reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - wszystkiego dobrego!!!! Polewacie jeszcze????

Nie było mnie trochę, bo brak czasu mnie dopadł. Z racji tego, że pogoda tutaj jest w kratkę, to korzystamy z każdego bezdeszczowego dnia, a ze słonecznego to w 200%. Kuba uwielbia szaleństwa na dworze, tytm bardziej mnie to motywuje do przebywania poza domem.
Pracy tez mam teraz sporo, bo u Bossa coraz to nowi goście są, a potem trzeba chatkę ogarnąć i przygotować na następną wizytę.

Asik - wszystkiego dobrego na nowej- starej drodze życia!!

Niespodzianka - Kubuś ma dokładnie takie same buciki. Ile u Was kosztują i jaki rozmiar kupiłaś dla Tomaszka?

Aaa i zaczęliśmy na poważnie sezon urodzinowych imprez... oj będzie się działo. Dziś byliśmy na roczku kuzynki Alinki i Kubusia. Po powrocie (ok. 21-wszej) męża położyłam razem z dziećmi do spania.

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadam tylko na chwilkę.

Niedość ze głowa jakoś nie odpuszcza (migrena w ataku) to jeszcze przyszła @ i daje mi tak popalić jak dawno nie dawała. Potworny ból brzucha i pleców. Mam już dość i jestem po prostu do du.py teraz :(

Aylin sto lat i wszystkiego naj naj. Ja bym się chętnie napiła ale na prochach jadę.

Asik wszystkiego dobrego na nowej-starej drodze życia. Niech Wam się szczęści.

Kasiek fajnie ze Pola zaczęła siusiać na sedes. To może jużuda się wyjść z pampków. Kciuki za to.

Aronia to mieliście dzień wrażeń. Bejbiszonek przecwiczył was trochę:)

Munka oj śmiesznie z tym fuj Gabi. A miny słuchaczy musza być bezcenne :)

Aga fajny ten tor. Tez myślałam o czymś podobnym na lato dla Szymka. A i cena faktycznie atrakcyjna.

Josie bluza fajna a Jasiek w niej super. A i dobrze, ze lekarz was uspokoił. Jak tak czytałam to sama pomyślałam, ze może i my powinniśmy sprawdzić Szymka.

Właśnie dziewczyny mające chłopców, czy waszym dzieciom napletek schodzi? Możecie im skórkę ściągnąć? Ja czytałam, ze niby nie powinno się jej ściągać i najlepiej to do 3 lat nic specjalnie nie "grzebać" przy siusiaku. Ze do 3 roku życia wszystko samo się jakoś normuje, ale sama nie wiem. A tutaj lekarze są bardzo przewrażliwieni jeśli chodzi o miejsca intymne. Pytam bo Szymkowi tez nie schodzi. Jak był malutki to lekarka sprawdzała i mówiła ze wszystko ok, ale to było ponad rok temu. Josie a jak było u was?

Idę spać i mam nadzieje ze jutro będzie już dobrze.

Ostatnia edycja:
Aronia a ciebie cos z tym siusiakiem niepokoi? Jesli tak to idz do urologa niech obejrzy

Sylka nam od poczatku mowili ze ma stulejke. Jeszcze na porodowce. Wtedy to mial mikroskopijna dziurke wielkosci glowki szpilki, teraz to juz jest luz bo taki otwor na 3-4mm. A z tym spodziectwem to nam jedna przygodna pediatra zauwazyla. Na szczescie on nie ma przesunietej cewki z czubka na spod, tylko ten otwor w napletku wlasnie, a cewka jest na miejscu. I lekko odgiety siusiak w dol. To najlzejsza forma spodziectwa

Ogladamy z mezem super serial, true detective. Brzmi banalnie moze, ale taki klimat niesamowity ze nie mozna sie oderwac

Aylin - nawet nie mogłam z Wami pić bo mnie non stop z bb wywalało wrrrrrrr...

Aronia - :D fajne rytmy, juz Ci kiedys pisałam, że lubię Ska :)

Jedziemy niedługo do Gabi kuzynek (jak się dowiedziała to zaczęła biegac po domu i krzyczeć hurrrrraaa!!!), także życzę miłej niedzieli i lecę się szykować.

Aylin spoznione zyczenia. Na drina sie nie zalapalam :( A buuuu :(

Asik wszystkiego naj na nowej/starej drodze ;)

Kasiek butki w koncu fioletowe, bo zielonych nie ma, niebieskie do niczego nie pasuja, a fioletowe bede miala akurat do grubej wiosennej bluzy.

Katrina rozmiar to 5.5 F, a kosztowaly 26f. A u Was?

Munka :-D no co? Fuj to fuj ;) Jak T byl mlodszy to upodobal sobie slowo brzmiace jak "nigga nigga", a ze mieszkamy w uk to o czarnoskorego w sklepie nietrudno ;) Czasem posylali mi zdziwione spojrzenia :sorry:

Witam sie porannie z kawka. L w pracy, ukladamy z T ukladanke wiec pisze z doskoku. Pogoda kooszmar. Ja chce slonce!

Lecimy na zakupki:) Młoda spała do 9.00, ale o 3.00 obudziła się, że 'brzusio głodny' i musiałam lecieć herbatę robić (bo mleka nie tyka) i studzić przelewając z kubka do kubka. Wypiła i zasnęła. Teraz zaś mam wrażenie, że coś jej głęboko w nosie siedzi (ale nic nie spływa, nie smarka itp.). A dziś wieczorem ognisko z sąsiadami, więc musi być zdrowa:D

muńka
oj biedna z tą kupką:/ Żeby jak najszybciej przeszło! Udanej zabawy.

aronia właśnie sprawdzałam tą wilczą jagodę, ale moje kulki są bardziej miękki i mniejsze (jak typowy bez) i nie mają tego zielonego kołnierzyka w koło. Kurde chyba muszę poczekać do liści to wtedy coś będzie więcej wiadomo:p

aga
mam prośbę, wrzucisz ten tor wodny do wątku 'prezenty, upominki'...proszę, żeby mi nie wyleciało!

sylka
norma z migreną przed okresem - to moja zmora:/

Witam sie i ja.

Munka oj to widać, że Gabi lubi bawić sie z kuzynkami. :)

Niespodzianka u nas pogoda tez koszmarna. Pada i chłodno. Aż z domu nie chce się wychodzić. I popieram - słońce wracaj!!!!!

Kasiek może to od suchego powietrza. Aby wsio było ok. I miłego ogniska.

A my na razie w domu i raczej nic większego nie planujemy. Pada i jak pomyśle, że miałabym wyjść na taka pogodę to aż mnie trzacha.
Spokojnej niedzieli kobietki.

reklama
hejka

Niespodzianka - my mamy rozmiar 6,5G (babka dała taki ciut wiekszy, wydaje mi się, że 6 byłoby OK), z tym, że Kuba ma wysokie podbicie i F nie włożyliśmy na nóżkę. U nas kosztowały 37 Euro (zdzierstwo!!! 26 F to nie jest równowartość 37 E).

Do góry