reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aa to wam jeszcze pilke pokaze:p ImageUploadedByForum BabyBoom1398551138.549672.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1398551138.549672.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1398551138.549672.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Dzirwczynko dziekuje za zyczenia.

Mlodaczku - to moze idac za ciosem najpierw wg sugestii Sylka, potem Polaa, to moze I o Irlandie zahaczysz????

Kasiek - moja najstarsza corka miala podobnie z kaszlem. Okazalo sie ze to kaszel alergiczny.

Hatszept fajny. Widzialam. Dzięki. Bawcie się dobrze na urlopie :)

Josie aleś ty szczupla

Mlodak - my na takim samym etapie jak ty. Zarowno z nocnikiem jak i cala reszta. Ale kupilam wczoraj super wypasiony ekstra nocnik i ten chyba bardziej jej pasuje bo siku 3 razy udali sie złapać.

Ostatnia edycja:
hatszept bawcie się dobrze!

josie chuderlak! Brzusio śliczny;)

katrina proszę rozwiń;-) Tj na co alergiczny, bo P miała tylko testy pokarmowe i nic nie wyszło, wziewnych nie robiłam, bo nikt w rodzinie nie był alergikiem.

Dziś było to samo. Kaszlała o 22.00 że musiałam nosić, bo prawie zwymiotowała. Po czym zasnęła i spała sobie smacznie do 7.40. Dodam, że na wznak i na płaskiej poduszce i nic jej tam nie spływało po gardle, oddech normalny spokojny, nic nie charczało, a więc raczej zdrowa. Oszaleję. Lekarz jednak dopiero jutro, a dla pewności w piątek laryngolog.

HELLO :)

ja na momencik ,życzyć miłego dnia :)

dziś wolne , narazie nie pada wiec może ruszymy gdzieś poza ogród :)

buziaki dla wszystkich

josie - piękna piłeczka :-)

hatszept udanych wakacji :tak:

powodzenia dla wszystkich którzy chcą pożegnać się z pieluchą :-) my narazie czekamy na cieplejsze dni :-D

Dostane szalu z thm moim mezem!!!!! Wiesza mi od rana polki, jedna sobie postawil pod sciana, i co, spadla mlodemu na nozke!!!! Godzina ryku kwiku i siny paznokiec... A dopiero co rano mu mowilam zeby trzymal mlotek poza zasiegiem bo mlody sobie go podnosi i jeszcze mu na noge spadnie. Czy faceci musza byc tak tepi!?!? Ja sie juz cala trzese normalnie

Powiedzcie mi co z tym paznokciem? W duzym palcu jest siny u nasady. Musze cos z tym robic?

reklama
josie biedaczek! Nie mam pojęcia. Wiem tylko, że na stłuczenia maść altacet i możesz mu nią paluszek posmarować.

My jednak dziś do lekarza, żeby ją osłuchał. Śpi na półsiedząco, zasnęła na narożniku i co...zaczęła kaszleć 2 min. po zaśnięciu, rzucało aż nią, trwało to max.5min. i przeszło. Śpi już 1,5godz w spokoju...no oszaleję!

Ostatnia edycja:
Do góry