reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

jej już czerwcowe mamusie 2012 się pojawiają :) a dopiero co marcóweczki były pierwsze :) życzę wam kobietki w takim razie spokojnych 9 miesięcy, zdrówka, ciszenia się ciążą jak sie tylko da i zero jakich kolwiek dolegliwosci ciążowych czy też innych nieprzykrości, oby było wszystko dobrze! :) MARCÓWKA 2012

reklama
Czesc dziewczyny, przeszlam sie dzisiaj na usg, troche bez sensu ;-) ale jednak bylam, jest piekny pecherzyk ciążowy, cos w nim juz widac, jakis zalążek :-) kolejna wizyta na usg za 3 tyg. ! :-) A mdosci strrrrasznie mnie mecza :-(

Pamietam jakby to bylo dzis- test ciazowy, pierwsza wizyta u gina, pierwsze wpis do "czerwiec 2011", a teraz tule juz moja nietakaznowu kruszynke w ramionach:-) ...
Gratulacje i powodzenia czerwcowki 2012!!!!!!!

mnie też troszke pobolewa brzuch i pachwiny, ale nie jest źle.
aldo ja też mimo tego że wiem ze jeszcze za wcześniej to poszłam na usg i zobaczyłam pęcherzyk, w poprzedniej ciąży dopiero w ósmym tygodniu coś udało sie zobaczyć teraz widziałam już w czwartym licząc od zapłodnienia czyli w szóstym od ostatniej miesiączki. Własnie jak Wy liczycie od miesiączki czy od zapłodnienia?

Hejjjj

to i ja sie witam:) ostatnia miesiaczka 29 sierpien:) termin z moich obliczen wychodzi na 5 czerwca:) czyli dokladnie w dzien kiedy urodzil sie moj synek:) wizyte mam 11 pazdziernika:) z objawow to delikante narazie mdlosci ( z synkiem wymiotowalam pierwsze 3 miesiace) bol brzucha i ciagle zmeczenie. A przy ponad rocznym maluszku- odpoczynek w dzien jest prawie nie mozliwy. Powiem wam ze czerwiec to piekny miesiac na rodzenie dzieci:) ja z Kacprem mialam CC i nie wspominam tego najgorzej. Mam nadzieje ze razem przejdziemy przez te 9 miesiecy:)

Dziewczyny powiedzcie zdarzyły się wam plamienia?, dodam że jestem w piątym tygodniu. U mnie trwa to już drugi dzień, a do lekarza pójdę dopiero jutro, zaczynam sie coraz bardziej martwić :-(

reklama
Witam was dziewczyny i ruurkę też;)
U mnie sprawa wygląda tak:
-ostatni okres 25.08.2011 r.
- beta HCG w 26 d.c wynik 17,31.
- beta HCG w 28 d.c. wynik 28,41.
- test z moczu 32 d.c bardzo słaba 2 kreska
- beta HCG w 35 d.c. wynik 116.
USG miałam robione w poniedziałek w 33 d.c i nic kompletnie nic.
Wczoraj brązowy śluz, śladowe ilości. Dalej mam czekać. Jutro powtórka Beta. Jak ja wam zazdroszczę że już coś wiecie. Bo mnie tylko czekanie pozostało.

Do góry