reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka - z tym moczem to zależy gdzie oddajesz, u nam z kilku kropelek by nie zbadali, chyba musiało być minimum 8-10ml. No i najlepiej poranny jednak...

Wszystkim chorym życzę zdrowia!!!

Aga - jak plecy??

reklama
Dzieki dziewczyny lecę na tabletkach )co 3h) przeciwbólowych i masci i póki co daję radę, ale już dwa razy miałam kryzys i chciałam dzwonić na pogotowie, bo ten ból blokował mi oddech- czegoś takiego jeszcze nie miałam i to tylko od podniesienia rąk do góry :/

W Diagnostyce przyniosłam na dnie ledwo widocznych parę kropelek (bo miała 6mies. i ciężko było złapać:p) i Pani powiedziała, że do ogólnego wystarczy parę kropelek. Do posiewu musi być więcej. Widocznie zależy od laboratorium. Tak samo z tym łapaniem. Pediatra kazał rano (jak u Aylin), a w szpitalu neurolog mówiła że u dzieci do 18mies. życia jest to kompletnie bez różnicy;)

kasienka
daj znać, mam nadzieję że nic nie wyjdzie!

sunshine
piękna kompozycja! A jak u was z kupką, macie ten syrop?

mooni zdrówka i dla was!

aga kurde a to normalne, że jak coś 'pstryknie' to może tak kilka dni łamać w kościach, nie trzeba lekarza? Nie znam się:/

aylin no chyba zapowiada się jakieś wiosenne spotkanie:D

U nas nie zapeszając prawie po katarze. Trzy dni mega woda, czwartego zalegający a dziś nic nie leci i nie dusi, tylko jeszcze mówi przez nos. To raczej typowo przez zęby. Ale wyszło tylko pół górnej piątki.

Ojoj ile tu choraskow -wszystkim zdrówka życzę.

Aga idź lepiej do lekarza. Nie chce Cię straszyć, ale mój wujek w podobny sposób nabawił się rozedmy płuc -chyba tak to się nazywa. A ty piszesz ze masz trudności z oddychaniem.
Zdrówka

Hej!!

Aga udaj no się do jakiego lekarza. U nas teściówka zeszła tylko do piwnicy i już sama nie wróciła, trzeba było ją przynieść no i lekarz stwierdził rwa kulszowa.

Sunshine no my już też pochorowaliśmy się... Sezon grypowy otwarty ;D

Kasienka jak mała?? Dalej ma temperaturę?

U nas nocka całkiem ok, ale jeszcze w piżamkach siedzimy :D Młody nos zawalony niemiłosiernie, i cały czas 37,5. Ja już lepiej, przynajmniej gardło nie boli i kataru jakby mniej także ja już wracam do formy. Tylko ten maluszek :-/

cala noc miala temp... suski zaniesione

Moni zdrowka dla Was i oby nie zlapalo Szymcia

Kasiek super ze Polce przechodzi :) szybka reakcja daje skutek :)

Aga
idz idz do lekarza nie ma co bagatelizowac bo jednak mocno boli

Kasiek zanioslam te wieczorne

Aylin Munka jak cos wyjdzie z wieczornego to powtorze i bede rano lapac ... niby moze stac mocz 24h tylko w lodowce po tym jak sie zlapie i zanim zaniesie, dzieki za info :)

Andzia a jak u Was?

Kasienka u nas ok. M jeszcze kaszle , ale zdecydowanie mniej. No i szaleje, apetyt ma, słowem nie wwygląda na chorego.

jeszcze raz zdrówka dla Saruni. Daj znać jak będą wyniki.

Właśnie sam przebrał się z pizamki. Dumna jestem, bo wcześniej nie był zainteresowany samodzielnym przebieraniem się, a i ja go nie naciskalam.

Jutro u Adriana w przedszkolu dzień pieczonego ziemniaka i dzieci mają być przebrane za ziemniaka, albo mieć na sobie coś z (opaska, czapka, pasek]. Wymyślają a ja nie mam pomysłu co i jak zrobić.

Mooni zdrówka dla Szymka, oby na kataru się skończyło.

Ostatnia edycja:
No i mloda ma kaszel i zatkany nos.... nie wiedzialam , ze internetowo mozna sie zarazic :-D KUrcze na noc mam ten sinocod ale w ciagu dnia nic.... bede musiala tate poprosic zeby przywiozl ten sinupret czy jakos tak ;)

Kasiek- dzieki, ze pytasz :happy2: Aure juz jedna butelke obalila, taa wiezie ten co Ty masz, a teraz pije ten niedobry(niesmaczny) lek co tu dostala, i jak na razie kupki luzne i bez krewi i nic nie wychodzi. Raz tylko chyba 2 tygodnie temu Pe ja podciera i mnie wola, ze krew i na papierze zostalo kawalek tkanki i to mi dalo do myslenia czy to nie hemoroidy?! Bo czasem mowi ze ja dupka boli...... :confused2: Jestem zmeczona ta bezsilnascia i nie wiedza!!! Aaaaa dostalismy list ze szpitala wizyta na 17 Listopada!!!!! :szok::wściekła/y:

Aga- moze zamowi wizyte do domu? albo jak bedziesz w stanie to idz do lekarza. A tym czasem &&&& zeby bol sam minal!

Kasienka- oby sie wyjasnilo od czego ta goraczka! a moze to trzydniowka?

A nam mloda zaczela do lozka przychodzic w nocy lub nad ranem echhhhh.........:confused2:

Ostatnia edycja:
Sunshine zdrowka dla Aurelki !! a trzydniowka to ja mam na nia ogromna nadzieje ... ale pediatra powiedziala ze nie ma tak czerwonego gardla jak zwykle przy trzydniowce ... ale moze :)

Andzia brawo dla Matiego ... moj nie chce sie sam przebierac :|

reklama
Do góry