reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Informuję, że crocsy Biedronkowe roz. 24 też są na Polę w sam raz, bo sąsiadka kupiła i 5min. temu mierzyłam;) Buty kupuję jej z wkładką 15,5cm (24).

aronia
zapomniałam dopisać że mieszkasz w pięknym miejscu!!!

reklama
Hej.
Melduje że u nas wszystko dobrze. nianio zdrowy. ja odstawiłam tabletki zaczęłam się większa robić i postanowiłam już nie próbować z następnymi. komp padnięty i nie mam jak pisać za bardzo.

Sunshine poleczki ikea :) piekna ta bluza!!! Ja bylam ostatnio w tesco ale tym razem nic mi sie nie podobalo

Powiem wam ze u mnie masakra, mieli szybko ten pion kanalizacyjny wymienic a tu konca nie widac, korytarze na dole i na gorze mamy rozkute wszedzie pelno kurzu, lazienka to cala w bialym pyle. Ryczec mi sie chce. I jutro nie skoncza na pewno wiec weekend majowy w syfie. I jakby tego bylo malo to robia na zewnatrz elewacje i okna musza byc pozamykane. Nic mi w domu nie schnie a na podworku plac budowy wiec nie ma szans zeby pranie zrobic. A ja tu mam sie do porodu szykowac, nic tylko siasc i plakac :/

Hejka

U nas te crocsy byly w Lidlu w ubiegly czwartek, ale nie zalapalam sie na rozmiar Kuby. Dzis bylismy na zakupach bucikowych, bo nas lato zaskoczylo - taki efekt zakupow:

Dzien dobry. Na,szybko z trasy. Nie otwieraja mi sie wasze zdjecia na Tel. Ani ciuszków sunshine, ani cud czuprynki bejbiszona Aroni. A na dodatek ja efektu mojego zakupoholizmu tez wkleić nie mogę :(
Aronia zarezerwuj mi proszę ta fabrykę czekolady na 11.25 czy jakoś tak. W czerwcu. Nie mam jak prv napisać.... Odezwę sie wieczorkiem

josie - dzieki :-)M by je obcial ale ja nie daje :tak:Remontu wspolczuje :no:

mlodak - ciesz sie, ze nie Bulgara :-p

Sunshine - gratki za egzamin :-)

hatszept - fajnie tam u Was :-) My kiedys preferowalismy wyprawy trampingowe a teraz tez szukamy hoteli all inklusive, zeby dziec i na dworzu i w srodku (wieczorami czy przy niepogodzie) mial zajecie a my odpoczynek (od gotowania, sprzatania, wymyslania zajec...) taki etap ;-)

kasiekz - dzieki ale pochodze z jeszcze ladniejszych, wiec nie zawsze doceniam :zawstydzona/y:

Aylin - jutro zadzwonie a pamietasz jaki to byl dzien?

Dziec mi sie tak rozbrykal na dworzu, ze do domu udalo mi sie go zagonic dopiero podstepem ;-) Drzwi byly otwarte, wpadl do nas (obcy) pies, za nim jego wlascicielka (4-latka) a za nimi dziec :-p

Ostatnia edycja:
bylam w biedrze drugi raz i przymierzalismy rozowe ... i byly 1 cm za duze, mozliwe ze niebieskie ktore mierzylismy wzielam nie ten rozmiar ... Nikos ma stope 14,5, pełne ma 15cm czyli rozmiar 24... Kasiek wdlg wiekszosci producentow 15 cm to rozmiar 24 (elefanten, decathlon, bartek, ), a 15,5 to juz prawie 25, niestety biedra wlasnie 15,5 ma jako 24 a dla nas tym samym za duze :|

Aronia zazdroszcze podworka ... cale szczescie ze NIkos chodzi za raczke grzecznie, bo spacery bylyby niemozliwe

Katrina nie zalapalas bo juz nie bylo ? czy ze dlatego ze byly za duze?

Josie
dawaj z praniem do mnie :) wywiesimy na balkonie bedzie szybko suche

Ostatnia edycja:
reklama
Drugi dzień z rzędu pobudka o 7:10. Why????? Ledwo na oczy widzę. Muszę nauczyć się kłaść do łóżka trochę wcześniej niż o 1:30

Aga oj biedny Antek z tym kaszlem.

Mam niemca w domu. Zamiast tak kiwa głową i mówi ja ja ja :)

Zapowiadają niezłą pogodę. Oby się sprawdziła bo nie chcę w domu znów siedzieć. K po nocy śpi a młody najciszej się nie zachowuje niestety.

Młodak nie grzesz, 7:10 cudna godzina, ja do roboty wstaję o 5:30............... i z utęsknieniem patrzę na łóżko i słucham tej cudownej ciszy w domu................. My uziemieni w domu... Szymek ma szkarlatynę i nie może wychodzić do końca długiego weekendu, żeby jej nie przeziebić................... No, to 2 majówka z chorobą, ostatnio 1 maja wypisywali mnie z Moniką ze szpitala na rota......

josie - dzieki :-)M by je obcial ale ja nie daje :tak:Remontu wspolczuje :no:

nie obcinaj super są!!! Aniołek taki słodki :D

moja też ma włoski niczego sobie, ostatnio, chyba tu się nie chwaliłam, udało mi się zrobić dwa dobierane
IMG_1586.jpg

Załączniki

• IMG_1586.jpg
    IMG_1586.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 49
Do góry