Josie, Julo mial 36 tydz skonczony, dwa dni do 37.
Aga, wspolczuje tej krwi u Antka... oby jak najszybciej przeszlo.
Kasiek to jeszcze ok 2 g i bedzie wszystko jasne. Trzymam kciuki
Moja sis we wtorek urodzila
mala Marta ma 51 cm i ok 2880g. 8-9 apgar. Jest klonem mojego szwagra
Julo dzis konczy miesiac... czas leci jeszcze szybciej, niz przy Gosi.
Dzis bylismy cale przedpoludnie na duzym placu zabaw (15 min piechota od nas). Goga sie wyszalala
pol czasu spedzila w piasku, duuuzo na zjezdzalni, no i innych po trochu. Julo spal w wozku, ja herbatka (termos z domu), kanapeczki (tysz)... luz
wracalismy przed pierwsza, Goga usypiala na stojaco (jezdzi ma desce doczepianej do wozka). W domu nagla energia choc w windzie chciala polozyc sie w kacie;-) no ale od 14 spi
qrcze, jakie fajne te moje dzieci
zakochana jestem ciagle;-)
Aha, w nowej polityce ciekawy artykul o zwiazkach/malzenstwach dzisiejszych trzydziestolatkow: podzial rol itp. Polecam
Hatszept, Goga tez tak spac potrafi
Co do spotkania, to zapraszam jak najbardziej
i jak najszybciej
Zygmunto, rzuc te kursy w cholere, zabieraj Gabiscona i przyjezdzaj
Hatszept, jak tylko wrocicie z T czekam
Josie, co do cc to pamietaj, co pisalam: masz straszne bole krocza (kosci), na pewno spojenie Ci sie rozchodzi.., to jest wskazanie do cc. A Ty mialas cc przy J? Bo jesli tak, to masz prawo miec cc na zyczenie, tak mi mowil kazdy lekarz w szpitalu.
A co z imieniem? Moj Pe tez sie wahal z Julianem (choc to jego pomysl): a moze inaczej, a moze... ? Ja w koncu mu powiedzialam, ze chyba o drugim imieniu mysli, bo moj synek juz pierwsze ma;-) swoja droga, drugie imie tak wymyslalismy, ze dylemat byl jeszcze w urzedzie. Pe ubzdural sobie, ze ja chcialam Filipa ( powiedzialam: do przemyslenia) i myslal, ze na tym stanelo. Efekt: a jak Ty chcesz? (Pe do mnie) i jest Julian Adam. Brzmi dobrze wg mnie, nazwisko jest dlugie. Pe zachwycony nie jest
jemu Adam kojarzy sie z beznadziejnym kolega i biblijnie. Mysle, ze po cichu liczyl, ze jesli powie, jak Ty chcesz, to ja zrobie to samo
a tu figiel,.,