reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej :)
Dziewczyny, jaki Egipt czy Tunezja? :no: syf, nie ma za bardzo gdzie wyjsc poza hotel...Grecja tez jeszcze nie dla dzieciaków...tzn.moze i dla dzieciaków, ale znam lepsze miejsca...
Ja polecam Turcje - super hotele w sensownej cenie i z super infrastruktura dla dzieciaków. Place zabaw, brodziki, aquaparki, blendery, podgrzewacze do butelek, łózeczka, foteliki, nawet specjalne 1-razowe sztucce dla dzieciaków na stołówce...poza tym jakies upominki - misie itp, a w pokojach - szlafroki dla dzieciaczków, kapcie itp. Z taką infrastruktura spotkałam sie tylko w Turcji...serio...my znowu tam lecimy...do tego samego hotelu co rok temu, tydzien po swietach, na 2 tygodnie :-)

Mam nadzieje, ze nie macie za złe, ze sie tak wtracam i pisze z doskoku, ale urwanie d...py z dwójka...jakos nie moge sobie ułozyc sensownie planu dnia, zeby miec chocby sekunde dla siebie.

reklama
Hatszept tak potwierdzam Turcja jest zajefajna ale ja jestem zakochana w Tunezji i nikt tego nie zmieni :-):-), podobało mi się w Turcji i z chęcią jeszcze się tam wybiorę jak tylko będę mogła ale jednak dla mnie Tunezja cenowo przebija wszystko

Aylin ja byłam na początku kwietnia w Turcji i było bardzo ciepło na tyle ciepło, że musiałam używać filtra 30 :-), a i tak wróciłam spalona jak murzyn

Ale tu cisza dzisiaj :)
Moje dziecko od 10 rano do 19:50 było na działce i cały czas szalał :) chyba powinnam z nim tam zamieszkać, bo przynajmniej tam nie jęczy jak w domu :) teraz śpi, a matka pierze firany i idzie prasować :) choć też jestem padnięta, bo kosiłam działkę pół dnia.

Witam,

I od razu przepraszam, ze nie nadrobilam Was :zawstydzona/y: Ale nie mam jak na spokojnie, Wojtek strasznie przechodzi ta ospę :-( Masakra. Mam serdecznie dosc, tak mi Go żal :( gorączka praktycznie cały czas...obsypany cały, bardziej sie chyba nie da :-( Wszędzie krostki, dosłownie wszędzie. Kuba to przy nim nic nie miał. A niech to juz sie skończy. Na szczescie maz w miarę, dobrze sie czuje i ma mało krostek.

Aga nie ma jak na działce co nie? ;-)

Wróciłam aż z opolskiego. M zabrał mnie na jakieś wydmy piaskowe w lasach o których nikt z miejscowych nie słyszał i błądziliśmy godzinę zanim trafiliśmy na szlak:-D Szliśmy, szliśmy i tak minęły 2 godziny a wydm brak:p Już nie dziwię się że nikt o nich nie wiedział:p Ale P pobiegała po świeżym powietrzu, że aż dwie drzemki zaliczyła:) Wózek sprawdził się w lesie nawet na przełaj - nic nie czuć, nawet największej dziury czy mega grubej gałęzi - nie ma to jak duże 30cm pompowane koła. Normalnie chyba dla następnego dziecka kupię sobie taki nowy z gondolą:D

aylin my jeszcze terminu nie mamy:)

Ojjj biedny wojtus:/

Kasiek wspolczuje wgniecenia, moje drzwi nadal niezrobione :/ a janek ciagle wspomina ta akcje ze ";mama brum nie, pan brum, brum aua..." Ja juz nie moge tego sluchac:)))

A dzis znow jakis zonk... Jak biore to auto w dalsza trase to zawsze cos musi akurat sie zepsuc jak ja jade a nie maz. Dzis jechalam po niego na dworzec i zaczely piszczec hamulce przy hamowaniu, doslownie trzy skrzyzowania przed dworcem... No i juz na dzien dobry wielki foch ze dac mi auto na trase to musze zawsze zepsuc... Nosz ja pier.... co za pech, jakby nie mogly zaczac piszczec w poniedzialek w czasie gdy on bedzie prowadzil nad morze...

agaundpestka - my tez dzis pol dnia na dzialce :-) Naskubal sie szczypioru, potuptal po oborniku i owialo go dymem z ogniska (od sasiadow) - wiec ekologiczne perfumy, ze hej:-pAle Wy macie duzo tych zebran, brr :szok:

kasiekz - ja z kumpela tez kiedys szukalam "wydm" w tych okolicach z podobnym skutkiem :rofl: Tzn. u nas to miala byc pustynia bledowska ktora wziela i zarosla lasem :rolleyes2:

Aronia w zeszlym roku zamkneli pustynie dla zwiedzajacych zeby wlasnie ja "odgalezic" i zapiaszczyc na nowo:)

Hatszept zazdroszcze wam wyjazdu!!!

reklama
Eh,
dziec dopiero padł.
Kasiek przeslac ci na maila propozycje hoteli którą mamy z biura?

hehe dziewczyny - mysmy chybotka (głaz w okolicy szklarskiej poreby) szukali - z mama zajeło nam łacznie 8 godzin milion lat temu. A w ciazy maz mi zabronił. Gada nie znalazałam jak na razie ;0 moze podejscie do niego z tyska kiedys zrobimy

Do góry