reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Kasiek moja śmiga w trzewikach emel na zmianę z ocieplanymi trampkami i mam na zimno zimowe zeszłoroczne

Aaaaa nunu w żłobku. Na pytanie do pan jak dzis odpowiadają ze Martynka znów pierwsza do obiadku biegla i zjada wszystko...hmmm zaczynam sie zadtanawiac czy dzieci nie mylą... Moja i je?

reklama
Tak. Ja tez jeszcze nie słyszałam,żeby Mati czegoś w przedszkolu nie chciał zjeść.:shocked2:

Kasieńka zdolne te twoje dzieci:-) Super ze już nie czepieja sie ich choroby. Kciuki za żłobek dla Sarci.
Mati też zna marki /znaczki samochodów, ale do literek mu daleko.

Kaseik ja bym kupiła jakies krótkie trzewiki, nie ocieplane. Mati ma z wiosny trzewiki do kostki i skórzana trampki do kostki i dopiero na zimę mu kupię jakieś kozaczki.

Ostatnia edycja:
Wlasnie. Bo ona ma tylko krotkie adidasy. Ze wszystkich mi wyrosla. I nie mam nic na zmiane poza kaloszami:p Tak wiec nie wiem czy skorzane nieocieplane czy znalazlam takie nieprzemakalne na chlodniejsze dni. Ach...

Aylin wow wow wow...gratulacje! Moja nawet w grupie nie je:p Urodziny...pelno dzieci, wszystkie wciągaja obiad, a P po wsadzeniu sobie lyzki wyciągnela jedzenie reką z buzi 'mama, nie dobre';) To samo u sąsiadki ostatnio przy ogorkowej. Tamta wciągnela talerz a moja obok siedziala i pila wode. Musi miec dzien na jedzenie jak wczoraj ze glodna jadla mega ilosci co godzine:)

Oo napisalam wczoraj wiadomosc i brak :-\

Aronia fajnie Cie "widziec" i zdrowka zycze :-)

Ja na szybko, bo pakowanie o szykowanie :-)

Kasienka fajnie, ze u Was sie uklada, pisz czesciej :-)

Aylin wlasnie we wczorajszym poscie pisalam jak panienka w zlobku sie miewa :-)

Kasiek fajnie, ze wakacje udane :-)

Andzia my nie nosimy cieplych kurtek :-) bluzy, a mlody sobie sam czapki wybral :-) wiec do zimy gotowy.
Teraz chodzi jeszcze hmm takich pelnych sandalach, ale szok wyrosl, ze wszystkich butow, a cieszylam sie, ze ma, a tu 25za male.

Ostatnia edycja:
No właśnie Aga...moja musi mieć wkładkę min. 16cm. A najlepiej jeszcze parę milimetrów więcej. I też załamka, bo trampki i takie miękkie z Decathlona poszły na strych - ciasne:/ A właśnie jakieś porządne skórzane buty to 150-200zł i nie wiem czy nie tylko na jesień, czyli raptem co - 2 mies.? Dlatego M mówi żeby te nieprzemakalne mini traperki kupić, bo może w nich chodzić zimą w ciepłe dni. A z drugiej strony sama nie wiem.

hej kobiałki

andzia ehhhh u Was z tymi chorobami to masakra :-:)-:)-(

aronia dobrze ze z małym ok

Kasenka najważniejsze ze dzieci zdrowe i że dajesz radę :-D

Co do butów ja też głupieję, kasiek ja jej kupiłam takie niby trampki ale nieprzemakalne i nieocieplane i ma drugie takie lżejsze, a i wyciągnęłam na sprzedaż buty z tamtego roku i okazuje się że Elefanta takie lekko ocieplane 23 są na nią dobre hmmmmmmmmmm tylko ciekawe czy do listopada będą jeszcze na nią dobre.

Ja dziś do sadysty się wybieram, oczywiście jak zawsze mojego K nie ma jak wyjechał w pon tak wrócił wczoraj o 17 a dziś rano już zaś wybył i może jutro wróci do tego ma pracujący weekend i zapewne też go nie będzie

kasienka super, że mała już taka samodzielna i szybka...cudownie! No i że młody nie choruje!

alijenka właśnie chyba też kupię trampki.

Ja po wizycie. Łożysko podniosło się...hurrra! Już nie jest przodujące;) Jeszcze tylko luteinka do 25tc i koniec;) A od jutra zaczynam 24tc.

Kasiek ja mialam cala ciaze przodujace i mi sie nie przestawilo w zaden sposob :) super ze sie udalo :) ze sie podnioslo przede wszystkim

Alijenka kciuki za ddentyste :)

Andzia nam chyba pomogla w koncu ta omegamed w syropku dla Nikoska, a mala nie lapie bo z cycusia ma ode mnie te przeciwciala ... na katarze poki co sie wszystko konczy ... no i ta jednodniowa jelitowa \

Aga moze wroce :) niby lato sie konczy a ja mam na przekor jakis lepszy humor :p

reklama
Kasienka ja reż dawałam na wiosnę omega med, teraz daje od poniedziałku. U nas z chorobami lepiej. Adi juz dawno nie chorował, Mati w prawdzie teraz kaszle , ale anty chyba tez Przed wakacjami ostatni raz brał. Jakieś jelitowki nie dawno miał. Ogólnie jest lepiej.
Ja Mateusza 1,5 roku karmiłam a i tak chorował.
Super ze nastrój masz lepszy to i częściej będziesz do nas zagladala. Prawda???

Alijenka i jak u dentysty? oj masz ty kobieto przechlapane tymi wyjazdami faceta.

Kasiek super wieści. Ale wiesz -nie szalej ;)

Do góry