reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kasiek - wyprzedaż była :) WP_20140419_16_38_56_Pro.jpgWP_20140419_16_39_22_Pro.jpgWP_20140419_16_39_52_Pro.jpgWP_20140419_16_51_31_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20140419_16_38_56_Pro.jpg
    WP_20140419_16_38_56_Pro.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 36
  • WP_20140419_16_39_22_Pro.jpg
    WP_20140419_16_39_22_Pro.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 33
  • WP_20140419_16_39_52_Pro.jpg
    WP_20140419_16_39_52_Pro.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 34
  • WP_20140419_16_51_31_Pro.jpg
    WP_20140419_16_51_31_Pro.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 35
Aylin - to wyslij mi swoj numer (na tel. albo pw). Juz ja widze, jak ja literuje "cz", pol godziny tlumaczenia a i tak napisza zle :-p (oni nie wierza, ze c i z moga stac kolo siebie, przerabialam to z moim panienskim nazwiskiem, nigdy nie napisali poprawnie :rolleyes2:) Nie moglas wynalezc prostszego (dla nich) nazwiska? ;-)
Miechunka to taki owoc, innaczej physalis albo rodzynka brazylijska . Rzadko u nas jest w sprzedazy i cena taka sobie jak za mala garstke ale smakuje fajnie. Pierwszy raz jadlam wlasnie na swoim slubie a teraz m cos naszlo i kupil dzieciowi. Z zalozenia mialo byc na kilka dni (do poskubania) ale on wciagnal prawie cala miseczke na raz :-)

Miechunka peruwiańska – Wikipedia, wolna encyklopedia

O widzisz physalis kojarzę a nie wiedzialam ze po naszemu to miechunka. Wysle ci jutro sms. Chcialam teraz ale chyba źle sobie nr zapisałam bo wrocil. A kompa nie chce m sie juz wlanczac.

Jutro ostatni dzien szkoleń wyjazdowych :) jupiiiiiii

Ostatnia edycja:
Witajcie,

znowu trochę przerwy i nadrabiania duzo, poogladalam Wasze zakupy :-)

Katrina super buciki, moj Kuba uwielbia crocsy :tak:

Sunshine, Aylin śliczne ubranka :tak: Oj Wy zakupoholiczki ;-)

Aronia fajne włoski ma :tak: Super chłopczyk

kasiek ale świetne zdjecie :-) Fajnie wyglądają :)

u nas jakos leci, pogoda w miarę ale cos ostatnio mam lenia :zawstydzona/y:
Dzisiaj byłam taka słaba, ze myslalam ze nie wytrzymam do wieczora z chłopakami. Ale jakos dałam rade i zamiast iść juz spac to oczywiscie teraz mi sie nie chce

Polaa dzieki (cos mi podziekowanie nie dziala u Ciebie :wściekła/y:)

Aylin - a kierunkowy masz dobry?

U mojej mamy w ogrodku rosla miechunka rozdeta (zwana inaczej wisnia zydowska) - niejadalna, dekoracyjna ;-)

Kasiek - to promocja z tup-tupa. Polska marka. Teraz mają kup jeden a drugi za 50%. Poza tym mam przeciek ze niedługo bedzie u nich wyprzedaż. Warto polować.

Aronia - pewnie cie obudziłam ale smsm wysłany z powodzeniem :)P

reklama
Cześć kobietki

Zaliczyłam wczoraj wizytę u gin ( miałam na poniedziałek ale przełożyli), cytologia zrobiona, recepta na 3op tabsów wypisana więc jakiś czas spokój:tak: Wynik cyto odbiorę sobie jak pójdę po następną receptę

Dzieć już od pół godz. na dworze siedzi. Ubrał czapkę z daszkiem, podszedł do drzwi i " mama otfuś" to co było robić?

Młodak o której pobudka dzisiaj??? Mi młody wyjątkowo wstał już o 6:baffled:

Sunshine gratki zdanego egzaminu i powodzenia na następnym. A trawka pewnie, że skoszona

Papitka fajnie, że u Was ok:tak:

Josie współczuję tego syfu związanego z remontem. No co Ty, nie cieszysz się na przyjazd teściowej?:-p

Rysica współczuję szkarlatyny. A Monia ma super włoski

Aronia twój bejbik też ma fajną czuprynę

Kasiek hehe ciekawkie dziewuszki;-)

Do góry