reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ostatnia edycja:
reklama
Kaasienka Mati tez wszedł w faze buntu. Piszczy, płacze i prawie non stop chodzi z językiem na wierzchu. Nic nie skutkuje. Prosze zeby podszedł a on mi jęzor pokazuje :wściekła/y:
Wczoraj oglądałam zdjęcia; Adi tez był takim pulpecikiem a teraz chudzielec z niego.
Zdrówka dla Nikosia, oby na tym sie skończyło.
My chyba pojedziemy do lekarza przed weekendem, bo M kaszel nie przechodzi, wydaje mi sie,że jest gorszy. :(

Kifsi przyjdzie czas na wszystko i tak jak piszesz najważniejsze ze zdrowy.

Munka super trampki :)

kifsi u nas też daleko z odpieluchowaniem, czasami mi się wydaje że do 4 roku życia moja będzie śmigać z pieluchą no normalnie nic a nic nie kuma, a jak widzę że chce robić kupala to sadzam ją na kibelek bo nocnika to w ogóle nie uznaje i niestety wstrzymuje, robi potem w pieluchę.
Co do sadysty to u mnie zawsze wszystko musi byc na znieczulenie także przestałam mieć stresa

Muńka super butki :-):-)

Kasienka hahahaa to Ci mała chciała pomóc w ozdabianiu podłogi a co !!!! :-D:-D:-D:-D

andzia zdróweczka, Ty to się masz z tymi chorobami bidulko

55fa2947a741a1aca49dddbeeb53f75a_image_800x600.jpgMy mamy takie proste, całe czarne

Alijenka ja odkad biore znieczulenie to tez nie boje sie dentysty :-p

Załączniki

• 55fa2947a741a1aca49dddbeeb53f75a_image_800x600.jpg
    55fa2947a741a1aca49dddbeeb53f75a_image_800x600.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 34
munka nie dziwię się że wzięłaś 2 pary w tej cenie! Zaraz też coś zamówię - przez ciebie! Ale powiedz mi o co chodzi z rozmiarami dziecięcymi jeśli wiesz? 25 to ile?

kasienka to miałaś akcję z kupą:D Jak duża to dobrze, zaraz będzie ją wyciągało jak zacznie biegać:) No i gratki dla młodego za ten alfabet, bo zapomniałam ostatnio dodać;)!

wiem ,że na wszystko przyjdzie czas :-) także nie ma stresa :-)

alijenka - wik z pieluchami to ma pewnie po tatusiu ,bo on do 3,5 roku z bagażem tetrowym latał :-) a co do dentysty to mnie nawet igła ze znieczuleniem przeraża :zawstydzona/y: trauma z dzieciństwa , wtedy naprawdę trafiłam na sadyste :-(

andzia - zdróweczka :tak:

fajne trampy ,fajna cena , szkoda ,że my musimy przymierzać bo wysokie podbicie ma i nie w każdy bucior wejdzie :-(

kifsi ja też mam traumę z dzieciństwa, dla mnie dentysta z lat szkolnych to coś strasznego poprostu darłam się jak opentana, a zwłaszcza ci dentyści ze szkoły podstawowej i wywoływanie na lekcji aby iść na wizytę to dla mnie było coś strasznego, do końca życia nie zapomnę o tym, ta stara prukfa siedząca na stołku przy maszynie ze sznurków ehhhhhhhhh

Ja kupowałam w stacjonarnym sklepie i niestety tam były trochę droższe, ale przez internet butów nie kupuję i kupować nie będę, bo u mnie z rozmiarówką różnie, no a dla dziecka to buty muszę dotknąć :-)

andzia - super butki!

Moja Gabi też teraz mała buntowniczka - jak na coś jej nie pozwolę to się złości i mnie bije :baffled: zaraz potem przychodzi, przytula i przeprasza :sorry2:

reklama
mała mi padła byłyśmy 2 godziny na spacerze w lecie wróciłyśmy o 18, a przy okazji troszkę grzybków nazbierałyśmy i już sosik się na jutro robi, oczywiście mała nie będzie go jadła

a tu widzę pustki :-:)-(

Do góry