reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasiek - całe szczęscie ze to nie ta tężyczka. Polka tez sie wykuruje do piatku.
Kasienka - super ze chrzciny udane.
A co do motorków w tylku to u nas jak u Asik - na wet na chwile nie wyłaczaja.

Aga - ja tez chce przesypiać cąłe noce <zazdrosna> Mati sie cofa od paru dni budzi sie na mleko 2 razy, i nie ma ze nie, bo sie rozbudza i tak nie ustapi. Czekam jeszcze trochę i razem wyzrucimy butelkę ( tak zrobiłam z A) i nie bedzie wyjscia

Asik uwielbiam gulasz - mniam , najlpeszy jest z grubym makaronem ( własnej roboty)

Aylin - ja sporo ciuchów tych malutkich oddałam koleżance, troche sprzedaję, ale takie małe zreczy nawet w komisie sie słabo sprzedaja.
Ja raczej kupuje "spokojne" ubranka, a na allegro dobrze sprzdaja sie oryginalne, stylowe. Tak wiec mam w domu zastój ubrankowy. :((

Kasienka fajnie że chrzest się udał :-D:-D, a jak masz jakieś ciuszki do oddania to ja chętnie przyjmę, moja kuzynka ma rodzić w lipcu syna i ciężko mają finansowo jej mąż właśnie stracił pracę, a ona ciągle w szpitalu leży z tą ciążą, ja jej odkładam wszystko co mogę no ale nie będzie chłopca ubierać w różowe ciuszki a takich mam najwięcej

asik gołąbki jak ja dawno nie robiłam :-D:-D:szok::szok:

kasiek to dobrze że nie masz tej tężyczki bo to już do końca życia się ma, a Polce zdrówka życzę, a kiedy Wy lecicie ?????

Alijenka wyślij mi adres na priv to oddam Ci ( kuzynce) moje.

Kasiek - w sumie dobzre ze teraz Was dopadło, a nie przd samym wyjazdem, zdążycie wyzdrowieć :))

Hej laski popisze wieczorem a teraz tylko wspomnę że dostaliśmy przed chwilą wezwanie na bilans dwulatka!!!!! I dotarło to do mnie.....że to już dwa lata Szymek jest z nami. Aaaaaaaaaa!

reklama
Kasiek oby katar szybko przeszedl. Ciesze sie, ze badania w normie i mam nadzieje, ze "atak" juz sie nigdy nie powtorzy... moze to cos z cisnieniem bylo...

Andzia wlasnie te reklamy (w angielskiej tv) to masakra. Program poranny dla dzieci - 10 min bajek, 3 min reklam zabawek :szok:
Wspolczuje nocnych pobudek. Mlody przez chorobe tez sie budzi ok 3-4 i nie odpusci dopoki mleka nie dostanie...
Zycze wytrwalosci na silowni :) Ja bym poszla, ale na maszyny ( nie rowerki itp), ale sie wstydze, bo tam same karki ;-)

Munka mnie sie wlasnie wydaje, ze T nie powinien ogladac tv. Najpierw ograniczylam telewizje, a teraz w ogole nie wlaczam dopoki nie pojdzie spac - chyba, ze 10-15 min przed kapiela. Mam wrazenie, ze jak wlasnie tv byl wlaczony (nawet nie bajki, tylko jakis program dla doroslych) to T byl bardziej nerwowy, nie mogl sie skupic na "domowych" zabawach.
Nie wiesz moze jaki ma wplyw sluchanie radia?
PS dlaczego lale musza byc rozebrane do golaska :-D

Alijenka ja do tej pory pamietam jak mnie siorka na dwoch kolkach uczyla jezdzic - mialam jakies 5 lat wlasnie. Dziadek wczesniej probowal, prowadzajac mnie z kijem przyczepionym do siodelka... Teraz rodzice ostrozniejsi ;)

Aylin moj tez jakos sie nie garnie do siadania na nocnik. Znaczy sie siada, wydaje dzwiek w stylu "hyyyy" krzyczy z radoscia "kaka" (chociaz nic nie zrobil) i ucieka :confused2:
Dobrze, ze malz wyszedl bez szwanku ze starcia i oczywiscie &&& za kolezanke.

Kasia.natka Twoj kolega pamieta dzieci na wioskach, ja pamietam jak u mnie przed blokiem sie zbieralismy na trzepaku wracajac do domu tylko na posilki czy szybkie odrobienie pracy domowej... a teraz pusto

Aga fajnie tak odsapnac na chwile - spoko wujek skoro sie zajal A :) Gratuluje owocnej sprzedazy :)

Sunshine T wlasnie lubi wozeczki i lale :-p Wczoraj "wozil" misia w pudelku po pampersach.Szkoda, ze nie przyjedziecie - daj znac jak bedziecie miec przyjazd w planach :) Powodzenia na egzaminie, szkoda ze nie uda sie opoczac w ten weekend.

Katrina u nas tez pelno resorakow (L ciagle kupuje). Ja tylko mne pod nosem przeklenstwa jak nadepne na ktorys (na boso chodze).
Spoznione zyczenia dla najstarszej cory!

Polaa u nas wczoraj slonce, deszcz, wiatr na zmiane. I piekna tecza :)
Nie tylko Tobie sie wczoraj nic nie chcialo ;) Jak musze siedziec w domu to motywacja do dzialania spada :sorry:

Zaza karpatka pierwsza klasa. Zjem na drugie sniadanko ;)

Josie Franek juz niedlugo bedzie z Wami, ale czad :))) Petelka sie nie martw- mysle, ze byloby wieksze ryzyko gdybys rodzila sn... &&& za przygotowania, mam nadzieje, ze uda sie wsjo ogarnac przed porodem.

Aronia zdrowka dla Ciebie. I jak na zlosc, akurat jak Ty chora to malz w delegacji...

MsMickey ale kawaler rosnie :D Moze jakies zdjecie dla ciotek?

Kasienka fajnie, ze chrzest udany :)

Asik przyslij golabka :) Widze, ze gwiazda Ci rosnie - taka mloda, a juz pierwsze wystepy :)

Mloda alez ten czas zapitala, nie :-D

Nie wiem czy Wam pisalam, ale Tomcio chyba bedzie leworeczny (chyba, ze mu sie zmieni). Je lewa, rysuje lewa. Pozniej dokoncze bo mnie dziec ciagnie.

Do góry