reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

andzia i jeszcze do tego się kłóci że to zdrowo i że inne mamy się nie znają na tym, a jej córka ma już 18 miesięcy i na nocnik wszystko już robi sama

reklama
Aronia - my lubimy takie dżamprezy :) śpiewy i tańce muszą być ;)

Hatszept - 2500 to super, ale mi się pokazały ceny za 10 dni pobytu w hotelu po ok.11-14 tysięcy złotych i w sumie to nie wiem czy to dużo czy mało, bo dawno za granicą nie byłam, ale pierwsza myśl była: ooooo rany, jak drogo!!! :)

Kasiekz - udanego odpoczynku!!!

Kuźwa, mieliśmy być w weekend na działce i doooopa, pogoda nie zachęca. Bedziemy siedzieć u rodziców w domu. Ehhh....

alijenka nie przejmuj sie klapsem, zdarza sie. ja mojego ostatnio za reke tak mocno szarpnelam bo sie zaczal nadzierac o jakas *******e i histeria a ja juz mam zero cierpliwosci w tej ciazy...

aga niezly plac zabaw macie :) jas tez uwielbia autka ale dywan zwinelam teraz przez te remonty i niepocieszony

ale jutro nas jeszcze czeka pranie wykladziny i w sumie to koniec remontow :) dzis popralam pokrowce od materaca i wozka, jutro juz wszystko chce zlozyc do kupy i poustawiac jak ma byc

młody prawie całego shrek obejerzał zanim zasnąl, w sumie to nie wiem ile, bo zasnęłam przed nim :)

andzia teraz takie czasy, że nawet szczupłe osoby mają nadmiar tkanki tłuszczowej, to przez złe nawyki żywieniowe zapewne, będę trzymać za ciebie kciuki,&&& najgorzej uświadomić sobie, że wcale nie potrzebujesz słodyczy, fastfoodów itd. a potem wchodzi w nawyk :)

alijenka nie wiem gdzie pojedziemy, dopiero zaczynam się rozglądać, chcemy do Bułgarii bo najtańsza, jest piasek, a w czerwcu, bo mam zamiar wrócić zanim S skończy 2 lata, problem jest taki, że 14.06 mam szkolenie, więc zostało nam tylko 8dni do wyboru :-D
wysadzania na nocnik w wieku 4 miesięcy nie będę komentować...
a co do klapsa - na pewno jest to powód do dumy, ale mnie się zdarzyło też i myślę, że nie jest to koniec świata, a młoda pewnie już nie pamięta

Aga, suuuuper plac zabaw!!! :)))

Alijenka, nie dołowac mi sie klapsem bardzo proszę!

Andzia, ja zadnych diet nie stosuję :/ hashi na razie łaskawe dla mnie, ale brzuszek po drugiej ciazy został niestety...ale to chyba miesnie mi sie rozeszły....

Josie, chyba lepiej, zebyscie sie z J. nie widzieli w czasie Twojego pobytu w szpitalu...J.da radę!!! choc ciekawa jestem jak bedzie sie zachowywał po Twoim powrocie...Piter był poł roku młodszy, wiec tez inaczej, ale mam wrazenie, ze był obrazony przez kilka dni...ignorował mnie ;)

Munka, własnie ze wzgledu na ceny jezdzimy do tego hotelu na przełomie kwietnia i maja, bo pozniej jest juz kosmos...szkoda, ze pogoda "niedziałkowa" :(

Aronia, a ja myslałam, ze w naszym klimacie niedobory wit d to typowa sprawa...

A ja chyba wina sobie naleje...

Ja po piwie sie witam. I dietetycznych naciosach hehe. Aaa i kupilam sobie buty na wesele oraz odkrylam ze w sklepach carry maja od tego sezonu linie dla dzieci. Na wyprzedazach będę polować na bluzeczkę z kotkiem :)

Zaza Złote Piaski sa super piekne plaże i tak inaczej niz w tej czesci bardzo znanej przez Polaków jak Święty wlaz czy rawda

Josie ale sie napracujesz przed porodem bidulo

Aga super plac zabaw

hatszept wlasnie ja sie boje ze on obrazony bedzie, juz slysze to ktorys raz :szok: kurcze najbardziej w calym porodzie mnie stresuje to rozstanie z nim wlasnie....oby mnie puscili szybko do domu ehhhh. wiem ze da rade bo co ma nie dac, jak ukochany tata wyjezdza na kilka dni na delegacje to nie ma traumy. ale ja sie boje ze go jakos zawiode po powrocie bo nie bede w stanie nic przy nim robic.

a w ogole mowilam mu ze niedlugo pojde do szpitala i ze dzidzie beda wyciagac z brzuszka i pozniej z dzidzia wrocimy do domu, i pewnie mu prezent przyniesie. a on na to z wielka radoscia : As jojo am!!! - skojarzyl ze ostatnio zajaczek przyniosl mu prezent - jaja czekoladowe :-D:-D teraz musze jakies czekoladowe kulki znalezc bo jeszcze sie rozczaruje hahahahaha

reklama
Do góry