reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Bardzo ladne - cos w tym stylu dla tysi szukalam. ale 22 tylko zsbudowane niestety. na zdjeciu wygląda ze maja zapas poza tym są prawie ze biale :) różowy to przecież inny odcień bieli :p

Ostatnia edycja:
reklama
aylin hahaha tak sobie będę tłumaczyć:p Ona ma tak ze wszystkimi butami:D Dość że wysokie podbicie to duży paluch wielgachny, długi a reszta 'schodzi w dół'. I właśnie niby luz a tu duży palec na końcu jak chodzi to bardziej widać:D

w związku z tym, że zaoszczędziłam kasę to zastanawiam się nad zakupem tych Nike co masz - one są świetne na teraz prawda? nie gorąco, ale ciepło i przewiewne? Mam krótkie trampki, ale po całym dniu biegania na dworze stópka spocona.

Ostatnia edycja:
ja sie butami nie emocjonuje, bo czego bym nie kupila i tak bedzie ble :crazy:

wpadlam sie Wam pochwalic nowymi slowami: bonka (biedronka) i kom-bijn (robi taka pauze w srodku, czyt. kombajn) :-) i opowiedziec anegdotke: idziemy przez park, na lawce calujaca sie (z zamknietymi oczami oczywista) parka. Komentarz bejbiszonka: pokazal paluszkiem i orzekl, ze spia :-)

Aylin - zamieszanie robi ta Wasza manufaktura :rolleyes2:Wczoraj pol dnia do mnie wydzwaniali, dzis (kiedy oddzwonilam) nie wiedzieli o co chodzi :rofl2: male to to a zbiurokratyzowane :szok: okazalo sie, ze w jedna tabelke wpisali jedno a w druga drugie i sie zdezorientowali :-D no ale grunt, ze wszystko aktualne (dzwonili tylko po to, by ujednoliic swoje tabelki :sorry2:). Dla pewniaka wyslalam im jeszcze raz maila, wiec sie nie zdziw, ze dostaniesz powtorke w cc ;-)

Kasiek śliczne te sandałki :)

Ja szukałam kogoś kto w piątek zajmie się Antkiem w czasie pogrzebu, a przyjaciółka właśnie mnie spytała czy mogę na niego nie iść, a zająć się jej córcią (11mies) myślicie, ze to jest ok, bo jednak znałam jej mamę bardzo dobrze? Ale ona mi tak napisała:
"jesteś jedyną osoba z która się Pucia może w tym dniu zająć tak dobrze że ja będę miała czystą głowę i będę mogła skupić się na pożegnaniu". Nie mogłam odmówić, myślami będę z nimi.

Kasiek - te sandalki są super. I a upaly wydaje mi sie ze tez będą. Jabkupilam w ubiegłym roku w smyku za 40 zl. Przecena z 80

aronia no proszę coraz więcej trudnych słów!

aga wg mnie skoro to jej prośba to zostałabym z małą.

muńka dobrze wiedzieć!;-)

aylin no widzisz, a teraz są w sklepie po 99zł, a na nece tyle samo z przesyłką!:/

Zapomniałam wam napisać że odesłałam crocsy z zalando (a więc znowu oszczędność), bo dostałam po M siostrzenicy oryginalne w stanie wg mnie idealnym;-) I jeszcze mega słodkie z takim paskiem srebrnego brokatu dookoła. Dała za nie 150zł ale były na styk i mało nosiła. Gościu z allegro nie chciał jej zamienić, ani kasy oddać. Przynajmniej teraz Pola skorzystać...ufff.

Kasiek no to jesteś szczęściara :D

Aronia no kombajn to już poważna sprawa :D Antek jak coś "mówi" to siebie nazywa TY :)

Co mogę kupić dziewczynce na komunie do 100zł ?

reklama
Aronia dziekuje :) spersonalizowany alkohol ci sie nalezy za dzislalnosc pośrednicząca:) czyli Home masę aroniowka

Aga teraz są modne znowu takie serduszka otwierane. Ja kupilam siostrze za 70 zl srebrne ażurowe. ( przecana ze 100 zl byla)

Do góry