reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Josie Franio slicznie:) baaardzo mi sie podoba:)
Moja znajoma ma Franka i fajnie brzmi, gdy o nim mowi:)
Z petla to tak jak Aronia pisze, no stress, pepowina jest sprezysta. Julo byl dwa razy owiniety i tylko przez ten przyczep bloniasty byl to problem.

Zaza... zaza... zaza... czy Ty chcesz mnie WYKONCZYC???!! Uwielbiam karpate:):):) ten krem... ah:)

Aronia zdrowia zycze:)

Aga fajna sprzedaz:)

Ja tez nastawiam sie na sprzedaz po Julku. Po Gosi dziewczynskie dalam siostrze dla malej Marty:) No i okazalo sie, ze u mojego siostrzenca bedzie mala Hania:) wiec ciuszki pojda dalej:) maja do mnie wrocic wprawdzie ale pewnie tylko niektore beda nadawaly sie na sprzedaz... no ale p Julku juz sprzedam sama. Wiecie, ze juz 56 jest za male... ;)

reklama
MsMickey 56 za małe ??? rośnie Julek. Czy Ty wiesz ze jeszcze nie urodziłaś :-p Czas chyba rozwiażać ta ciąze :-D

Aylin - &&& za koleżankę.

Ja pzrestawiłam sie na sprzedaż w komisie dla dzieci. Nie bawie sie w zdjęcia, opisy i wysyłanie paczek :)

Josie tak jak dziewczyny pisza - petla na szyjce często spotykana, no ale psychika robi swoje. Robiłam wczoraj dorsza w bazylii ( w końcu) pychotka, nawet mój M wcianał, a ryb nie lubi :)

Aronia - zdrowia i duzo sił

hej dziołchy

aronia moja ostatnio próbowała ślimaki ale chyba jej nie posmakowały jakieś takie obślizgłe były :-p:-p:-p:-p no i zdrówka życzę

Muńka chyba to zależy od tego czy te buty wysyłasz w pudełku czy nie bo jak w pudełku to chyba wymiar będzie większy i wtedy większa opłata jest

zaza uwielbiam karpatkę, zabiję Cię za to zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!

josie spotykamy się na basenie z Franusiem spoko chłopak :-D:-D:-D:-D, ładne imię

Sunshine ucz się ucz bo nauka to ................. jak mi to babcia zawsze powtarzała :-D:-D:-D

Aylin kciuki zaciśnięte, a moja kuzynka też leży w szpitalu i też jakoś podobnie z wiekiem ciąży, nie dość że już ma krążek to teraz wykryli u niej bakterię która powoduje zapalenie płuc i leży pod kroplówkami

MsMickey Twój maluch rośnie, a przecież u takich maluszków najlepiej to widać :-)

Ja tez nastawiam sie na sprzedaz po Julku. Po Gosi dziewczynskie dalam siostrze dla malej Marty:) No i okazalo sie, ze u mojego siostrzenca bedzie mala Hania:) wiec ciuszki pojda dalej:) maja do mnie wrocic wprawdzie ale pewnie tylko niektore beda nadawaly sie na sprzedaz... no ale p Julku juz sprzedam sama. Wiecie, ze juz 56 jest za male... ;)

uuu tyska chodziła w 56 przez 4 msc :) Rośnie Ci Julo, oj rośnie :)

Ja pzrestawiłam sie na sprzedaż w komisie dla dzieci. Nie bawie sie w zdjęcia, opisy i wysyłanie paczek :)

ja kolezance z pracy :) ale teraz zaczełam buty na allegrogo wystawiać a ciuchy po dziecku kolezanki na fb wklejam. Zobaczymy co pójdzie w ten spposób

Aylin kciuki zaciśnięte, a moja kuzynka też leży w szpitalu i też jakoś podobnie z wiekiem ciąży, nie dość że już ma krążek to teraz wykryli u niej bakterię która powoduje zapalenie płuc i leży pod kroplówkami

też kciuki trzymam

Witamy :-) nie myslalam, ze zmiana pokoi moze miec taki wplyw na spanie :-)
A wiekszosc ciuchow oddaje Zosi i czasami jak przyjdzie ubrana jak maly Antek to mnie na wspimnienia bierze:-) ale czesc musze sprzedac by miec na nowe dla Antka :-)

