reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja dawalam dlugo bo nam wolno zarastalo ciemiaczko no i on malo mleka pije, i dr kazala mi dawac. Ale ostatnio juz nie daje w ogole

reklama
Josie - Adi nas odwiedził raz, przywitał sie z bratem i bez problemu poszedł z babcia. Ale on wtedy nie miał zadnego problemu zeby sie z nami rozstać, wszedł i wyszedł z uśmiechem. Jezeli Jasiek tak reaguje to ja bym chyba sobie darowała odwiedziny.
Co do hbs podejrzewam ze moga byc problemy, zalezy od szpitala.

Sylka - tak jak jedna saszetke wypije pzrez cały dzien to chyba dobztre bedzie, rozpuszczaj po troszeczku i podawaj mu co jakiś czas małymi łykami.
Ja wit. d juz nie daje, w zimie dawałam.

Niespodzianka - sniadanie to podstawa, dobrze, ze sie pzryzwyczajasz. Ja dziś zjadłam ostatni raz rogalik z toffi na sniadanie.... bede tęsknić:-D
Zdrówka dla Tomcia.

Sylka smecte jak zrobisz zawiesinę to podaj po kilka łyżeczek co pół godziny/godzinę :tak:
Niespodzianka gratuluję wytrwałości w śniadaniowaniu :-) a co do ceny sztućców to wiesz my jesteśmy bogatym krajem :-D
josie ja myślę że lepiej się wstrzymać z odwiedzinami w szpitalu przede wszystkim ze względu na noworodki :tak:

u nas dalej leje, mam dość
co do wakacji to my w tym roku najpierw jezioro w sierpniu bo łączymy to ze ślubem na który idziemy a we wrześniu Chorwacja :-) z teściami :sorry:

my też :) ale bez teściów

kasia.natka bo są za 20 zł a nie za 50 i więcej :-D:-D:-D i tylko tyle no i są ładne, maja ładne wykonanie to dlaczego nie brać za taką cenę

i sa lekkie :)

Aylin u nas juz słonce :)))

Hatszept czy Ty stosujesz jakąś dietę??? Jesteś bardzo szczupła, a to rzadko spotkane pzry Hashi. Co w ogóle myślisz o diecie pzry tej chorobie???

Maćku a Ty ???

josie i dobrze robisz z tym jakuzzi ja też je omijam :-)

Niespodzianka ja po śniadaniach tak samo się czuję i mam ciągle wrażenie że przez nie tyję choć to nie jest prawdą :-:)-(, zdróweczka dla Tomcia

Sylka ja czasami podaje jej wit D jak nie ma słońca, albo tran, u mojej siostrzenicy objawem niedoboru wit D są krzywe kości nóg

Aylin no właśnie te sztućce są leciutkie :-):-)

pogoda do bani typowo barowa ale jak do tego baru iść ??????????????? chciałam jechać na basen ale leje się ze mnie tak jak z nieba i raczej nawet tampon na 2 godz nie wytrzyma :-:)-(

sylka ja wit. D w zeszłym roku i w tym dawałam od października do kwietnia. Smecte dwie saszetki na 24 godz. Jedną rozrób w ciepłej wodzie i podawaj mu co jakiś czas przez cały dzień.

No i laski wielkie dzięki. Stanęło na tym, że bierzemy małego netbooka, bo on musi mieć kontakt z klientami, ale zgrał też P bajki świnka peppa oraz masza i niedźwiedź;-)

Dobra żegnam się. Wylot ok 20.00 (M się orientuje). W każdym bądź razie na lotnisku w Dreźnie mamy być ok. 18.00. O 14.00 wyjazd z domu, bo jedziemy do mamy na obiad i stamtąd razem ruszamy. Będę za wami tęsknić!

josie - w naszym szpitalu dzieci moga odwiedzac, wiec ja bym nie miala dylematow.

hatszept - dziwne u Was z tym niedoborem, tak rzadko sie zdarza, ze tez sie Wam przytrafilo :eek:

Sylka
- witaminy D nie daje. Dawalam bardzo krotko, tylko w zimie 2012/2013, bo, jak pamietacie, byla wyjatkowo ponura, czyli od listopada do kwietnia (gdyby byla normalna, tak jak w tym roku to bym nie dawala) a i to co drugi dzien (w formie oleju). Ja mialam swira na punkcie wystawiania dziecia na slonce, bo walczylismy z zoltaczka noworodkowa i stawalam na uszy, by go nie musiec dawac pod lampy a poniewaz byl na UU wiec wolno ta zoltaczka schodzila. Z reszta w UU tez jest witamina D :tak:

kasiekz - pewnie juz w samolocie. Oby jej malz za bardzo nie wkurzal :rofl2:

U nas kolejny dzien pizdziawy. No kurtka na wacie, juz drugi tydzien, ze wieje jak nad Baltykiem, wrrr, jak tu wyzdrowiec, jak na dworzu sie nie da dlugo wysiedziec :wściekła/y:I stracilam znow glos :crazy:

reklama
josie u nas w szpitalu jest zakaz wprowadzanie dzieci do lat 12

kasiek to Wy z Drezna lecicie ????????? wow ja myślałam że z Wrocka, powinniście być na lotnisku na 2 h przed wylotem tak jest najbezpieczniej :-D, miłych wakacji i napisz chociaż sms jak Wam tam jest :-):-):-)

aronia u nas taka sama pogoda jak u Ciebie :-:)-:)-(

Do góry