Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
josie, jest max 60 dni zwolnienia do podziału na rodziców na 2 dzieci... JAK któreś z nas ma wziąć zwolnienie na siedzenie w domu? Ostatnio czynszu nie zapłaciłam, bo 1000 zł mniej pensji dostałam, bo ja byłam chora miesiąc, ale to dłuższa i poważniejsza sprawa była. Nie mam z kim go zostawić dłużej w domu..... teściowie daleko, mama pracuje, po pracy opiekuje się chorym na raka tatą po chemii, w pracy męża za każdy dzień zwolnienia go mobingują, sypią tekstami, że po co mu rodzina, że leser, odpocząc mu się chce, i pozłości mu robią(L-4 przed świętmi BN zaskutkowało pracą na nocki w sylwestra i NR. Ja mam masę dosłownie masę zaległości po miesiącu zwolnienia a to ważne bo od niektórych procedur zależy życie pacjentów... No i weź tu z dzieckiem siedź w domu więcej niż trzeba, tym bardziej, jak już 1/3 dni na opiekę jest zużyta..... Nie mam go z kim w domu zostawić. Nie codziennie. Nie wiem co będzie teraz w przyszłym tygodniu... Ja mam bardzo ważne sprawy przed audytem, zamykanie jednego badania, otwieranie ośrodków w drugim badaniu... a na opiekunkę nas nie stać bo ledwo od 1 do 1 ciągniemy
poza tym on to łapie z powietrza bo u niego w grupie wszyscy zdrowi, szkarlatyny nikt nie załapał, ospę już wszyscy przechodzili w poprzednich latach, tylko 3 razy ktoś był przeziębiony w tym roku i to wszystko, on jeden tak choruje...
poza tym on to łapie z powietrza bo u niego w grupie wszyscy zdrowi, szkarlatyny nikt nie załapał, ospę już wszyscy przechodzili w poprzednich latach, tylko 3 razy ktoś był przeziębiony w tym roku i to wszystko, on jeden tak choruje...