Aga miałas linki podesłac do aukcji. Lub zdjecia ciuchów - podesle moim dziewczyną - w koncu mam 3 chłopców w drodze :)

zbieram sie zbieram zeby napisac i zebrac sie nie moge :)

chrzest poszedl super ... mala ani nie pisnela :) zabawiana przez wszystkich usmiechnieta od ucha do ucha :) na chrzcie spala a jak sie na chwile przebudzila to ksiedza czarowala :D
za to Nikos ktory mial cioc wujkow babcie i dziadkow szalal ze sie za nim kurzylo ... w kosciele zasnal a potem na sali na obiadku to jakby motorek mu wlozyli do tyleczka ... a jeszcze jak weszlismy na sale to taki glodny byl ze sam siadl na krzeslo i zaczal wcinac sam makaron z przygotowanych talerzy :D z glodu nie umrze ten moj synus :D

Josie bedzie wszystko super :) pokaz pierscionek :)

MsMickey Julcio rosnie jak na drozdzach :D

Andzia Aylin
trzymam kciuki za dziewczyny, straszne sa takie problemy w ciazy :(

Sunshine kciuki za egzamin :) opaska sliczna ale tak szybko sie zbieralismy ze zapomnialam ja na sale wziac a do kosciola miala taka zakrywajaca uszka :|

Aga​ pokoj jeden nierowny drugiemu :p

a ja sie zastanawiam co zrobic z ciuchami po Nikosiu i malej, mala ubieram w co poniektore Nikosiowe ... ale wyrastamy juz z 62 (ona szczuplutka jest bardzo) zastanawiam sie czy zostawiac bo moze ktos bedzie miec dziecia ... ale z mojej strony juz napewno nie ... a z Kuby jakos sie nie zbieraja do dzieci a bez sensu tak trzymac pare lat a potem jak nie bedzie dzieci to co wyrzucic bo po paru latach to juz beda te ciuszki takie zlezale

Ostatnia edycja:
My Eurowizji nie oglądaliśmy, widziałam panią/ pana kiełbasę i te wszystkie komętarze na fb. Piosenka Cleo mi się podoba.

Sunshine wspólczuję wczorajszej pobudki o tak wczesnej porze :/ podziwiam za zapał do nauki. Fajnie, że to już ostatni egzamin- powodzenia

Katrina wszystkiego dobrego dla córki!!! A tek swoją drogą to ona jest tylko 2 lata młodsza ode mnie

Polaa to Ci wczoraj Wojtek pospał. A Kuby tekst bezcenny:-D

Aga wow, to Ci się udało z ta sprzedarzą, gratki

Zaza przeprosiny przyjęte, karpatka pyyyyycha

Josie no no no z Franka już spory chłop;-)

Aronia zdrówka

Aylin dobrze, że z męża okiem już ok. Kciuki za koleżankę

MsMickey Julo rośnie jak na drożdżach:-)

Wczoraj na obiad był gulasz (Andzia) a dziś chyba gołąbki zrobię bo już od dłuższego czasu za mną chodzą

Oliwce szykuje się pierwszy poważny występ taneczny:tak: Mają tańczyć w Międzyrzeczu na charytatywnym koncercie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jednak nie mam żadnej tężyczki - ufff. Wszystkie witaminy w normie, a nawet ponad;-) Nie wiadomo z czego to wynikało, może jakiś nieświadomy stres przed wyjazdem itp. I tylko ktg do powtórki za miesiąc. Z kolei P dalej z katarem. Byłam i z nią u lekarza. Syropki i mam jej przed startem samolotu popsikać nos Nasivilem, bo ciśnienie. I dała mi 3 dniowy antybiotyk na wyjazd w razie gdyby coś się rozwinęło. Tak więc kuruje ją mega dawką wit.C i siedzeniem na dworze (ponoć najlepiej wpływa to na śluzówkę nosa).

josie
Franio super!

aylin kciukasy za koleżankę!!!

aga wow, jaki zarobek!;-) Gratki. I co z tą środą?;-)

muńka jak pisze Aylin, ja też większość rzeczy sprzedaję minipaczką. Nie musisz kupować koperty i wypełniać druczków;-) Na rekolekcjach Masz i Niedźwiedź - wow!

zaza jaka karpatka!

alijenka hahaha czyli kuchnia francuska nie przypadła jej do gustu:D

Wybaczcie, ale zapomniałam co pozostałym...

Edzio:
Dodam tylko że M na antybiotyku od wczoraj (5 dniowym do pt), bo kaszle jak gruźlik - buhahahaha, przed wyjazdem wszystko.

Ostatnia edycja:
Do góry