reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin współczuje tych szkoleń, muszą być wyczerpujące.

Ja ostatnio byłam na rozmowie u dyrektora. Po nowym roku czeka mnie mega szkolenie z nowego systemu, a potem ja będę szkolić innych. Kiepsko to widzę. Myślałam że przy okazji tego szkolenia spotkam się z dziewczynami z Warszawy, ale się rozczarowałam, bo zapomniałam, że nasza baza szkoleniowa jest w Skarżysku.

reklama
Meldujemy sie po weselu :-)
nadrobie to wiecej napisze.

Aylin snilas mi sie cala noc, ze z mezem Martynka i malym.synkiem wprowadzilas sie do nas, aaa bylas w ciazy jeszcze :p chyba za malo sie udzielam, ze.mibsie snicie juz.

aaaaaaaaaa Aylin mi też się śniłaś...bosche miałyśmy małe dzieci (nie pamiętam płci) i nie wiem o co chodziło:DDD Ale to był długi sen:)

Aga mój zięciunio jest BOSKI!

Moja śpi od 21.15 do teraz i nie zamierza wstać. M wczoraj kupił spray Otrivin czy jakoś tak i ją kompletnie odetkał!

Aga a miałam wczoraj ppytać co tak długo balujesz ;)

kasiek dobrze ze spray pomógł :)

ja wstałam o 8 i jakoś się ogarnąć nie mogę.
Jednak jak wstaje po 5 to bardziej do życia jestem.

kasienka ojoj. Może jakiś ząb?

Moja 'pod nosem' piekarnia mnie kocha! Idę dziś a Pani krzyczy że specjalnie dla mnie zaczęli piec bułeczki żytnie (bo jadam tylko chleb żytni i a młodej kupowałam bułeczkę pszenno-kukurydzianą i zawsze było mi żal że dla mnie nie ma:p). Takie duże zrobili...wsunęłam dwie i pękam!

Złożyłyście życzenia chłopom?:p

Łep mi dziś pęka...a Polce nic się z nosa nie leje. Słuchać, że coś tam daleko siedzi, ale jest o 70% poprawa po tym Otrivinie albo zbieg okoliczności.

Kasiek no wlasnie ona szczerbata ... ale na zeby to ni w zab nie wyglada... nawet nie widac zeby cos na dole wychodzilo do gory ... podejrzewam trzydniowe ... tylko nie wiem skad moglaby zlapac :|

a co do kataru to zauwazylam ze u Nikosia katar juz nie trwa tak jak kiedys jak u niemowlaka 2 tygodnie , tylko wlasnie jak u doroslego kolo tygodnia .... moze Polce wlasnie tak mija bo juz chwile trwa :)

Dziewczyny ledwo żyję :( wieszałam pranie pranie w łazience i na koniec nie chciało mi się sznurka obniżać i wyciągnęłam ręce do góry :wściekła/y:i coś mi w plecach tak strzeliło, ze do pokoju sama nie wróciłam :( leżę i się ruszyć w żadną stronę nie mogę, bo nie dość, ze ból w plecach to i promieniuje do przodu, ze ledwo oddycham :(

reklama
U nas pogoda do d*py, cały dzień leje.
W dodatku wczoraj tak mnie K. wkurzył, że myślałam, że mu krzywdę zrobię. Rano go nie widziałam więc nadal nie pogodzeni jesteśmy ale wysłałam mu smsa z okazji dnia chłopaka i drugiego, że nadal jestem wściekła:-p a Wy złożyłyście życzonka swoim chłopcom?

Andzia mimo pomyłki dużo zdrówka dla Matiego

Aylin współczuje tych szkoleń

Kasiek dobrze, że katar przechodzi

Kasienka jak młoda nadal gorączkuje? zdrówka dla niej

Aga ojj współczuję, oby ból szybko minął

Do góry