reklama
katrina115
Potrójna Mama
Dzirwczynko dziekuje za zyczenia.
Mlodaczku - to moze idac za ciosem najpierw wg sugestii Sylka, potem Polaa, to moze I o Irlandie zahaczysz????
Kasiek - moja najstarsza corka miala podobnie z kaszlem. Okazalo sie ze to kaszel alergiczny.
Mlodaczku - to moze idac za ciosem najpierw wg sugestii Sylka, potem Polaa, to moze I o Irlandie zahaczysz????
Kasiek - moja najstarsza corka miala podobnie z kaszlem. Okazalo sie ze to kaszel alergiczny.
katrina115
Potrójna Mama
Mialo byc dziewczynki dziekuje za zyczenia - ale telefon wie lepiej I oczywiscie nie ma edycji.
agaundpestka
Fanka BB :)
Josie cudna pileczka :-) no i Jasiek w swoim pokoju tez :-)
Hatszept spokojnego lotu i udanych wakacji:-)
Hatszept spokojnego lotu i udanych wakacji:-)
Hatszept fajny. Widzialam. Dzięki. Bawcie się dobrze na urlopie
Josie aleś ty szczupla
Mlodak - my na takim samym etapie jak ty. Zarowno z nocnikiem jak i cala reszta. Ale kupilam wczoraj super wypasiony ekstra nocnik i ten chyba bardziej jej pasuje bo siku 3 razy udali sie złapać.
Josie aleś ty szczupla
Mlodak - my na takim samym etapie jak ty. Zarowno z nocnikiem jak i cala reszta. Ale kupilam wczoraj super wypasiony ekstra nocnik i ten chyba bardziej jej pasuje bo siku 3 razy udali sie złapać.
Ostatnia edycja:
kasiekz
hatszept bawcie się dobrze!
josie chuderlak! Brzusio śliczny
katrina proszę rozwiń;-) Tj na co alergiczny, bo P miała tylko testy pokarmowe i nic nie wyszło, wziewnych nie robiłam, bo nikt w rodzinie nie był alergikiem.
Dziś było to samo. Kaszlała o 22.00 że musiałam nosić, bo prawie zwymiotowała. Po czym zasnęła i spała sobie smacznie do 7.40. Dodam, że na wznak i na płaskiej poduszce i nic jej tam nie spływało po gardle, oddech normalny spokojny, nic nie charczało, a więc raczej zdrowa. Oszaleję. Lekarz jednak dopiero jutro, a dla pewności w piątek laryngolog.
josie chuderlak! Brzusio śliczny
katrina proszę rozwiń;-) Tj na co alergiczny, bo P miała tylko testy pokarmowe i nic nie wyszło, wziewnych nie robiłam, bo nikt w rodzinie nie był alergikiem.
Dziś było to samo. Kaszlała o 22.00 że musiałam nosić, bo prawie zwymiotowała. Po czym zasnęła i spała sobie smacznie do 7.40. Dodam, że na wznak i na płaskiej poduszce i nic jej tam nie spływało po gardle, oddech normalny spokojny, nic nie charczało, a więc raczej zdrowa. Oszaleję. Lekarz jednak dopiero jutro, a dla pewności w piątek laryngolog.
kifsi
HELLO
ja na momencik ,życzyć miłego dnia
dziś wolne , narazie nie pada wiec może ruszymy gdzieś poza ogród
buziaki dla wszystkich
josie - piękna piłeczka :-)
hatszept udanych wakacji
powodzenia dla wszystkich którzy chcą pożegnać się z pieluchą :-) my narazie czekamy na cieplejsze dni
ja na momencik ,życzyć miłego dnia
dziś wolne , narazie nie pada wiec może ruszymy gdzieś poza ogród
buziaki dla wszystkich
josie - piękna piłeczka :-)
hatszept udanych wakacji
powodzenia dla wszystkich którzy chcą pożegnać się z pieluchą :-) my narazie czekamy na cieplejsze dni
Dostane szalu z thm moim mezem!!!!! Wiesza mi od rana polki, jedna sobie postawil pod sciana, i co, spadla mlodemu na nozke!!!! Godzina ryku kwiku i siny paznokiec... A dopiero co rano mu mowilam zeby trzymal mlotek poza zasiegiem bo mlody sobie go podnosi i jeszcze mu na noge spadnie. Czy faceci musza byc tak tepi!?!? Ja sie juz cala trzese normalnie
Powiedzcie mi co z tym paznokciem? W duzym palcu jest siny u nasady. Musze cos z tym robic?
Powiedzcie mi co z tym paznokciem? W duzym palcu jest siny u nasady. Musze cos z tym robic?
reklama
kasiekz
josie biedaczek! Nie mam pojęcia. Wiem tylko, że na stłuczenia maść altacet i możesz mu nią paluszek posmarować.
My jednak dziś do lekarza, żeby ją osłuchał. Śpi na półsiedząco, zasnęła na narożniku i co...zaczęła kaszleć 2 min. po zaśnięciu, rzucało aż nią, trwało to max.5min. i przeszło. Śpi już 1,5godz w spokoju...no oszaleję!
My jednak dziś do lekarza, żeby ją osłuchał. Śpi na półsiedząco, zasnęła na narożniku i co...zaczęła kaszleć 2 min. po zaśnięciu, rzucało aż nią, trwało to max.5min. i przeszło. Śpi już 1,5godz w spokoju...no oszaleję!
Ostatnia edycja: