Melduje się ze zyje ale jestem padnięta. w robocie takie tyły ze pracujemy codziennie. wczoraj zeszłam z 6-stej nocki i dzisiaj ide na 14.
Młody dobrze jakoś strasznie nie przeżył tego ze mama w pracy i to codziennie. Nie mam po prostu czasu na nic oprócz młodego i pracy. aż się boje co ze sql będzie.

P.S. widzę zaciążone ;D Gratki i zdrówka:tak:

reklama
Hehe pola mam podobnie lubie frankowi nowe kupic bo te po jasiu to jednak zmechacone sa. Spodenki prawie wszystkie ma po nim bo sa ok ale bodziaki kupilam nowe bo albo zmechacone albo poplamione. Buty mam po jasku ale sprzedam je tylko dwie pary zostawiam bo mial je kilka razy na stopie i nic nie widac ze byly uzywane

U nas piekna pogoda wlasnie spacer zaliczam juz drugi dzis:)

Wspolczuje chorob, u nas na razie ok

Franek juz sam leZy na brzuszku w wanience matko jak on szybko rosnie!!!

Do góry