reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aylin - cha cha cha, chyba mam nowa prace, sadzac po tresci ;-) (zart) Jak masz pytania to dawaj. I lepiej wydrukuj to, co przyslali w pdf - zebyscie nie mieli nieporozumien na miejscu :rofl2:

Hejka,

Josie ty już masz rodzić? Kiedy to zleciało? Aż trudno uwierzyć. A sesja fajna sprawa. Spróbujcie a nóż Jaś będzie chętnie współpracować.

Kasiek nie bardzo jestem w temacie bo mam zaległości ale czy ty masz krew w moczu?

Pola dobrze ze już lepiej. Ja tez jeszcze wstrzymuje sie z sandalkami.

A tak w ogóle to znowu mnie jakaś chandra dopada. Nie chce wam smęcić. Mam nadzieje że szybko przejdzie.

A mi się pot po d... leje :D nie ma to jak mieć pomysł zamiany pokoi :)

1555273_10202883502881460_7862415925603954377_n.jpg

Załączniki

• 1555273_10202883502881460_7862415925603954377_n.jpg
    1555273_10202883502881460_7862415925603954377_n.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 45
Oddałam mocz na badanie i posiew (ten dopiero w pt wynik). I przy okazji zrobiłam sobie testy na alergie wziewne, bo promocja była;-) A jakoś mam od ponad miesiąca ciężką głowę.

sylka
już nie, pierwsze dwa dni sikałam krwią:/ Oby złe samopoczucie szybko minęło!

andzia co cie tak przybiło!?

josie ja pikole, a mnie nie będzie jak Franio/Kuba/Piotruś przyjdzie na świat! Ale zleciało!

aga a więc jednak zamieniłaś pokoje!:D:D:D Widzę, że na du.pie nie usiedzisz jak ja:p

aylin
właśnie widziałam w dwóch sklepach po 99zł. Jeszcze się wstrzymam, bo ma crocsy, sandały, trampki i adidasy więc póki co chyba wystarczy:p

Laski tak się zastanawiam czy mi jedna paczka pieluchogaci wystarczy na wyjazd (14 dni), w paczce jest 48szt.? W dzień nie używam. Tylko na wyjścia i na noc. Ale zastanawiam się czy tam w obcym miejscu jej się nie odwidzi:/ A targać te paczki ze sobą plus mleko, kasze i słoiki to średnio mi się widzi.

Aga - Antek zadowolony z zamiany?? Moze wrzuć linka do strony z tym schematem, bo jakoś male mi sie to otwiera i nic nie widze
Josie - Ja to mysle ze Franio do 19-go nie wytrzyma :-p

Kasiek - no co Ty dodatkowe butki siena pewno przydadzą ;-)
Co do pieluch to mysle ze jedno opakowanie spokojnie wystarczy.
I nic nnie nie przybiło, tak jakoś spadek formy :-( taka ogólna niemoc:-p
&&& za dobre wyniki

Sylka - odganiam od Ciebie ta chandrę ( czary mary;-))

edek - Aga otworzyło sie juz :)):sorry:

Andzia ty mnie nie strasz dzis to mnie tak kluje w pipce ze nie moge chodzic!

Kasiek na bank na miejscu mozesz kupic pampersy , ja bym nie brala

reklama
josia ahahahahahahahahahaha:-D:-D:-D

A orientujecie się jak z piciem/kaszką do samolotu, bo wylatuję dopiero o 20.00? Czy można wziąć jakiś płyn i ile (bo był zakaz wnoszenia, ale dla dzieci coś tam można). I zastanawiam się czy mogę przemycić tą kaszkę gotową w słoiku i dać jej w samolocie albo przed samym wejściem?

Do góry