reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

katrina buty świetne, bosche a ja jeszcze nic:/

rysica
monia ma super włoski!

kasienka
P ma długość stopy 15cm, dlatego kupuję jej 15,5;) A że ostatnio kupowałam na allegro trampki i w H&M to zgadzał się rozmiar 24 z długością wkładki;-) Ale ma też trampki z CCC 24 i są OK, nawet z luzem. Trzeba więc mierzyć, bo ta rozmiarówka nie równa. Mam nadzieję, że mojej księżnej stopa przestanie w końcu rosnąć!:p

reklama
Aronia 20 czerwca z tego co kojarzę.
Dostalam pudlo ciuchów od kolezanki z prośbą o sprzedaz. Rozmiary od 0 do 86. Dla dziewczynki. Stan bdb, idealny a nawet kilka z metkami typu nietrafiony prezent lub nie ta pora roku. Ceny od 3 do 15 zl Jakbyście byly zainteresowane to proszę o maila na prv :) wysle zdjecia.

Rysica wow powazne warkocze juz:) wspolczuje szkarlatyny!!! O.O

Maz z tesciowa wlasnie za moimi plecami ustalili ze ona przyjedzie nam pomoc po tym remoncie............

Aronia - nadal z Tel pisze bo probuje gadzine uśpić. Wiec pw nie mam jak. Ale nazwisko Kulczycki. Na kolege niech będzie w końcu on organizuje :)
Ja dalej zdjęć nie widzę :(

Aylin - a bedziesz miala jutro sensowny dostep do netu, w razie gdyby ten termin nie byl juz wolny tylko jakis inny? Albo sms? Ja pewnie spac pojde dzis po polnocy, jakby co. A jutro m ma wybyc, wiec dostep do netu bede miala ograniczony, zwl. z pisaniem ale poczytac pewnie sie da ;-)

Damesy obczajały dziś co się dzieje na ulicy:p
20140429_163034.jpg

josie nie znoszę czegoś takiego tj. remontowego syfu! A ciebie widzę, że już hormony noszą i 'rozbierają':D:D Co do teściowej to może i przyda się na kilka dni;-)

rycisa nie doczytałam o szkarlatynie - współczuję:/

Idę jutro na kontrolne badanie z P bo wyjeżdżam na długi weekend. Mam nadzieję że dalej czysto. Dziś kaszlała po zaśnięciu tylko 5 min. Teraz smacznie śpi, więc dużo dużo lepiej;-)

Załączniki

• 20140429_163034.jpg
    20140429_163034.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 38
Dopiero widze forki :)

Aronia uwielbiam takie widoki mały dzieciaczek i duży pies obok- przyjaciele :)

Kasiek artystki :)

Aylin masz gdzies lub pamiętasz przepis na ten krem do tortu z mascarpone, bo nie mogę odszukać w przepisach.

Andzia gdzie Ty jesteś???? O Zazie i Iwon nie wspomnę:wściekła/y:

Sylke to chyba ja wyploszylam tym urlopowaniem z mlodak :zawstydzona/y:

Rysica
-zdrowka! Moze choc czesciowo uda sie Wam jakos uratowac nastroj majowkowy, nawet jesli w 4 scianach

kasiekz - swietne agentki :-D

Kasienka
- a czemu zazdroscisz nam podworka? Nie macie czy nie mozecie wychodzic a ja cos przegapilam?

Aga - niezle sie naglowilam, co to sa forki :-)

M. przywiozl z delikatesow z delegacji miechunke i dziec zajada az sie uszy trzesa, co pare sekund podbiega i chce nastepna :-) Szkoda tylko, ze to takie drogie i rzadkie :sorry2:Mnie sie kojarzy z naszym slubem (byla do dekoracji deseru na naszym weselu), pewnie dlatego dzieciowi tak zasmakowala ;-)

reklama
Aronia co to jest Miechunka???? A i weszłam na kompa ;) bejbiszon ma włosy super. A i psa piekna

Sunshine - fajne łupy :)

Aga - zaraz poszukam. Na fb ci pewnie linka wkleje bo mi najszybciej będzie

.
Aylin - a bedziesz miala jutro sensowny dostep do netu, w razie gdyby ten termin nie byl juz wolny tylko jakis inny? Albo sms? Ja pewnie spac pojde dzis po polnocy, jakby co. A jutro m ma wybyc, wiec dostep do netu bede miala ograniczony, zwl. z pisaniem ale poczytac pewnie sie da ;-)

najpewniej sms. Mam jutro ostatni dzoeń szkoleniowo wyjazdowy wiec dostep tak kiepski jak przez ostatnie 1,5 tygodnia

Kasiek - co one tak oglądały?

Do góry