reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aylin - poszedl mail z rezerwacja, jest tam tez moje nazwisko, wiecej nie moge pisac ani wogole poczytac forum, bo dziec zada spaceru, wali drewnem po kompie, wyje... ledwo wyslalam tego maila, musze isc.

Sunshine
- odpisze Ci pozniej ;-)

hej
jak sie domyslacie pewnie, jestem na zwolnieniu.
Adi mial bardzo wysoka goraczke w sobote w dzien i przez pol nocy,w niedziele wstal juz bez. nie wiem co mu bylo:|
Za to Mati w niedziele wieczorem dostal goraczki. W poniedzialek bylismy u lekarza, bo myslalam ze oskrzela znowu, bo przeciez kaszle nadal. Okazalo soie ze ma afte na migdale -antubiotyk. dzis juz bez goraczki i humor zdecydowanie lepszy,a le na nogach w zgieciach kolanowych najwiecej, ma taka wysypke jak przy ospie, tyle ze w skupiskach. Rano dyr w przedszkolu mowila ze wczoraj odeslala do domu 4 dzieci z podejrzeniem wirusa bostonskiego, skojarzylam ta wysypke z tym. ale miejsce jej wystepowania nietypowe WTF???

Jestem, jestem.

Aronia absolutnie nie wypłoszyłaś. Ja z chęcią przyjmę gości.:tak::-) Twój bejbiszonek super ma włoski i w ogóle super chłopczyk. Ze zdjęcia aż trudno uwierzyć, że tak daje wam w kość. Wygląda jak aniołek. A i psiak śliczny.

Mlodak dawaj, zbieraj się i przyjeżdżaj. Odwiedzimy Pole i wybierzemy się do Katriny jak zapraszała;-). A ja jak będę w PL na wakacje to mam nadzieję, że już tym razem to uda nam się spotkać.:tak::-)

Andzia zdrówka dla chłopców.

Kasiek fajnie, że Pola ma taką koleżankę.

Rysica bardzo poważne warkoczyki ma Monika:-) I zdrówka dla Szymka.

I oczywiście nie pamiętam co jeszcze miałam napisać.
Ja nie wiem, ale ostatnio zupełnie nie mogę się jakoś ogarnąć. A po weekendzie to już w ogóle. Mam wrażenie, że czas przecieka mi przez palce. Wiecznie mi go brakuje.

zaraz
jedziemy do pediatry, bo moze to po antybiotyku, a potem do alergologa.

pisac nie mialam jak, bo M byl strasznie marudny, na telefonie dlugo
schodzi, bo musze pisac kilka razy zanim uda sie wyslac, a m wyczarpal
caly limit na necie (mobilny) z takim zafascynowaniem oglada Hannibala.

oczywiescie z moich planow urlopowych nici, a juz mialam cicha nadzieje,
ze uda mi sie w koncu poznac kasienke i josie, no coz next time.

wszystki chorowitkom zycze zdrowka, a yrlopowiczkom udanego wypoczynku.

postaram sie pisac, ale nie obiecuje :>

tup tupa uwielbiam. ciuszki dobre jakosciowo i kolorowe, niestety nie
tanie, i u nas w miescie salon zamkneli juz jakies 2 lata tamu.
cos kiedys czytalam e chyba zaprzestali produkcji??

no i zapmnialam pochwalic dzieciaki - sliczne wloski, zwlaszcza Aroniowego aniolka.
lupy zakupoholiczek tez super

sylka mi tez czas ucieka nie wiem kiedy, doba jest zdecydowanie zas krotka:p

Ostatnia edycja:
Po lekarzu. I dalej czysto. Ogólnie dziecko zdrowe, ma biegać całe dnie po dworze. Mam obserwować i robić na noc inhalacje + sól do noska. Jak nie przejdzie to w pn-wt kontrola. Grrrry.

aylin
a ja nawet nie wiedziałam że jest taka firma jak tup tup, bo jeszcze nie widziałam u nas:/

sunshine piesek był śliczny. Musicie kiedyś Perełce zakupić:p Spodenki super - moja niestety uznaje tylko zwykłe bawełniane bez żadnych guzików, zamków, pasków:/

andzia u sąsiadów był pół roku temu bostoński na nogach, stopach, plecach, brzuchu i dłoniach. A może po prostu jakaś alergia skoro w zgięciach wysypka, np. jak piszesz po antybiotyku? Daj znać - kciukasy u alergologa!

aylin a juz spisalam na straty tup tupa a tu tak mila niespodzinka i jescze promocje robia :D
daj znac jak bedziesz miala cynk o wyprzedazy, bo pewnie sklepu internetowego tez bedzie dotyczyla??

Zakupiłam P dwie pary getrów w kwiatki;-) Bo pod dom (widziałyście zdjęcia nie jedne) tylko ciemne lub wzorzyste:p

buhahaha...zalogowałam się, bo miałam o coś was spytać i kompletnie zapomniałam o co. siedzę i myślę, ale nie mogę sobie przypomnieć;D

za to widziałam pogodę na majówkę w pt 10C :D

edzio
i postanowiliśmy, że P nie pójdzie jednak od czerwca do tego żłoba na 4 godz., a dopiero od września;-) skoro jestem w domu to wolę żeby siedziała ze mną na świeżym powietrzu, więc trochę to przesuniemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Boshhe ale byla kupa po tej miechunce :szok::-) Kolorowa, piegowata, ogolnie smieszna ale dziko cuchnaca :rofl2: No ale trudno sie dziwic przy tej zjedzonej na raz ilosci :-p
:-D:-D:-D

Sunshine super spodenki wyhaczyłaś

Andzia zdrówka.

Sylka dla mnie też doba powinna się wydłużyć ;)

Kasiek wg mnie super decyzja. Po co dziecko ma się "kisić" w żłobku jak może miło spędzić czas z Tobą na świeżym powietrzu

czekam aż K. wróci z pracy, kupimy dobre winko i jedziemy złożyć życzenia imieninowe mojemu dziadkowi

Do góry