reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Wg mojej prognozy miało dziś nie padać - i co? Całe pranie mam zalane!!! Kuźwa.

aylin super! Też myśleliśmy o Chorwacji w czerwcu gdyby Turcja nie wypaliła;-) Patrz, ja będę zaraz po wakacjach i usychać tu we wrześniu a ty wtedy będziesz się wczasować. Mój zawsze kolega robił tak, że jechał na tydzień w czerwcu i tydzień we wrześniu:D

I jakie tu zbiorowe wyjście do zoo...:D

reklama
Josie a moze ja podjade ? hehe jak Kuba bedzie mial na popoludnie to mu zakosze samochod niech sobie autobusem jedzie ... przywioze Ci laktator od razu... a no i ja mam wolna gondolke :D moge Cie powozic :p

Aylin​ to daj znac jak bedziecie jechac

Andzia to zbierajcie sie :D

Kasiek moze przejdzie ... w krakowie juz slonce ;)

my w niedziele chrzest a prognozy pogody co i rusz sie zmieniaja ... najpierw slonce potem niby przelotne male potem przelotne wieksze potem deszczowo a dzisiaj widze ze tak porzadnie burzowo ... jedynie temp se nie zmienia min 22... ale za dwa dni i to sie moze zmienic ... jeszcze sie okaze ze jakis kombinezon bede musiala zakladac malej

Ostatnia edycja:
Kasienka jak chcesz to jak najbardziej zapraszam, tylko ogarniesz dwojke na taka wycieczke? :)
Powodzenia na chrzcinach, w krakowie robicie czy wyjazdowo?

Josie w krakowie a dokladniej w modlnicy :) a moze poniedzialek bo Kuba w domu bedzie to zabiore po prostu samochod :p my tylko becikowe bedziemy zalatwiac i jestem wolna :)

Kasieńka - dziekuje ;) i za uswiadomienie ze memu dziecku stopa w ciagu tygodnia urosła. Najweselej ze odebrałam buty wlasnie od kolezanki. Specjalnie mi ze sklepu drugiego przywiozła dziś. I co?? na styk. jutro jade do niej oddac i moze bedzie miała 23 rozmiar....a tydzien temu mierzylam i miała prawie centymetr zapasu....

tak, te.

muńka mierzyłam te pierwsze. Numeracja zawyżona, bo na P dobre były 25. Ale one tak miękkie że zastanawiałam się czy to nie kapcie, bo czuć wszystko pod stopą jak w tych skórzanych paputkach...co myślisz?

dokładnie, numeracja zaniżona, bo 25 powinny być o wiele większe. Gabi nosi obecnie 23, a ja kupiłam na oko 25, bo jakoś mi się małe wydawały i trafiłam. To nie są kapcie ;-) Na drogę wyłożoną kamieniami może i bym jej w nich nie puściła, ale na plac zabaw, bieganie po trawie uważam, że są super. Przyglądałam się, jak pracuje Gabi stopa w nich i wszystkie ruchy są nieograniczone. Normalnie mam ochotę kupić jej wszystkie numery w górę :-D:-D

Wg mojej prognozy miało dziś nie padać - i co? Całe pranie mam zalane!!! Kuźwa.

ja za to słyszałam, że w całym kraju dziś miało padać :-)

Pamiętajcie dziewczyny, że tak, jak Kasiekz napisała - numery tych giętkich skórzanych butków są zaniżone i 25 wypada na 23.

Aylin - ja póki co nie wybieram się do Decathlonu.

muńka no a ja mierzyłam je 3 mies. temu więc teraz będę musiała wziąć 26:D Heh, dobrze wiedzieć - dzięki za recenzję!;-)

my po placu zabaw i lodach. bosche jak fajnie tak siedzieć, pic kawkę na luzie a dziecko siedzi po drugiej stornie fotela w kawiarni i je sobie loda obserwując ludzi. i dogadać się normalnie można. cudowny okres, już takie te dzieci kumate;-)
20140508_172900.jpg

Załączniki

• 20140508_172900.jpg
    20140508_172900.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Aylin - mojemu Kubie tak urosla ale w ciagu 2-3 tyg.

no ale w tydzien??? NByłam razem z mezem i mierzylismy jej buty w sklepie. Tylko dlatego nie kupiłam ze mi sie nie podobaly te 22 co były.... i cale szczęście jak widac. Praktycznie przeskoczyla mi rozmiar jeden.

A i moja córka nie dorosła jeszcze do seów pleśniowych... kupiłam sobie brie. A ze ona musi spróbowac to co my to chwyciła ze sołu. Po raz pierwszy widziałm u mojego dziecka odruch wymiotny :p w sumie to bardzo dobrze bo nie sa wskazane dla 2 latków

Do góry