reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

kasiek ja za kostkę nie chcę bo moja to taka gorąca dziewczyna że muszę mieć coś lekkiego do ścierania na ogrodzie i nic w ccc ani deichmannie nie było i u nas jest ten problem że każde języki w takich krótkich bucikach ją obcierają prawie do krwi :-(
Ja też nie mogłam znaleźć nic ciekawego, więc postanowiłam jej kupić drugie kapcioszki do biegania po dworze:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...BkFB-CXZLCXj-0r4kpqbdRkaCCXbGpL8wdMommWwLk30x
Po domu ma natomiast:
http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/96/64/65/4096646577
i jestem nimi zachwycona ;-)Firma nazywa się RenBut a buciki kosztują u nas ok 25 zł.

reklama
alijenka - to co Wy skosy macie czy po prostu taka nieustawna? Nasza jest kwadratowa i bez skosow. Na przeciw drzwi na calej scianie jest wanna. Na lewej scianie jest mala (ale jednak normalna) umywalka, sedes i dwa kosze wiklinowe na brudna bielizne (waskie, jeden za drugim). Na prawej scianie 2 (waskie i plaskie ale jednak) szafki na kosmetyki, chemie i lekarstwa (az pod sufit) i pralka (zwykla). Oczywiscie umywalka zachodzi troche na wanne a pralka sie ociera o rury. Myc zeby we dwojke sie nie da. Kapac sie mozna normalnie, zaslonka sie nie klei - no ale bzykac tez sie w niej nie da :-p

aronia ale ja naprawdę mówię że nasza łazienka ma półtorej metra na półtorej po prostu mały kwadracik jeszcze z miejscem na komin, mieści się w niej tylko brodzik i to ten najmniejszy i kibel i koniec nawet nie mam gdzie nocnika małej postawić

maćku mam podobne butki tylko na ogród się nie nadają bo mała ma ciągle skarpety czarne :-:)-:)-(

alijenka - to moze przez ten komin. U nas sie prawie dotyka kolanami pralki jak sie siedzi na sedesie ale jednak pralka wlazla ;-)Nocnik miesci sie pod umywalka, razem z wiadrem do mopa. Miski stoja na pralce. Klasutrofobiczne to wszystko ale jakos sie upchalo (drzwi otwieraja sie na zewnatrz i sa niewymiarowo waskie, mniej niz 70cm)

Alijenka - hmm z ta wrażliwością to roznie. Na wyjazdach nigdy rewelacj zolodkowych nie miala. Zresztą ja z mężem tez nigdy. Nawet w Azji gdzie z 29 osobowej grupy tylko ja nie odwiedzalam toalety 12 razy dziennie.
Hmm zastanawiam sie Egipt wygrywa standardem. A grecja klimatem, ludźmi i nieuwiazaniem sie w hotelu....

A co do łazienek - to my z wlasnego wyboru mamy prysznic. Duzy. Wejdę z mężem dzieckiem i kotem :) tylko traz ze względu na tysie pewnie wannę bym wolała.

Aylin ja też nigdy żadnych rewolucji żołądkowych nie miałam ale pewnego razu się jednak zdarzyło i klątwa mnie dopadła zaraza jedna !!!!!! i nie mówię o Was tylko o małej bo jednak ona ma inny żołądek niż dorosły, no i na pewno Egipt standardem przewyższa o wiele Grecję zresztą ja nie pałam miłością do Grecji wolę Egipt ale z dzieckiem to bym wolała lecieć do Tunezji :-):-)

i co do łazienki też wolę prysznic i po remoncie zrobię sobie taki duży właśnie :-D:-D

aylin alijenka potwierdzam, Pola wyssała sporo płynu hipp i nic jej nie było:DDD

alijenka te co wkleiłam są krótkie, moja też ma mega wysokie podbicie i nie obcierają jej:)

aylin może pojedziemy razem?:D M planuje wypad w maju do np. Egiptu. Ja wolałam właśnie Grecję! Ale kolega z biura podróży powiedział, że w maju w Grecji jeszcze zimno:/

aronia super wypad na zwierzyniec!:)

Lecimy tradycyjnie na wycieczkę, czy mój M kiedyś usiedzi na du.pie?!!!!

Aaaa wczoraj rozwaliłam auto w drodze na spotkanie Wrocławianek:D Wgięłam, pogięłam, porysowałam, złamałam itd. tylni zderzak! Wrąbałam się na zabezpieczenie wjazdu w bramę...było wąsko, to niziutkie i nie zobaczyłam tego w lusterkach:/
blokada-parkingowa-super_73216.jpg

Załączniki

• blokada-parkingowa-super_73216.jpg
    blokada-parkingowa-super_73216.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry