kasiekz
Fanka BB :)
muńka właśnie, bo ja też z rodziny wielkich gaduł I mama mówi, że od urodzenia miałam w pokoiku włączone radio i sobie do niego gaworzyłam, P od zawsze też ma i może dlatego zaczęła szybciej gadać Muzykalny u nas jest tylko M (chodził w podstawówce do szkoły muzycznej i na tym koniec), ale wystarczy, że P usłyszy kilka razy jakąś muzykę to już sama w rytm ją doskonale nuci 'Panie Janie' całą zarówno śpiewa jak i nuci Powodzenia z dydem!!!
josie ach, prześlij nam trochę morskiego powietrza - ZAZDROŚĆ!!!
aylin wiem wiem. Właśnie mówiłam do M że prześlę ci ofertę po czym ta promocja jest od 15 maja:/ Może następnym razem się uda
maćku smacznego jutro!
Pola już 1,5 tygodnia całe dnie bez pamka (ubieram na wyjścia) I nie pytam jej, sama przylatuje, że musi siusiu:-) W tym czasie była tylko jedna wpadka. No i nie uczyłam, sama z siebie, więc postanowiłam kontynuować (bo pierwotnie miałam dopiero od maja/czerwca zaczynać). Uważam, że nowa bajka 'Nina musi siusiu' miała w tym swój wielki udział
josie ach, prześlij nam trochę morskiego powietrza - ZAZDROŚĆ!!!
aylin wiem wiem. Właśnie mówiłam do M że prześlę ci ofertę po czym ta promocja jest od 15 maja:/ Może następnym razem się uda
maćku smacznego jutro!
Pola już 1,5 tygodnia całe dnie bez pamka (ubieram na wyjścia) I nie pytam jej, sama przylatuje, że musi siusiu:-) W tym czasie była tylko jedna wpadka. No i nie uczyłam, sama z siebie, więc postanowiłam kontynuować (bo pierwotnie miałam dopiero od maja/czerwca zaczynać). Uważam, że nowa bajka 'Nina musi siusiu' miała w tym swój wielki udział
Ostatnia edycja: