reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - Ty przeciez dobrze wiesz, ze moge Ci tego maila od reki napisac a nawet zadzwonic :-p

Munka
- bylam kiedys w czasie studiow na wykladzie o takich multitalentach jezykowych (ludzie znali ponad 50jezykow!) ale oczywiscie po latach nie pamietam zrodel badan (a badali ich na rozne strony) :sorry2:Pamietam tylko, ze pierwsze 5 jezykow jest najtrudniejsze :-p

josie -. dzieki! :-) A tak apropos samochodzikow siku: bylismy wczoraj w realu i mieli tam (policzylam pi razy oko specjalnie dla Ciebie ;-) ) ponad 140 roznych modeli :szok: "Nasza" filie niedawno mocno przebudowali, sa az 3 korytarze z zabawkami (w tym cala sciana lego), no i tych siku tez bylo bez liku. Moze u Was tez sypneli?

Ostatnia edycja:
reklama
Aronia - ooo rety!!!!! 50 języków!!!!! a Ty ile znasz języków?? :)

Właśnie kupiłam na all inhalator i odbiór mam w Wawie, więc mam nadzieję, że będę mogła szybko slbie pomóc na ten katar. Coś polecacie do inhalacji???

Aronia u nas nigdy nigdze tyle siku nie widzialam:) ale to niemiecka firma wiec pewnie dlatego tyle u was. Ja teraz poluje na karetke i woz policyjny:)

Moje dziecko na wyjezdzie to juz w ogole nic nie je, koszmar. Rano na sniadanie w hotelu co prawda zjadl dwie parowki mala buleczke i kilka kakaowych kulek do mleka ale to bylo o 10. Pozniej o 13 mleko do spania i koniec do teraz. W knajpie nie bedzie jadl a mial 3 potrawy do wyboru, moje meza i zupe. Kupilam pozniej w desperacji sloiczek hipp spaghetti (u nas sloiki juz od roku odstawione bo wcale nie chcial jesc) i powiedzialam albo jesz albo nie bedzie bajki. Jadl oglAdajac a jak nie chcial otwierac buzi to wylaczalismy. Zjadl caly sloik. Nigdy nie myslalam ze bede tak musiala dziecko szantazowac ehhhh

Munka wytrwalosci z tym smokiem. Nasz jak widzi to od razu bierze i nie wypuszcza ale widzi bardzo rzadko bo tylko na dluzsze trasy autem wyciagam.

Pogoda rano byla super, sloneczko tylko wietrznie oczywiscie. A teraz srednio juz. ImageUploadedByForum BabyBoom1397584824.280742.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397584824.280742.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397584824.280742.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 53
josie u nas też strajk głodowy. Pół paróweczki (tskiej maleńkiej) 3 plasterki zółtego sera, 3 pierogi i podziubała moje płaki owsiane.... a jak pytam czy glodna to kiwa glowa na tak....A to menu z calego dzisiejszego dnia. nawet soku przecierowego nie chciala

Aylin - slyszalam o tej manufakturze. Dzis maja juz zamkniete, wiec zadzwonie jutro - w rozmowie na ogol udaje sie wyciagnac wiecej informacji niz mailujac a i dziec mniej przeszkadza przy rozmowie niz przy pisaniu, choc to nie jest regula ;-) Mam tez kilka innych pomyslow, jak chcecie ale rozpisac sie moge tylko przy drzemce (m w delegacji) :rolleyes2:

josie - u nas tez dzis lekkostrawny dzien. Na sniadanie pol bulki z miodem, na obiad jedna parowka, na kolacje 300g truskawek, do tego 2x cycus i wsio.

Munka - mniej niz 5 a szkoda. Zdrowka! Ja polecam eukaliptus :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

U nas czwarty dzień pod rząd bez drzemki. Młody pada w sekundę i tym sposobem mam wolne od 19:40. Normalnie szał. Przez trzy wieczory sprzatalam chatę a dziś jak wreszcie mogę wejść na bb z Wami popisać to durna netia nawalila!!! Drugi raz w tym roku. I oni myślą że w maju z nimi umowę przedluze i wydzwaniaja po 10 razy dziennie.

Muńka polecam zablocką mgiełkę solankową. Zdecydowanie szybciej mija katar.

Josie współczuję niejadka. U nas jak grymasi to mówię że frytki dostanie później. Zawsze działa. Dałby się za to pokroic.

Wiecie co nie pójdę na to badanie urodynamiki. Nie dam rady....... Próbowałam sobie tłumaczyć że tak trzeba ale nie nie nie. Nie ogarnia tego mój umysł.
No a żeby było weselej to z usg brzucha wyszło że oprócz kamieni w woreczku żółciowym co wyszło mi prywatnie, mam jeszcze kamień w nerce. Powinien mnie boleć a nie boli. Naprawdę mam dość badań. Co chwila coś nowego mi wychodzi.

Do góry