reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

muńka mierzyłam te pierwsze. Numeracja zawyżona, bo na P dobre były 25. Ale one tak miękkie że zastanawiałam się czy to nie kapcie, bo czuć wszystko pod stopą jak w tych skórzanych paputkach...co myślisz?

hatszept jogurty powiadasz:D U nas nie tyka, pluje więc nie ma szans. Może tam się przekona;-) Na owoce nie liczę, bo co dwa dni próbuję i nie tknie:/ Mam nadzieję, że będzie miała tam apetyt jak twój młodzieniec! Hihihi, nie mogę się doczekać:p

aylin nie napisałaś jak tam wasze poszukiwania miejsca na wypoczynek?

aga
super! Ciekawe czy P też będzie chciała spać w swoim pokoju. Na razie M się na to nie zgadza, bo uważa że za malutka:DD

reklama
Kasienka ja to teraz nie wiem kiedy sie wybiore do Krakowa. Następny długi weeknd w czerwcu, wiec moze??? Ja musze jechac co najmniej 4h wiec na zwykły weekend sie nie opłaca:(( a na jeden dzień tym bardziej

Kasiek ja to mysle ze Twoja córa cie zaskoczy ( znowu :p) i pięknie bedzie jadła wszytsko na wczasach :))
A ze spaniem w osobnym pokoju, sprawa indywidualna, ale raczej im starsze tym gorzej.

Ostatnia edycja:
Kaseinka miałam byc na tamtym weekndzie, ale nie byłam, bo Mati zachorował i bałam sie jechać :I
ale spokojnie ja wczęsniej czy póxniej dotrę do Was :))))
jak bym była to na pewno bym Was prosiła o spotkanie.
Smiałam sie bo kiedyś pisałam ze sie wybieram to Kasia.natka od razu ze jedzie do rodziców, potem Josie wyjechała, Ty nie doczytała ze sie wybieram to nie uciekłaś :-p:-D
No wiec jak nastepnym razem bede sie wybierała to zrobie prowokacje, zebyscie nie miały czasu nic wymyślić :p :))) hahaha

Ostatnia edycja:
Andzia Aylin to kiedy ten krakow ?

Aylin ja ide dzisiaj do decathlona albo jutro :)

Muńka te byly twardawe tak ?

Sandały turystyczne Sably QUECHUA - Turystyka junior Turystyka górska, Wspinaczka...

ja w przyszły weekend. Jezeli pogoda bedzie ok. Tj aby nie lało. Jak bedziesz to zobacz czy maja rozmiar 22 proszę :) tych pierwszych co Munka pokazywała.

Kasiek - nie jedziemy teraz nigdzie. Przez oko mojego T to raz a dwa - jedziemy we wrześniu na 3 tygodnie chorwacja czarnogóra :)
A co do

Aylin dam znac z butami... my myslimy o zoo :) wiec moze sie jakos wspolnie wybierzemy :)
i Josie ?? ja wiem ze to dzien przed Twoim porodem ale moze :p tak na wyciszenie :p
i Kasia.natka ?
i Kifsi?

Andzia a no to nie przegapilam :p ja bylam na wsi ale jakbys byla to bym jakos wykombinowala zeby byc w Krakowie :D

Hej

No ja juz ledwo chodze do sklepu wiec srednio widze to zoo chyba ze mnie ktos tam bedzie w wozku wozil... W sobote rano sa drzwi otwarte w moim szpitalu i chce podjechac spytac jak to cc bedzie wygladac.

Kasienka musze tez podjechac do ciebie w przyszlym tygodniu ale to juz sie umowimy na sms

Andzia w boze cialo sie raczej nigdzie nie wybieram to moze sie uda nawet spotkac:)

Aylin dam znac z butami... my myslimy o zoo :) wiec moze sie jakos wspolnie wybierzemy :)
i Josie ?? ja wiem ze to dzien przed Twoim porodem ale moze :p tak na wyciszenie :p
i Kasia.natka ?
i Kifsi?

Andzia a no to nie przegapilam :p ja bylam na wsi ale jakbys byla to bym jakos wykombinowala zeby byc w Krakowie :D

Jestem za :)

reklama
Do góry