reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

eee co Wy dziewczyny z ta zanizona numeracja w decathlonie ? Oni maja chyba najbardziej standardowa :p to inne firmy maja zawyzona :) 24 to dokladnie 15cm tak jak i w elephancie np w deichmanie prawie wszystkie firmy tez tak maja ... w ccc jest zawyzona choc nie wszystkich producentow w smyku jest zawyzona, adidas ma zanizona

1006px-Shoesize-children-en.svg.png

Ostatnia edycja:
reklama
No nie napisałam w południe taki długi post i teraz widzę, ze go nie ma :/
U mnie była koleżanka, więc miłe popołudnie aktywnie na rowerach :) i tak się cieszę, bo się okazało, ze zostaje we Wrocku do końca miesiąca :) Antek dostał pierwszy porcelanowy zestaw naczyń i katy czuczu czyli fajny prezencik :)

Co do tych miękkich butów z decathlonu to mieliśmy je w zeszłym roku i w sumie tylko do chodzenia na działce, a wtedy miał rozm 24.

Kasiekz my też dziś byliśmy na lodach i o tym samym rozmawialiśmy z koleżanką, ze Antek już z nami tak fajnie :)

Hmm co jeszcze, a synek znowu dziś zasnął z radością w małym pokoiku w 5min :)

Hej
Ja dzis znow na ip wyladowalam po ktg juz trzeci raz... No nie znosze tego ktg w tej ciazy!!!! Ciagle albo za wysokie albo za niskie tetno jade na ip a tam wszystko ok.... No ale dzis przynajmniej mnie lekarz porzadnie zbadal usg zrobil sprawdzil przeplywy. Mlody juz wazy 3150 :D i szyjka skrocona ale zamknieta.

Munka a pamietam rok temu sceptycznie do tych butow podchodzilas jak golden o nich pisala:) fajnie ze sie sprawdzily ja tez chce mojemu kupic wlasnie te skorkowe

Co do zary to mamy jedne trampki niskie z takim zameczkiem z boku myslalam ze super bo w wysokich za kostke sie ten zamek swietnie sprawdzal. Ale w tych niskich ciagle sie odpina :(

ImageUploadedByForum BabyBoom1399583330.985064.jpg to te buty z zary. I mlody na barce nad wisla:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1399583330.985064.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1399583330.985064.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 48
Hej,

no lekko sie zdenerwowałam bo napisałam posta i co? Zniknął

Aga fajnie, ze tak czesto spędzacie czas na rowerach.

josie najwaznisjsze, ze wszystko w porządku. Czekam na zdjecia brzuszka z niecierpliwością ;-)

Munka sliczne te butki :tak:

Kasiek jaka słodycz z tej Twojej Poli :-)

Kasienka oby Wam pogoda dopisała na chrzcinach.

u nas dzisiaj padało cały dzien, no ale tak miało byc i sie sprawdziło. Jutro to samo. Siedzimy w domu, dzisiaj była u mnie koleżanka wiec jakos zlecialo, moj w pracy ale kończy koło 9 rano i weekend :-) W sobotę chce jechać do Ikei. Ju sie pol roku wybieram i jakoc dotrzeć nie mogę

Ano wlasnie przeciez obiecalam:) jutro pokaze

W ogole jutro musze janka wziac na wizyte do gina bo nie mam co z nim zrobic.... Nie wiem jak to ogarne

Pola ma w większości 24 (deichamann, ccc, ecco, bartek, h&m), adidas, nike i crocsy 25, a w Decathlonie 26. Chyba wszystko zależy od poszczególnych butów i ogólnej budowy stópki dziecka - wąska, szeroka, wysokie podbicie itp.

aga to mnie zainspirowałaś tym czuczu na wyjazd, normalnie jutro zamawiam priorytetem jakieś ich zabawy od 2+ i będzie miała co robić, żeby zabawek nie targać:D

josie nalatasz się. Ale jesteś dobrze zbadana i dużo już nie zostało! No a Janek zawsze pięknie się prezentuje:-)

reklama
Aga, a miałas o tym logopedzie napisac :(

Josie, super, ze na ktg ok! A J.dzis ogarniesz-przeciez on aniolek :) wez jakąś zabawkę. U nas niestety na pewno iPad dałby radę...:(

jakie Wy macie spokojne dzieci...siedzicie z nimi w kawiarni?????? Woooooow!!! P.nie usiedzi ani sekundy-wychodzi/wyrywa sie/wstaje itp. Jesli chcemy zeby 15min posiedzial w restauracji (na wyjeździe, bo w Wawie do restauracji z nim w ogóle nie chodzimy) to musimy brać ipada :(((((( coraz bardziej boje sie czy z nim wszystko ok :(

Do góry