Hatszept dokladnie!!!! Moj zalozy mlodemu buty kurtke i gotowi do wyjscia, z fochem na mnie czeka ze ile mozna sie szykowac... A przekaski picie chusteczki pampers i inne niezbedniki to kto wezmie???? O pamowaniu na wyjazd to juz nawet nie wspominam bo sie tylko zirytuje przed spaniem....
Plyn mi pan wlal caly do zbiornika tyle ze ja zapomnialam o tym przy kasie haha
Tak sobie mysle czy bede sie denerwowac tuz przed cc, na razie jestem super lajtowo nastawiona
My tez nie mamy wspolnego konta jakos tak wyszlo ja sie nie upominalam a ze on wiecej zarabia to placi za wakacje za nianie no i te rachunki. Mi zostaje tankowanie mojego auta, spozywka i to co dla mlodego, kosmetyki zabawki ubrania. A i tak czesto sie wyzeruje jak poszaleje z zakupami dla siebie.
Plyn mi pan wlal caly do zbiornika tyle ze ja zapomnialam o tym przy kasie haha
Tak sobie mysle czy bede sie denerwowac tuz przed cc, na razie jestem super lajtowo nastawiona
My tez nie mamy wspolnego konta jakos tak wyszlo ja sie nie upominalam a ze on wiecej zarabia to placi za wakacje za nianie no i te rachunki. Mi zostaje tankowanie mojego auta, spozywka i to co dla mlodego, kosmetyki zabawki ubrania. A i tak czesto sie wyzeruje jak poszaleje z zakupami dla siebie.