reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Munka a jakie maz te buty? Ja buty wysylam ostatnio jako mini paczkę. Za 8.5 z koperta usztywniana i ubezpieczona do 1000 zl. Poza tym przychodzi powiadomienie sms o nadaniu i odbiorze

reklama
Zaza ja lubie karpatke, czekam:d

Mialam dzis ostatnie usg franek wazy 3410 i babka mowi ze w poniedzialek spokojnie moze wychodzic:) a te jaja z ktg to prawdopodobnie przez to ze ma petle na szyjce :/ wiec dobrze ze nie rodze naturalnie

Poza tym juz ledwo zipie i wiekszosc dnia na kanapie a tu jeszcze tyle roboty... Dzis znow rozkuli pion przy wejsciu, jutro jak sie uda to moze przyjedzie gosc skrecic spowrotem szafe i wtedy odkopiemy sypialnie z ksiazek... Moze mi sie uda lozeczko ustawic i zrobic kacik franka przed porodem jeszcze... Tak sie ludze

Polaa- przepraszam ze tak to zrozumiałaś że musisz się bronić nie miałam najmniejszego zamiaru na Ciebie naskakiwac. Tylko napisałam ze jedyne oparcie w niemcach bo dali nam 10 ;-)

Zaza - karpatka!!!! To ja poczekam, a juz miałam kłaść się spać :-D

Josie-jednak Franek,super! I juz jaki duży chłopak :-) a tego paprania z tym pionem współczuję nawet na spokojnie nie możesz się przygotować :-( a powiedz jak mąż, zauważył pierścionek?

Właśnie się dowiedziałam że egzamin mi przelozyli na poniedzialek :/// juz myślałam ze będę miała weekend wolny :-( ten poprzedni spędziłam na Uni w bibliotece po 8h dziennie :/ ja już chce wakacje!!!

Sunshine ja tam ci zazdroszcze samozaparcia do nauki!!! Podziwiam:)

Franek juz postanowione, maz jakos pare dni temu przyszedl i oznajmil ze przemyslal i chce franka. Ufff... A pierscionka albo nie zauwazyl albo udaje ze nie widzi. Nie wiem :D ale ja tam sie ciesze piekny jest!

zaza gdzie karpatka???? ja wstaje w srodku nocy a tu nie ma karpatki buuuuu

josie boszeee to sie jeszcze nie skonczylo??? wspolczuje
Franio duzi chlopczyk :) dobrze ze juz niedlugo do cc bo ta petla to spokoju by mi nie dala.

sunshine popatrz na to z drugiej strony -wiecej czasu na nauke ;p a tak serio to tez podziwiam twoj zapal

edek zaza zwracam honor, zanim wyslalam posta, karpatka juz byla. Mniam pyszna :D

Ostatnia edycja:
W sumie pierwszy raz w życiu tak mi poszło na allegro tak to pojedyncze rzeczy, a teraz w 3dni 260zł :) i najdroższa z tych rzeczy to chyba 20zł :)

wwooww!! rewelka!!

Munka a jakie maz te buty? Ja buty wysylam ostatnio jako mini paczkę. Za 8.5 z koperta usztywniana i ubezpieczona do 1000 zl. Poza tym przychodzi powiadomienie sms o nadaniu i odbiorze

sandałki z materiału z cocodrillo.

Zaza ja lubie karpatke, czekam:d

Mialam dzis ostatnie usg franek wazy 3410 i babka mowi ze w poniedzialek spokojnie moze wychodzic:) a te jaja z ktg to prawdopodobnie przez to ze ma petle na szyjce :/ wiec dobrze ze nie rodze naturalnie

Poza tym juz ledwo zipie i wiekszosc dnia na kanapie a tu jeszcze tyle roboty... Dzis znow rozkuli pion przy wejsciu, jutro jak sie uda to moze przyjedzie gosc skrecic spowrotem szafe i wtedy odkopiemy sypialnie z ksiazek... Moze mi sie uda lozeczko ustawic i zrobic kacik franka przed porodem jeszcze... Tak sie ludze

Ale duży chłopak :-) no i imię piękne!

proszę - obiecana karpatka ;-) Zobacz załącznik 624018

mniam!!!

Oooooo ale pyszotka!! Zaza robinpostepy w pieczeniu:)

Andzia no wlasnie mnie ta petla tez zmartwila i tylko sie pocieszam ze jeszcze pare dni i bedzie juz ze mna bezpieczny

monsz 700km od domu, mnie dopadlo przeziebienie, dziec spac nie chce auuuuuuu:-( dobrze, ze karpatka chociaz jest, mniam ;-)

josie - petla sie nie stresuj, podobno 1/3 dzieci jest owinieta i nawet przy sn daje rade a co dopiero cc :tak:

reklama
Dzień dobry :)
Nie ma to jak karpatka z rana :)

sandałki z materiału z cocodrillo.!!!
ustaw sobie mini paczke za 8.50 masz z głowy kupowanie koperty.

T. po kontroli u okulisty - bardzo ładnie sie zrosło, w srode ma ocene wady wzroku. Więc chyba wyszedł bez szwanku z opieki nad dzieciem :)

Dziewczyny trzymac kciuki - kolezanka w 29 tyg lezy w szpitalu. Zdjagnozowano wade serca u dzidzi a jej odchodzą wody. Wiec niewesoło

Do góry