reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hej :)
Dziewczyny, jaki Egipt czy Tunezja? :no: syf, nie ma za bardzo gdzie wyjsc poza hotel...Grecja tez jeszcze nie dla dzieciaków...tzn.moze i dla dzieciaków, ale znam lepsze miejsca...
Ja polecam Turcje - super hotele w sensownej cenie i z super infrastruktura dla dzieciaków. Place zabaw, brodziki, aquaparki, blendery, podgrzewacze do butelek, łózeczka, foteliki, nawet specjalne 1-razowe sztucce dla dzieciaków na stołówce...poza tym jakies upominki - misie itp, a w pokojach - szlafroki dla dzieciaczków, kapcie itp. Z taką infrastruktura spotkałam sie tylko w Turcji...serio...my znowu tam lecimy...do tego samego hotelu co rok temu, tydzien po swietach, na 2 tygodnie :-)

Mam nadzieje, ze nie macie za złe, ze sie tak wtracam i pisze z doskoku, ale urwanie d...py z dwójka...jakos nie moge sobie ułozyc sensownie planu dnia, zeby miec chocby sekunde dla siebie.

reklama
Hatszept tak potwierdzam Turcja jest zajefajna ale ja jestem zakochana w Tunezji i nikt tego nie zmieni :-):-), podobało mi się w Turcji i z chęcią jeszcze się tam wybiorę jak tylko będę mogła ale jednak dla mnie Tunezja cenowo przebija wszystko

Aylin ja byłam na początku kwietnia w Turcji i było bardzo ciepło na tyle ciepło, że musiałam używać filtra 30 :-), a i tak wróciłam spalona jak murzyn

Ale tu cisza dzisiaj :)
Moje dziecko od 10 rano do 19:50 było na działce i cały czas szalał :) chyba powinnam z nim tam zamieszkać, bo przynajmniej tam nie jęczy jak w domu :) teraz śpi, a matka pierze firany i idzie prasować :) choć też jestem padnięta, bo kosiłam działkę pół dnia.

Witam,

I od razu przepraszam, ze nie nadrobilam Was :zawstydzona/y: Ale nie mam jak na spokojnie, Wojtek strasznie przechodzi ta ospę :-( Masakra. Mam serdecznie dosc, tak mi Go żal :( gorączka praktycznie cały czas...obsypany cały, bardziej sie chyba nie da :-( Wszędzie krostki, dosłownie wszędzie. Kuba to przy nim nic nie miał. A niech to juz sie skończy. Na szczescie maz w miarę, dobrze sie czuje i ma mało krostek.

Aga nie ma jak na działce co nie? ;-)

Wróciłam aż z opolskiego. M zabrał mnie na jakieś wydmy piaskowe w lasach o których nikt z miejscowych nie słyszał i błądziliśmy godzinę zanim trafiliśmy na szlak:-D Szliśmy, szliśmy i tak minęły 2 godziny a wydm brak:p Już nie dziwię się że nikt o nich nie wiedział:p Ale P pobiegała po świeżym powietrzu, że aż dwie drzemki zaliczyła:) Wózek sprawdził się w lesie nawet na przełaj - nic nie czuć, nawet największej dziury czy mega grubej gałęzi - nie ma to jak duże 30cm pompowane koła. Normalnie chyba dla następnego dziecka kupię sobie taki nowy z gondolą:D

aylin my jeszcze terminu nie mamy:)

Ojjj biedny wojtus:/

Kasiek wspolczuje wgniecenia, moje drzwi nadal niezrobione :/ a janek ciagle wspomina ta akcje ze ";mama brum nie, pan brum, brum aua..." Ja juz nie moge tego sluchac:)))

A dzis znow jakis zonk... Jak biore to auto w dalsza trase to zawsze cos musi akurat sie zepsuc jak ja jade a nie maz. Dzis jechalam po niego na dworzec i zaczely piszczec hamulce przy hamowaniu, doslownie trzy skrzyzowania przed dworcem... No i juz na dzien dobry wielki foch ze dac mi auto na trase to musze zawsze zepsuc... Nosz ja pier.... co za pech, jakby nie mogly zaczac piszczec w poniedzialek w czasie gdy on bedzie prowadzil nad morze...

agaundpestka - my tez dzis pol dnia na dzialce :-) Naskubal sie szczypioru, potuptal po oborniku i owialo go dymem z ogniska (od sasiadow) - wiec ekologiczne perfumy, ze hej:-pAle Wy macie duzo tych zebran, brr :szok:

kasiekz - ja z kumpela tez kiedys szukalam "wydm" w tych okolicach z podobnym skutkiem :rofl: Tzn. u nas to miala byc pustynia bledowska ktora wziela i zarosla lasem :rolleyes2:

Aronia w zeszlym roku zamkneli pustynie dla zwiedzajacych zeby wlasnie ja "odgalezic" i zapiaszczyc na nowo:)

Hatszept zazdroszcze wam wyjazdu!!!

reklama
Eh,
dziec dopiero padł.
Kasiek przeslac ci na maila propozycje hoteli którą mamy z biura?

hehe dziewczyny - mysmy chybotka (głaz w okolicy szklarskiej poreby) szukali - z mama zajeło nam łacznie 8 godzin milion lat temu. A w ciazy maz mi zabronił. Gada nie znalazałam jak na razie ;0 moze podejscie do niego z tyska kiedys zrobimy

Do góry