reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
No w końcu trzeba opić Julka!!!

Kasiekz, ale dlaczego na długie spacery się nie nadaje?? Zobaczysz jak Pola się rozkręci to będzie jak szalona jezdzić, no chyba, ze Ci chodzi, ze 4kołowy mogłaś pchac.

Aronia, a dlaczego nienormalne?? Przecież dzieci są, ze sobą zżyte i z przedszkolanką tez :) i robili tak, ze np na dzień szli na wycieczkę np do zoo, a potem kolacja w przedszkolu, spanie w śpiworach :) z latarkami :) i na drugie dzień o 9ej rano się np odbierało. A wyjazdy mieli na agroturystyczne gospodarstwa.
Pare fotek z takiego wyjazdu:
https://plus.google.com/photos/1007...ms/5995565232241772609?authkey=CPvox6umvMbPVg

msmickey a pępkowe to obowiązkowo:D:D Obyście już jutro wyszli - &&&&!

aga moja siorka była na 3 dniowej wycieczce w zerówce. Teraz świetna pamiątka w postaci zdjęć:))) Co do rowerku to jakoś nie mogę zaakceptować tego wynalazku napędzanego własnymi nogami:D Nie przechodzi mi przez usta nawet słowo rowerek:D No a czy na długim spacerze się nie zmacha? Jednak pedałowanie mniej energii pochłania:D Ten kij to nie byłby mi potrzebny, bo ona załapała do czego pedała służą i byłam napalona na tradycyjny rower. Heh, może jak bardziej się rozbiega to go zaakceptuję, ale chyba za rowerek nie uznam:p

idę się depilować, bo wyglądam jak wilkołak:p

kasiek ty sie znieczul przed depilacją :)

ja własnie małe chmielowe miodowe mackowe mam w szklaneczce. To mój jedyny zakup dla mnie po 3 godzinach szlajania sie po galerii... tysi kupiłam koszule na wyprzedazy w h&m, kotu jedzenie :) a mezowi drugie piwo :)

A ja poszłam piechota(4km) do empiku i na przyszłość jest 60dni na zwrot :) ale co się okazało, ze jedna książka kosztowała 34.9, a druga w promocji za grosza i to właśnie ta którą chciałam oddać :D
Ale po drodze weszłam do M&S i są fajne wyprzedaże dla dzieci, choć większy wybór dla tych mniejszych :) i kupiłam młodemu czerwone spodnie :)

Jaa na szybko, bo lecę spać. Jutro z samego rana kontrola z G u lekarza, potem mam rozmowę o pracę (kciuki), a potem praca. Chcialam jechać juz wieczorem do rodziców, ale chyba nie damy rady i pojedziemy z samego rana w sobotę.

MsMickey- szkoda, że nie mam czasu, bo bym tam do Was wpadła ;) współczuję tęsknoty, domyślam się, jak musi być ciężko i jej i Tobie...

munka czy skrecenie i naderwanie stawy skokowego to cos powaznego i czy da rade bez gipsu? M sie dorobil i sie nie zagipsowal
kciuki za rozmowe w sprawie pracy

Msmickey jak pepkowe to ja tez pije. zdrowko

kasiek a mi sie wlasnie wydaje ze na biegowym dziecko sie mniej meczy musi byc tylko wprawione

aylin co dzis tak slabo z zakupami???:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry