reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Kasienka w nd dostala kataru. Obys miala racje Ja wole jak jej splywa niz tam zalega i dusi:/ A u malej tempa jak u Polki byla zawsze na zeby.
Asik u nas ladnie i cieplo A cos taka zla jak osa na mezola?
Aga ojoj! Nie mam pojecia co to ale slyszalam o takich przypadkach. Mam nadzieje ze rano wstaniesz i nie bedzie sladu po tym 'lamaniu'!
Ej laski a mozna zarazic sie zatokami? Zle sformulalam. Bo ta niania w pt podciągala nosa (dwa razy w kibelku smarkala) i powiedziala mi, ze to tylko zatoki. Moze zarazila?
Asik u nas ladnie i cieplo A cos taka zla jak osa na mezola?
Aga ojoj! Nie mam pojecia co to ale slyszalam o takich przypadkach. Mam nadzieje ze rano wstaniesz i nie bedzie sladu po tym 'lamaniu'!
Ej laski a mozna zarazic sie zatokami? Zle sformulalam. Bo ta niania w pt podciągala nosa (dwa razy w kibelku smarkala) i powiedziala mi, ze to tylko zatoki. Moze zarazila?
Ostatnia edycja:
Kasienka_
Kasiek jasne ze mozna bo to bakterie czy wirusy jak kazde tylko inaczej moga osiasc ... np krtan zlapia osoby ktore czesto lapia a z tego samego wirusa inna osoba moze miec zapalenie gardla... niania dostala wczesniej z tego samego wirusa zatok i go przekazala Polce ktora ma na szczescie tylko katarek
Ostatnia edycja:
kasiekz
Acha...czyli mezol mial racje:/ W czw i pt tak miala ze nosem ciągnela. W pt juz mega. A ja durna myslalam ze skoro zatoki to niezarazliwe:/ Czyli jak nie minie to bede musiala lekarza odwiedziec.
Odnośnie Sunupred dziś gadałam się z sąsiadką. Właśnie jej mala dostaje 2x dziennie. Ale te krople są z alkoholem i lekarka kazała jej dawać na łyżkę gorącej wody, by ten się ulotnił.
Odnośnie Sunupred dziś gadałam się z sąsiadką. Właśnie jej mala dostaje 2x dziennie. Ale te krople są z alkoholem i lekarka kazała jej dawać na łyżkę gorącej wody, by ten się ulotnił.
Ostatnia edycja:
Czytam was ale nie mam sil odpisywać.
Z 3 ciaza - dajcie drugie urodzić najpierw hehe
Aga - kara za lenistwo. Ale współczuję. Mam nadzieje ze szybko przejdzie.
Na zatokach sie nie znam nie pomogę.
A i laptop mi sie zepsol
Z 3 ciaza - dajcie drugie urodzić najpierw hehe
Aga - kara za lenistwo. Ale współczuję. Mam nadzieje ze szybko przejdzie.
Na zatokach sie nie znam nie pomogę.
A i laptop mi sie zepsol
Kasienka_
teraz juz po 3 godzinach o 19 bylo juz 38 ajajaj.... bylam u lekarki ... lekko zaczerwienione gardelko ale nie tak zeby mowic o trzydniowce i dala skierowanie na mocz
zlapalam siuski przy kapieli kolo19:15 .. od razu do kubeczka ... dziewczyny ktore juz oddawaly mocz i ktore maja dziewuszki ... moze byc taki mocz ? czy lepiej lapac jutro rano ? do woreczka ?
i czy w ogole wystarczy 20ml?
zlapalam siuski przy kapieli kolo19:15 .. od razu do kubeczka ... dziewczyny ktore juz oddawaly mocz i ktore maja dziewuszki ... moze byc taki mocz ? czy lepiej lapac jutro rano ? do woreczka ?
i czy w ogole wystarczy 20ml?
kasiekz
Kasienka wystarczy kilka kropelek moczu do badania Nie wiem ile moze stac. Ja zawsze lapalam rano/w ciagu dnia zeby od razu zawiesc do labolatorium. U tak malego dziecka bez roznicy o ktorej godzienie zlapiesz-tak mowila nefrolog ze szpitala.
Aylin mi snilas sie tylko z drugim Obie mialysmy noworodki ale nie wiem co robilysmy
Aylin mi snilas sie tylko z drugim Obie mialysmy noworodki ale nie wiem co robilysmy
Kasienka mi mowila żeby rano lapac. Podobno nie może stać dluzej niż 12 h. Ale się nie znam. Umierzylam na slowo i za każdym razem rano lapalam. Zreszta w szpitalu jak bylysmy z rota to tez do 12 bylo polowanie na siusiu.
Kasiek czyli spotkanie w kwietniu?
Kasiek czyli spotkanie w kwietniu?
Siemka dziewczyny!
U nas grypsko szaleje na maksa! Ja chora, ledwo żywa, młody chory jakiegoś bzika dostał, no i mój m. też już pociągał nosem dzisiaj przez telefon. Ehh :-/ Szymek nawet temp. dzisiaj miał 37,5 no i katar wodnisty i nie wiem czy to grypsko czy te przez te zęby. Latał dzisiaj jak nakręcony hehe, a ja po nieprzespanej nocce (zasnęłam dopiero o 4 a pobudka o 7) ledwo funkcjonowałam.
U nas grypsko szaleje na maksa! Ja chora, ledwo żywa, młody chory jakiegoś bzika dostał, no i mój m. też już pociągał nosem dzisiaj przez telefon. Ehh :-/ Szymek nawet temp. dzisiaj miał 37,5 no i katar wodnisty i nie wiem czy to grypsko czy te przez te zęby. Latał dzisiaj jak nakręcony hehe, a ja po nieprzespanej nocce (zasnęłam dopiero o 4 a pobudka o 7) ledwo funkcjonowałam.
reklama
Sunshine6
Andzia Zdrówka dla Was!!
Aylin oby tydzień szybko zleciał! &&&
Kasiek no tak Ta to by tylko latają!
Kasienka Wam również zdrowka!
Mooni o i Wy też?! Widać jesień się zaczęła. Zdrówka
Aga jak plecy?
U nas bunt na maksa!!!! Wymieniamy się z Pe ale również daje nam to w kość!
Czekamy aż minie.......
Dobry wieczór i dobranoc
Aylin oby tydzień szybko zleciał! &&&
Kasiek no tak Ta to by tylko latają!
Kasienka Wam również zdrowka!
Mooni o i Wy też?! Widać jesień się zaczęła. Zdrówka
Aga jak plecy?
U nas bunt na maksa!!!! Wymieniamy się z Pe ale również daje nam to w kość!
Czekamy aż minie.......
Dobry wieczór i dobranoc
Załączniki
Ostatnia edycja: