reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ehh, ginekologa to ja chyba dopiero przy porodzie zobacze :-( Mieszkam w UK i tutaj ciaza jest traktowana bez specjalnego przejecia. Na czwartek mam wyznaczone spotkanie z polozna, wiec zdam sprawozdanie. Z tego co wiem pierwszego usg i badan krwi moge spodziewac sie miedzy 10 a 12 tygodniem, drugiego ok 20 tygodnia i to by bylo na tyle. Szkoda, ze nie uslysze bicia serca malenstwa tak szybko jak wy, ale i tak wierze, ze wszystko bedzie ok.

Co do suwaczka, ja wzielam swoj z tej strony
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
Wybierasz sobie wszystko i ustawiasz, pozniej klikasz na image URL, kopiujesz to co co sie pojawi i wklejasz w sygnaturkach, a dokladnie w okienko: wpisz adres URL obrazka z innej strony

reklama
Czesć dziewczyny
Ja w sumie beta nie robilam, jedynie dwie kreseczki na teście. Mam nadzieje , ze nie pośpieszyłam sie z suwaczkiem. Teraz zastanawiam sie kiedy isc do gina.
Jak myslicie przed 6-stym tygodniem nie ma co sie u niego pokazywać?

Cześć wszystkim!
Jestem Olga i na początek mega gratulacje dla przyszłch mam.
Ciesze sie że Was znalazłam i że moge dołączyć do waszego czerwcowego forum.
Buziaki

Witajcie dziewczyny,

dopisuję się do mam czerwcowych:) Byłam już u lekarza, ale narazie mam zlecone mnóstwo badań + usg za dwa tygodnie. Ciąża potwierdzona tylko testami płytkowymi;/.
Pozdrawiam i mam nadzieję na wspólne spędzenie wspaniałych 8 miesięcy:)

@Niespodzianka próbowałam zrobić tak jak mówiłaś ale wyskakuje mi "Nieprawidłowy plik" cały czas jak chcę zrobić ten suwaczek:(

@Ania2004 ja w pierwszej ciąży poszłam do gin w 6 tyg. ciąży i powiedziała, że za wczesnie zeby po samym badaniu miec 100% pewnosci.
Teraz zaszłam w ciążę i tez jestem w 6 tyg. ale tym razem z pierwszą wizytą czekam do 8 tyg.
Tyle ze przy pierwszym dziecku i teraz robilam 3 testy i kazdy pozytywny. Ja proponuje zrobic jeszcze jeden test ale innej firmy ;).

Natalia, niestety w kwestii USG nie pomogę- mieszkam w Belgii. Dużo juz nas cieszę sie i witam was wszystkie. Jutro wyjeżdżam służbowo na kilka dni i mam nadzieje, ze zdołam wieczorami nadrobić to wszystko co napiszecie!

reklama
Dziewczyny suwaczek musi być BBCode, taki skopiujcie w sygnature:)

Co do usg, to ja byłam w 4t2d i już było widać pęcherzyk ciążowy :)

Do góry