reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aronia ale twoj urwis ma sliczne wloski!!!:)

Dzieki dziewczyny wlasnie ja tak nie planuje wszystkiego x2 kupowac bo uwazam ze bez sensu ale moja kolezanka ma wszystko rozdzielne i wielkimi literami popodpisywane wiec zaczelam sie zastanawiac.

Paluszek dzis super juz w ogole nie bolal. Paznokiec siny u nasady i pewnie zejdzie:/

Hatszept ale pieknie macie. My w sopocie robilismy tak ze szlismy razem na jedzenie i jadl maz ja karmilam malego a pozniej maz z nim wedrow po restauracji a ja jadlam. No ale z dwojka to jeszcze wiecej kombinacji:)
Crocsy ja uwielbiam!! Te oryginalne oczywiscie, do ogrodu to najlepsze buty. Ja mam takie
Baleriny CROCS - CROCBAND II.5 FLAT 12333 Navy Ras | DAMSKIE \ Półbuty \ Baleriny DAMSKIE \ Półbuty \ Płaskie Crocs - sklep eobuwie.pl
Maz ma te co kasiek wkleila ale szare. Mlody rok temu mial z pepco podroby za 9.90 na basen i ogrod a teraz ma z tesco. Nie rozwalily nam sie ale tez nie za duzo w nich chodzil. Na razie oryginalnych mu nie kupuje bo za szybko wyrasta a za malo korzysta.
Ogolnie caly dzien nie da sie w tym wysiedziec ale na szybki wyskok na ogrod szczegolnie jak jest rosa sa genialne:) do piachu mi srednio pasuja bo obciera ten piasek w nich

Sunshine ten sweterek co sie wszyscy zachwycaja nim to dorwalam przypadkiem w kappahl za 30zl przeceniony:) jest boski

Ostatnia edycja:
reklama
Drugi dzień z rzędu pobudka o 7:10. Why????? Ledwo na oczy widzę. Muszę nauczyć się kłaść do łóżka trochę wcześniej niż o 1:30

Aga oj biedny Antek z tym kaszlem.

Mam niemca w domu. Zamiast tak kiwa głową i mówi ja ja ja :)

Zapowiadają niezłą pogodę. Oby się sprawdziła bo nie chcę w domu znów siedzieć. K po nocy śpi a młody najciszej się nie zachowuje niestety.

Ostatnia edycja:
Kolejny egzamin z głowy :D jeszcze dwa i koniec :) uffff

Kasienka za chwilę wychodzimy na pocztę ;) my mamy te croscy różowe w lumpku na 50 pensow wychaczylam :)))

Hatszept tiaa teraz z dziećmi to ty tylko stacjonarne wakacje ale super ze taki duży hotel macie to jest gdzie chodzić.

Josie nie tylko sweterek mi sie podoba ;) ale udalo Ci się nie ma co za 30zl to prawie jak za darmo a wyglada bosko! Napisz mi jeszcze skad te poleczki masz ;)

Aylin a wy gdzie sie zdecydowaliscie na wycieczkę?

Asik i jak trawka skoszona?

Kasik ja bym sandlki wzięła ;) super croscy!

Ja wczoraj poszalalam w Tesco na wyprzedaży ;) uwielbiam te ciuszki

Załączniki

• 1398759107047.jpg
    1398759107047.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 38
aga widzisz jak u nas, może też jakaś wirusówka? Ja jutro idę na osłuchanie przed długim weekendem. Dziś w nocy też kaszlała po zaśnięciu że aż nią rzucało, a potem nic. Dopiero o 4 nad ranem zaczęła się kręcić i mówić że ją ząb boli - piątka która wychodzi nam już od miesiąca!!! Usnęła dopiero przed 5 a o 7.30 była już wyspana...grrrry

sunshine
piękne ciuszki! Jak mała, gorączkuje? I gratki za egzamin!

co do tych biedronkowych ... wlasnie stamtad wrocilam i rozmiar 24 jest jak 26/27 ... moj mial 2 cm luzu w tyl a on ma rozmiar 24 teraz... wiec nieciekawie

a zobaczymy za dwa dni w lidlu

reklama
Aga a Antos jakiej dlugosci ma wkladke ? bo Nikos ma na 15cm kupowane pelne buty i wcale nie waska stopke a biedronkowe 24 bylo wielkie ten pasek z tylu w ogole mu nozki nie lapal

Do góry