reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga!!! :D :D

No wlasnie sie obawiam czy cos z koscia sie nie stalo bo on naprawde nigdy tak mocno nie placze. Nie spuchl co prawda ten palec i rusza nim wiec zlamany chyba nie jest. Ale jak jutro bedzie dalej tak plakal to meza wysle na przeswietlenie

A z przewijaka korzystamy, on jest wielki i bardzo gleboki wiec mlody nigdy nie uciekal. Ja go teraz przewijam na podlodze ale maz i niania dalej na przewijaku. No i teraz drugiego tez bedziemy tam ogarniac. Lozeczko poki conu nas w sypialni plus niezbednik do przewiniecia, ale cala reszta ubranka itp u jaska

A wlasnie dziewczyny pytanie- czy rodzenstwo moze korzystac z tych samych kremow do pupy, fridy, sprayow do noska itp? Wystarczy zdezynfekowac koncowke czy musze miec po dwa zestawy wszystkiego?

reklama
aga jaki dajesz Antosiowi syrop na ten alergiczny kaszel, bo może spróbuję? To bez recepty? Napisz proszę dokładną nazwę albo podaj linka - wielkie dzięki!;* P zasnęła i już po 5 min. dostała 20min. ataku kaszlu:/ Znowu się męczyła i rzucało nią, a teraz tradycyjnie śpi. I buhahahahaha z tą bluzką, ale spox. Pewnie inne mamy rozumieją:p

Cudny ten pokój Jasia :) ja trochę żałuję, ze nie zrobiłam Antkowi pokoju tam gdzie ja mam, bo jednak większy, albo mogłam nam zrobić sypialnie wspólną i większy pokój dzienny. Choć on tak naprawdę bawi się wszędzie i po całym mieszkaniu roznosi swoje klamoty.
No i mam nadzieję, ze rano Jasiek zapomni o bólu.

aga jaki dajesz Antosiowi syrop na ten alergiczny kaszel, bo może spróbuję? To bez recepty? Napisz proszę dokładną nazwę albo podaj linka - wielkie dzięki!;* P zasnęła i już po 5 min. dostała 20min. ataku kaszlu:/ Znowu się męczyła i rzucało nią, a teraz tradycyjnie śpi. I buhahahahaha z tą bluzką, ale spox. Pewnie inne mamy rozumieją:p
2576-Claritine-sirup-120-mL.jpgKupiony na recepte.
A co do placu zabaw to większość było tatusiów :D

Załączniki

• 2576-Claritine-sirup-120-mL.jpg
    2576-Claritine-sirup-120-mL.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 39
Josie - biedny Jasiek :-( Milosciwa jestes dla swojego m - moj by mnie po takiej akcji ruski meisiac popamietal :growl:No ale Tobie sie denerwowac nie wolno. A brzuszek sliczny!

Aga - tatusiowie to pewnie nawet nie zauwazyli :-p (moj by nie zauwazyl :rolleyes2:) Dobrze, ze choc w ogrodku Antos jest spokojny. Moj mi wtyka slimaki do majtek (jak piele, nikt mu tego nie pokazal, sam wymyslil!), obrzuca pse piaskiem, chce sie grzebac w oborniku, probuje spuscic deszczowke z beczki :sorry2:

Dzis zebralismy (tzn. m) pokrzywe na nawoz a beczka dziurawa :wściekła/y:

Oj jakby go otępił na dwa dni nie pogniewałabym się :zawstydzona/y: chyba pierwsze raz moje dziecko dało mi w kość :/ a do tego, ze jęczy kładzie się lub klęczy na kolanach jak mu coś nie pasuje to do tego bije :/ najbardziej babcie :zawstydzona/y::( babcia nawet ma podrapaną buzie :(
A jak już jestem przy babci to nie wiem co mam z ta moją mamuśką począć idę z nią do sklepu widzi fajne buty nie kupi sobie, bo 200zł, potem coś tam innego też nie bo drogie, a co chwile kupuje coś Antkowi :/ ostatnio kupiła mu spodnie dresowe i bluze w GAP bluza na przecenie, ale 55zł :/ więc mówię jej oddaj, bo za mała i masz sobie coś kupić i co zrobiła:confused::confused: przyniosła rozmiar większą.

Aronia generalnie w ogródku grzeczny chyba, ze liczyć to, ze wczoraj babci garść ziemi do majtek wsypał :D no i walnął w plecy grabkami :/

Josie - palec nie musi mieć typowych objawów złamania czy pęknięcia... Jak będzie dalej nie halo to niech jadą...

Miałam dla Moniki wszystko nowe, bo z fridą się coś stało a kremó Szymek już dawno nie używał... wszelkie psikacze do nosa wspólne

Aga ciuchy na lewa strone przynoszą szczęście. Więc moze w cos zagraj? tylko nie w lotto...

Aronia - moja mnie też piaskiem obsypuje

Josie - ja miałam pękniętą kość śródstopia - i noga tez mi nie spuchła. Więc jak dalej bedzie narzekał to dla swietego spokoju wyslij męża (poza tym niech sie winny poczuje) :)

Josie fride bym tylko dezynfekowala ale psikacze wszelkiego rodzaju to już mało higieniczne jak dla mnie i przenosi się z dziecka na dziecko.
Brzuchol cudny.
Z tą nogą to faktycznie rtg się przyda.

I tyle bo spiaca jestem.

reklama
Do góry