reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hehe dziś miałam pierwszą kontrolę trzeźwości:tak: dziwne uczucie dmuchać w takie coś a gliniarz stoi z boku i gada "jeszcze, jeszcze dmuchamy...":-D

Kasiek udanych wakacji :)))
Asik - to Wy sie kłócicie?? :-p Szybkiego pogodzenia życzę :)

Przypomniałam sobie jak wczoraj pani psycholog pytała o relacje miedzy mna a m, ogólnie jak oceniam nasz zwiazek tak w skali od 1 do 10. Powiedziałam,ze idealnie nie jest i dałam 9. Tylko sie uśmiechnęła. Czy to tak mało realne??
jak widać do świętych nie należymy:-D a tak serio to staramy się rozwiązywać problemy rozmową (nie zawsze się udaje;-))....hmyy, na ile ja oceniłabym nasz związek? chyba też na 9

Aga fajnie, że wieczór z siostrzenicą udany:-)

Sunshine oby wysypka szybko znikła

Sylka rozpuść szaszetkę i dawaj mu na łyżeczce przez cały dzień

Josie paskudna bakteria :/ u nas dzieci do 12rż nie wpuszczają na oddział. Nawet jak leżałam na patologi to O. nie mogła do mnie przyjść na salę ale ja do niej wychodziłam

Niespo zdrówka dla T.

Damian wyje bo wzięłam go do domu bo ściągał buty i skarpetki

Aylin no właśnie bo jej Julcio to już 2 latka skończył chyba 2 kwietnia jak dobrze pamiętam, nie mogę znaleźć tego starego naszego forum tam były do niej tel by się jej chociaż sms wysłało

Aga szkoda, ze mala przyjaciolki sie rozchorowala :/ Moze Ty sie wprosisz do Uk na wakacje
Ja tam mam otwarte (Wieczne) zaproszenie z Maxem latałam, ale z Antkiem teraz najzwyczajniej nie stać mnie na samolot :(

Zdrówka dla T!!!

Kasiek udanych wakacji, a jak M chce siedzieć przed kompem to niech siedzi wieczorami i Polki pilnuje a Ty baw się :D

U nas pogoda też do d..., choć nie mogę narzekać na synka, bo od jakiegoś czasu bardzo grzeczny no nie licząc tego, ze czasami szczypie i pluje :baffled: boze tyle dzieci wychowałam, a własnego nie potrafię :confused2::-(

No to chyba tylko nam te sztućce z Lidla nie pasują :D

Asik widzę, ze mężulek ostatnio musiał porządnie Cię przeprosić, ze 9pkt :D

Josie
co do szpitala to tylko w Pl jest taki dziwny zakaz zabraniający wprowadzania dzieci o lat 14tu, a Ty zobaczysz jak Jasiu będzie rozstanie. A c do wyniku badania to u mnie by się czepiali.

U nas tez dzieci nie mozna wprowadzac na oddzial ale z tego co widzialam to dziewczyny wychodza z wozeczkami na korytarz i tam sie widza ze starszakami. Ale mysle czy z tego jeszcze wiekszej histerii nie bedzie szczegolnie ze on taki teraz drazliwy na moje znikniecia.... Nie wiem jak lepiej dla niego czy widziec mnie na chwile chociaz czy lepiej wcale nie widziec:/

Kasiek udanego wyjazdu my tez bedziemy tesknic!!!

Ale pada.......

Alijenka ja tez mam wrazenie, ze po sniadaniu przez pol dnia z wydetym becem chodze, ale to pewnie tymczasowe ;) A tyje glownie przez to, ze na sniadanie kawa, w ciagu dnia dziubie, a na wieczor nadrabiam :zawstydzona/y: Szkoda, ze basen nie wypalil...

Andzia a czemu ostatni rogalik? Dieta? Silka, dieta mmmmm :D

Aga jedyne co moge doradzic to sprawdzanie tanich linii. Czasem jak zostaja 2-3 miejsca w samolocie to cena biletow jest mniejsza.

Kasiek bezpiecznej podrozy!

Asik a co Ty zygzakiem jechalas, ze Cie skontrolowali? ;-)

Aronia zdrowka dla Was. Biedny dziec, znow mamy dubbingu nie ma ;)

Sylka T tez ma czasem luzniejsze kupy (jak duzo owocow zje np, czy zeby ida) ale poki nie jest marudny czy nie pokazuje, ze brzuszek boli to raczej zostaje przy gotowanym jedzonku i nic nie podaje. No chyba, ze ma rozwolnienie.

Josie chyba lepiej zeby sie wstrzymac z wizyta. Rozstanie moze byc stresujace dla Jasia no i dla Ciebie...

reklama
Hej

A co Wy tak na pogodę narzekacie? Czyżby angielska? ;-) U nas pięknie, ponad 20 stopni, slonce od samego rana.

O sicil często tez myśle. Mam nadzieje, ze sie jeszcze do nas odezwie.

Josie Jaś da radę bez mamy, ile bedziesz w szpitalu? U bas Kuba mógł wejść z tata na szczęście

kasiek wypoczywajcie i wracaj do nas ;-)

Niespodzianka zdrowka dla Tomusia

aga nawet nie nie pisz takich głupot, ze własnego dziecka nie potrafisz wychować bo dostaniesz ;-)

Do góry