reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kasiek ja za kostkę nie chcę bo moja to taka gorąca dziewczyna że muszę mieć coś lekkiego do ścierania na ogrodzie i nic w ccc ani deichmannie nie było i u nas jest ten problem że każde języki w takich krótkich bucikach ją obcierają prawie do krwi :-(

reklama
alijenka a co ci przeszkadza ze pije wode z kapieli? moja tez ale jak mam sie denerwowac i ona plakac to olałam system i niech pije. W koncu jej woda.

Zdjecia ze spotkania macie?

Tys padł przed 20. Ma znów gorączkę, nie wiem po czym.

a i jakby któraś trafiła na body z długim i krótkim rękawem w kolorze ecri to prosze o namiar. Wszedzie białe i kolorowe a ja na wszelki wypadek pod sukienke potrzebuje. Lub ewentualnie bolerko

Moj tez z zamilowaniem chlipie wode w wannie... Mowie ze nie wolno ale i tak to robi. No trudno podobno nawet mocz mozna zdrowotnie pic:/

Aylin ja też olałam jej picie wody ale jak dolewam płynu z nawilżaczem to wolę by tego nie piła bo nie chce mi się po nocy wstawać bo będzie ją brzuch bolał no ale nie przetłumaczę jej, może kiedyś jak zobaczy co to znaczy ból brzucha to zrozumie.

Zdjęcie0364.jpg

zdjęcie słabej jakości, kasiek ma zapewne więcej :-)

Załączniki

• Zdjęcie0364.jpg
    Zdjęcie0364.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 58
Dzięki dziewczyny za spotkanie :) moje stwory już śpią :)
Zdjęcie mam od dziewczyn z tel, ja niestety nie zabrałam aparatu :(
20140411_140342.jpg
Cala brygada nasza: Bartuś, Pola, Nataszka, Antek, Kuba :) uu tylko Madzi brak.

Załączniki

• 20140411_140342.jpg
    20140411_140342.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 52
hehe widzę ze antek na kazdym zdjeciu okupuje zjeżdzalnie ;) Tys też lubi.

Alijenka - odpusc kąpiel z nawilżaczem chemicznym i dodawaj olej lniany. Poza tym kosmetyki dzieciece nie szkodza najwidoczniej, Moja kiedyś przyssała sie do płynu do kapili hipp. Myslałam zze wypluje. Ale gdzie tam. I nic jej nie było

hmmm planuje urlop w maju i mysle egipt czy grecja/

alijenka - spotkania wroclawianek na Ciebie dobrze dzialaja, bo Cie motywuja do bb :-) A lazienke macie widze takiego samego rozmiaru XXL jak nasza, no ale skoro mamy i wanne i pralke w niej wiec nie jest tak zle, widywalam gorsze ;-)

Aylin - nasz tez pije wode z wanny i zabranialam mu tylko w czasie biegunki bo a) kapie go w oleju lnianym a olej nie jest dobry na biegunke, b) balam sie, ze moze cos "popuszczac" :sorry2:

U nas dzis fajny, intensywny dzien. Z rana wypozyczylismy przyczepke i z nia szalelismy. Pojechalismy do wieeeeeelkiego gospodarstwa z ponad 300 krow po troche obornika. Super atrakcja dla dziecia - maszyny rolnicze w akcji (akurat rozladowywali bele siana, kopali cos, wywozili ziemie no i hit - koparka zaladowali nasza przyczepe) i krowy. A te krowy takie smieszne, bo sie dziecia panicznie baly :-D Mnie sie nie baly, wozka srednio a sam dziec wywolywal panike. Tam, gdzie czasem jezdzimy na wies krowy sa bardziej wyluzowane, bo sa przyzwyczajone do dzieci i wozkow a te dzisiejsze dziczaly :rofl2: Po takich atrakcjach pojechalismy do ogrodka rozladowac przyczepe, wiec znowu akcja z taczka :-) Nastepnie do domu zjesc i zrobic kupe. Potem pojechalismy na inna wies kupic sciolke: kosztuje 1/4 tego co w Obi :tak: Znowu frajda dla dziecia, bo bawil sie na wielkich haldach zwiru, kamieni, kory. No i super koparki w akcji, z ktorych ta najwieksza zaladowala nam kore na przyczepke :-) Zasnal w samochodzie, wiec do domu na drzemke. Po drzemce znow w auto i na kolejna wies po stary obornik. Tam znow akcja, bo gospodarze mieli wnuczke w wieku naszego (2 msc mlodsza) a przede wszystkim 2 owczarki niemieckie "przetrenowane" przez Mie (wnuczka), wiec dziec spokojnie mogl ogladac im lapy i sie do nich tulic. Byly tez koty ktore sie dawaly ganiac i glaskac. No i cielaczki, do ktorych probowal wejsc :szok::-) Traktory, kombajn i inne maszyny rolnicze tez byly. Z nowa porcja obornika do ogrodka a potem na stacje benzynowa umyc przyczepke i oddac do wypozyczalni. Ot i takie mielismy dzis przyczepkowe atrakcje :happy2:

Aylin Grecja :-D

no no wiem wiem że takowy olej byłby lepszy ale nie mam bo ciągle jakoś nie pamiętam aby go kupić :-(

aronia to u mnie się mieści tylko kibel i brodzik i to z zasłonką prysznicową (taki że nawet się bzyknąć w nim nie można bo ja z mała się w nim nie mieszczę a co dopiero z facetem), mój K zawsze mówi że sam się nie kąpie bo coś się do niego przykleja :-D:-D, a i mała umywaleczka jest tak mikro aby tylko ręce umyć i plastikowy koszyk który mieści się na ścisk i mnie wkurwia bo się wygina non top i ledwo co w nim stoi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry