reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kasiek ja za kostkę nie chcę bo moja to taka gorąca dziewczyna że muszę mieć coś lekkiego do ścierania na ogrodzie i nic w ccc ani deichmannie nie było i u nas jest ten problem że każde języki w takich krótkich bucikach ją obcierają prawie do krwi :-(
Ja też nie mogłam znaleźć nic ciekawego, więc postanowiłam jej kupić drugie kapcioszki do biegania po dworze:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...BkFB-CXZLCXj-0r4kpqbdRkaCCXbGpL8wdMommWwLk30x
Po domu ma natomiast:
http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/96/64/65/4096646577
i jestem nimi zachwycona ;-)Firma nazywa się RenBut a buciki kosztują u nas ok 25 zł.

reklama
alijenka - to co Wy skosy macie czy po prostu taka nieustawna? Nasza jest kwadratowa i bez skosow. Na przeciw drzwi na calej scianie jest wanna. Na lewej scianie jest mala (ale jednak normalna) umywalka, sedes i dwa kosze wiklinowe na brudna bielizne (waskie, jeden za drugim). Na prawej scianie 2 (waskie i plaskie ale jednak) szafki na kosmetyki, chemie i lekarstwa (az pod sufit) i pralka (zwykla). Oczywiscie umywalka zachodzi troche na wanne a pralka sie ociera o rury. Myc zeby we dwojke sie nie da. Kapac sie mozna normalnie, zaslonka sie nie klei - no ale bzykac tez sie w niej nie da :-p

aronia ale ja naprawdę mówię że nasza łazienka ma półtorej metra na półtorej po prostu mały kwadracik jeszcze z miejscem na komin, mieści się w niej tylko brodzik i to ten najmniejszy i kibel i koniec nawet nie mam gdzie nocnika małej postawić

maćku mam podobne butki tylko na ogród się nie nadają bo mała ma ciągle skarpety czarne :-:)-:)-(

alijenka - to moze przez ten komin. U nas sie prawie dotyka kolanami pralki jak sie siedzi na sedesie ale jednak pralka wlazla ;-)Nocnik miesci sie pod umywalka, razem z wiadrem do mopa. Miski stoja na pralce. Klasutrofobiczne to wszystko ale jakos sie upchalo (drzwi otwieraja sie na zewnatrz i sa niewymiarowo waskie, mniej niz 70cm)

Alijenka - hmm z ta wrażliwością to roznie. Na wyjazdach nigdy rewelacj zolodkowych nie miala. Zresztą ja z mężem tez nigdy. Nawet w Azji gdzie z 29 osobowej grupy tylko ja nie odwiedzalam toalety 12 razy dziennie.
Hmm zastanawiam sie Egipt wygrywa standardem. A grecja klimatem, ludźmi i nieuwiazaniem sie w hotelu....

A co do łazienek - to my z wlasnego wyboru mamy prysznic. Duzy. Wejdę z mężem dzieckiem i kotem :) tylko traz ze względu na tysie pewnie wannę bym wolała.

Aylin ja też nigdy żadnych rewolucji żołądkowych nie miałam ale pewnego razu się jednak zdarzyło i klątwa mnie dopadła zaraza jedna !!!!!! i nie mówię o Was tylko o małej bo jednak ona ma inny żołądek niż dorosły, no i na pewno Egipt standardem przewyższa o wiele Grecję zresztą ja nie pałam miłością do Grecji wolę Egipt ale z dzieckiem to bym wolała lecieć do Tunezji :-):-)

i co do łazienki też wolę prysznic i po remoncie zrobię sobie taki duży właśnie :-D:-D

aylin alijenka potwierdzam, Pola wyssała sporo płynu hipp i nic jej nie było:DDD

alijenka te co wkleiłam są krótkie, moja też ma mega wysokie podbicie i nie obcierają jej:)

aylin może pojedziemy razem?:D M planuje wypad w maju do np. Egiptu. Ja wolałam właśnie Grecję! Ale kolega z biura podróży powiedział, że w maju w Grecji jeszcze zimno:/

aronia super wypad na zwierzyniec!:)

Lecimy tradycyjnie na wycieczkę, czy mój M kiedyś usiedzi na du.pie?!!!!

Aaaa wczoraj rozwaliłam auto w drodze na spotkanie Wrocławianek:D Wgięłam, pogięłam, porysowałam, złamałam itd. tylni zderzak! Wrąbałam się na zabezpieczenie wjazdu w bramę...było wąsko, to niziutkie i nie zobaczyłam tego w lusterkach:/
blokada-parkingowa-super_73216.jpg

Załączniki

• blokada-parkingowa-super_73216.jpg
    blokada-parkingowa-super_73216.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry