reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin oby reklamacja poskutkowała i wkońcu znaleźli przyczynę

Kasiek fajne te różowe sandałki :)

Aga ja bym została z dziećmi na prośbę przyjaciólki.

pojechałam po mamę do pracy bo dużo nie brakowało a by zemdlała. W ogóle ostatnio bardzo źle się czuje.:-(

reklama
asik pogoń mamę na badania! Swoją drogą moja kilka miesięcy temu też źle się czuła, i tak co kilka dni. W końcu zaczęła mierzyć ciśnienie i okazało się wysokie. Teraz ma na stałe tabletki.

Hej dziewczyny

No wiec termin 19 maja :D :D niecale dwa tygodnie!!! Alez sie ciesze:)

Z imieniem problem, maz chce kube lub franka. Franka niby jego brat rezerwowal ale powiedzieli ze mozemy wziac najwyzej beda dwa franki. W sumie rzadko sie widujemy wiec co mi tam... Mi sie franek bardzo podoba ale tez sie boje bo jest strasznie popularne a juz z jankiem tak trafilismy ze co drugi na ulicy to janek....
Kuba u mnie nie ma opcji absolutnie. Ja proponowalam piotrusia karola filipa ale nic sie mezowi nie podoba

Aaa pamietacie historie z pierscionkiem na moje urodziny, ze maz chcial mi kupic inny niz mi sie podobal. I w koncu nie doczekalam sie zadnego. A chcialam miec pamiatke z ciazy drugiej (w pierwszej bransoletke dostalam i nosze codziennie) wiec jak dzis sie dowiedzialam jaki termin to poszlam do sklepu i ten co mi sie podobal nadal byl (jedyny egzemplarz w moim rozmiarze) i kupilam sobie:) na razie schowalam ale jutro sobie zaloze:) ciekawe co maz powie

Witam :-)

Munka to super miałas majowke, fajnie :tak:

Aga przykro mi z powodu smierci mamy przyjaciółki :-(

Kasiek wspolczuje zapalenia pęcherza, miałam dwa razy i w ciąży z Kuba i w ciąży z Wojtkiem, to była masakra. Bolało jak nie wiem...

Asik dziekuje, jest lepiej. Ale dwa dni umierałam z bolu
Wszystkie sandalki super :tak: My tez musimy kupić, wczoraj pojechałam z chłopakami do clarksa zmierzyć im stopy i Kubie teraz wolno rosną ale Wojtkowi szkoda gadac :szok: Pocieszam sie, ze jeszcze trochę i tez wolniej bedą rosły :-) Na razie nie kupiłam sandalkow bo jeszcze nie pogoda na nie a czuje, ze zanim bedzie lato urośnie mu jeszcze stopka.

Aga moj maz tak uwielbia Tkmaxx, głownie tam kupuje ciuchy bo podobnie jak Ty twierdzi, ze sa niepowtarzalne :) ja nie przepadam akurat za tym sklepem ale kilka rzeczy czy dla chlopakow czy dla siebie kupiłam.

josie oo to juz niedługo, super

Ostatnia edycja:
josie :) jaki poród/ przeciez ty w ciaze ledwo zaszlas?

dzis widzialam sie z moimi 3 kolezankami najblizszymi zespołowymi. 3 ciezarówy ;) m lipcu bede miała wesolo bo 2 z nich rodzą.

Kasiek - bylam dziś z moim T po buty dla niego i w fabryce cen u nas te moje sandałki sa za 89 zl. W deichmanie za 99.

Josie co do imienia to z tych, ktore wymieniłas mi najbardziej podoba sie Kuba (no ale u Ciebie nie wchodzi w grę;)) i Piotruś :) ciekawe jakie w końcu wybierzecie.

a tak w ogóle to nie pokażesz nam brzuszka?! ;)

Dzis juz pisze z lozka ale jutro wam pokaze moj wielki balon;)

Tak sobie mysle w ogole zeby nianie zaangazowac do jakiejs domowej sesji zdjeciowej z wielkim brzuchem i jasiem. Tylko jasiek pewnie jie bedzie chcial wspolpracowac...

Czyżbym była pierwsza?:szok:

Damian ma wielkie limo pod okiem, pamiątka po wczorajszych wygłupach z wujkiem

Kasiek, Katrina mama robiła badania jakieś 3 mc temu, wyniki w normie. Ale weszła w okres menopauzy i niestety źle to znosi. Gin przepisał jej jakieś tabletki ziołowe które w ogóle nie pomagają. Dodam, że babcia i prababcia też bardzo źle znosiły przekwitanie więc to raczej rodzinne

Josie o to już niedługo, super:-) Z wymienionych przez Ciebie imion to mi się najbardziej Franio podoba. A no i taka sesja zdjęciowa była by świetną pamiątką

Pola dobrze, że już lepiej :) Ja też jeszcze nie kupiłam sandałków, czekam aż zrobi się super ciepło

Ostatnia edycja:
reklama
asik moja mama też jest w okresie menopauzy i dostała od gina rewelacyjne tabletki hormonalne (chyba). Teraz też pędem po nie pobiegła. Jakby co mogę spytać nazwę.

josie spróbować nie zaszkodzi! Moja koleżanka ma sesję z brzuszkiem i jej 3 letnią córką - fajowe;-)

Ja dopiero dziś zawożę siku i wieczorem wynik;-) Wczoraj za ładna pogoda i nie chciało mi się jechać do laboratorium a furagin sprawił, że już mnie nic nie piecze...ufff. Badania jednak muszę zrobić czy to na pewno tylko pęcherz czy czasem nie coś z nerkami (bo ta krew).

Do góry