reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - to jestes stworzona do rodzenia :-)

polaa - masakra :szok: wspolczuje :-(Ja zaliczylam 3 zmiany poloznych :sorry2:

Wiem, ze te wpisy w ksiazeczce nic nie znacza ale i tak mnie wkurza :-p

U nas dzis fajne po poludnie, bo u znajomych na dzialce. Dziec bujal sie w hamaku z ich cora (3 msc starsza od naszego) i pomagal im podlewac :-) Ogolnie milo ale musialam non stop pilnowac, by im wszystkich roslin nie powyrywal :rolleyes2:Ich cora byla jednak grzeczniejsza :-p

reklama
Nie Aronia - ja miałam super położną. jakos do rodzenia stworzona sie nie czuje. Ale jakby która chciała to w ciazy moge za nia chodzić ;p

Oprócz żarówek mamy nowe badziewie; zadanych pytan, rozwiazanych problemów najlepszych odpowiedzi i dobrych odpowiedzi. Co to - egzamin 3-cio klasisty????

Oprócz żarówek mamy nowe badziewie; zadanych pytan, rozwiazanych problemów najlepszych odpowiedzi i dobrych odpowiedzi. Co to - egzamin 3-cio klasisty????
Wali ich już całkiem :baffled::baffled::baffled:

A pochwalę się dziś zaliczyliśmy pierwszą przejażdżkę konną :)
DSC_8328.jpg

Załączniki

• DSC_8328.jpg
    DSC_8328.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 69
i wszystkie ten egzamin oblalysmy, bo mamy w kazdej kategorii po 0 :-p W dodatku co poniektore z nas jeszcze sa niesmiale :rolleyes:

josie - ale Franek podobny do brata! :-)

agaundpestka - odwaznie!!!
Aylin - dobra polozna to pol sukcesu, to fakt :tak:

Aronia mydmy nie oblaly ;) my nie klasyfikowane jesteśmy :)

Pytanie z egzaminu dla 3- klasisty 'ile cyfr użyjemy do oznaczenia stron w zeszycie 16-to lartkowym'

Aylin - z Kuba mi poszlo dosc sprawnie, ale z Alinka porod to wspomnienia, ktore niekoniecznie chcialabym pamietac.

reklama
Hejka,

oj po dłuższej przerwie jakość ciężko się wbić.

Mlodak to macie już za sobą bilans. Ja jak będę na wakacje w PL to przejdę się do przychodni aby Sz. przejrzeli ;-)

Josie Franio jest słodziutki. Aż zachciało mi się takiego brzdąca:tak:

Aga A. fajnie wygląda na kucu (to kucyk czy się mylę?). Tak dostojnie. I nie bał się?

Aronia oj to też trochę poród u Ciebie trwał. U nas tez nie było za wesoło. Szymek ważył 3,9kg i jakoś szło. Najgorsze było to, że w pewnym momencie utknął w kanale bo rodził się z rączką przy buzi. I nie mógł ruszyć dalej. Trzy położne kombinowały różne pozycje ze mną aby mu pomóc wyjść. Zaczęli już przygotowywać nas do cesarki ale przyszła starsza położna i jakimś cudem ruszyła go. I jakoś na szczęście poszło. Przez to u nas trzecia faza trwała prawie trzy godziny.

Pola pytanko, czy wiesz jak to jest z tym bilansem tutaj? Czy tez oglądają dziecko jak skończy 2 lata?

U nas dzisiaj pogoda do kitu. Od rana pada z przerwami i ochłodziło się. A o południu ma podobno nieźle lać. Mieliśmy jechać na playgrupę, ale jeśli faktycznie prognozy się sprawdzą to nici z naszych planów. Będę musiała jechać odebrać Paulę ze szkoły. A teraz siedzimy w domu i wstyd się przyznać ale totalnie nic mi się nie chce.:zawstydzona/y:

Do góry