reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dziewczyny jak ja bym chciała mieć więcej czasu wolnego :( wczoraj przybiłam gwoździa w lapka próbując was nadrobić :(

kasiek udanych wakacji!!!

andzia niepotrzebnie się martwiłaś, niektóre dzieci chyba są po prostu mniej grzeczne, ja przynajmniej tak sobie tłumaczę, bo na S nie mam sposobu czasami, a taki diabeł z niego czasem, że brak słów...

Sunshine wow! nawet na co pieluszki nie zakładacie? wow! wow! wow! :)

aronia na prawdę ciężko powiedzieć, kto jest psem alfa, chyba samiec (jest starszy), ale suczka potrafi nieźle wejść mu na głowę ;)

josie piekny, cudowny brzuszek! slicznie wyglądasz!!!

i więcej nie pamiętam :(

dodam tylko, że u nas leje strasznie, marzą i się wakacje, jak wszystko dobrze pójdzie to 16 lecimy do Bułgarii

niespodzinka wczoraj robilam pomiary i mam tyle proc tluszczu ze wstyd sie przyznac co ciekawe bmi w normie. no i moge zjesc 1300 cal dziennie a taki rogalik to pewnie polowa tego ;(

josie no chyba lepiej nie ryzykowac z odwiedzinami

asik ja pewnie bym glupawke zlapala przy dmuchaniu

zaza ja tez chce miec wiecej czasu . Glowka nie boli po gwozdziu???:p
ja mam urlop w lipcu dopiero :(

u nas tez leje a w poludnie takie piekne slonce bylo;(

Normalnie tak mi źle bo mała dostała w dupę ode mnie :-(, już nie miałam do niej siły, musiałam wyjść z nią z domu, a leje jak nie wiem co i 7 stopni na dworze, a jej się zachciało taplać w wodzie, ja cała mokra bo leje parasol nie pomaga ta mi się rzuca, w końcu ją wzięłam pod pachę bo do tego wielka torba z zakupami w drugiej ręce i wniosłam do domu, a ta w histerię i rzut na mokrą ubłoconą podłogę nie wytrzymałam i dostała klapsa :-:)-(, normalnie jak w amoku jakimś jak zobaczyła tyle wody !!!!!!!!!

Niespodzianka no właśnie a ja jem śniadanie i później prawie nic choć ostatnio mnie bierze na słodkości :-:)-:)-(

Sylka ja też nie podaję nic jak ma luźniejsze kupy, no chyba że ma faktycznie rozwolnienie to bym podała ale ona często jabłka je, dużo wody pije a i zęby też jak idą to tak może być

polaa u nas pogoda gorzej niż angielska :-:)-:)-(

zaza Bułgaria jest spoko no i plaże fajne, a gdzie lecicie ???

andzia dlatego ja takowych pomiarów nie robię :-D:-D:-D

która pije dziś ze mną piwko ??????????????????????????

kasiek już w samolocie powinna być :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry