reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Niespodzianka daj znać jak ten kubek sie sprawuje. Hmmm a kogo to buty, bo Ty nie wygladasz na dinozaura;-) Ja ostatnio zrobiłam porzadki z butami i stety niestety doszłam do wniosku z zakupy butowe są niezbędne.
Właśnie Iwon jak mozesz nie wiezdzieć za MsMickey urodziła - wstydz sie :-p

MsMickey - te pare dni szybko zleci (wiem wiem łatwo mówić) a przynajmniej bedzecie pewni ze wszystko ok.

Sylka - u nas szmery były przy infekcji, mam nadzieje ze nie wróca. Czy Twój syneknie zrobił ci przypadkiem na złość ;-) Nastęonym razem szybciej wstaniesz:-p

reklama
Hej
Oliwka dzwoniła, że są już na miejscu, że wybrała sobie pokój i jest SUPER!!!

Ze szkoła? U nas dopeiro kl IV mogą jechać na wycieczki kilkudniowe i dobrze, bo nie chciałabym jechać z takimi małymi dzieciaczkami :no:
jest to szkolna wycieczka dla klas 1-3.

Kasiek taa, zakupy bez problemu odebrałam. A przygotowania ogólnie bez szału bo nic takiego nie robimy. Fajnie, że wypad do kina udany... wyścigi??? podziwiam

asik buuhahahaha, mam nadzieje ze nikt ich nie wzial
nie ładnie śmiać się z koleżanki
super, że z serduszkiem ok

Josie trzeba było spytać małża kto będzie nosił ten pierścionek, on czy Ty???

Hatszept kurczę i u Was problemy kupkowe? oby szybko minęły. Współczuję @

Aylin moja lekarka też mówiła, że jabłka zatwardzają

MsMickey szkoda, że dzisiaj nie wychodzicie ale może to i lepiej, że Julo będzie pod obserwacją lekarzy

Sylka
i po co przetrzymywałaś dziecia?

Iwon hehe Aylin dobrze Ci napisała.

a i wczorajsza "randka" się udała... obejrzeliśmy filmik wylegując się na kanapie, zjedliśmy kolacyjkę i...trzeba było iść po dzieciaki

Pierwsze pytanko, bo zapomnę :) nie wiecie czy można zwracać/ wymieniać książki w EMPIKU??

cdn. jak nadrobię :)

Asik fajnie, ze Oliwka zadowolona :) w de już dzieciaki w przedszkolu wyjeżdżają na 3-5dni i z dwa razy w roku mają nocowanie w przedszkolu.

Josie, a czy Ty przypadkiem nie miałaś się oszczędzać??

MsMickey oj wiem, ze Gosia czeka i do domu ciągnie, ale czasami lepiej 2-3dni dłużej zostać niż np po paru dniach w domu wrócić do szpitala (często się tak zdarza).

Tak piszecie o kubkach/ butelkach dla dzieci i chciałam napisać jaki Antek ma i hmmm nie wiem od którego zacząć :D :D

Ostatnia edycja:
Aga chyba wedlug prawa wszystko mozna zwrocic do 14? dni. Kiedys bylam swiadkiem klotni ekspedientki z jakims wyjatkowo namolnym klientem, to byla odziezowka ale on wlasnie mowil ze wedlug prawa moze zawsze zwrocic nieuzywany towar nawet jesli byl z przeceny.

Asik no ja bede nosic ale moj maz to wybredny klient i wszystko musi miec naj- najlepsze i najtaniej...
Fajnie ze mloda zadowolona

Aga chyba wedlug prawa wszystko mozna zwrocic do 14? dni. Kiedys bylam swiadkiem klotni ekspedientki z jakims wyjatkowo namolnym klientem, to byla odziezowka ale on wlasnie mowil ze wedlug prawa moze zawsze zwrocic nieuzywany towar nawet jesli byl z przeceny.
Mój brat pracuje w znanym serwisie samochodowym i twierdzi, ze zwrot to tylko dobra wola sprzedającego.

Co do zwrotu ksiażki nie wiem, kiedyś czytałam o 5 dniach, oddajesz bez podania przyczyny.

Nie weim czy na obecnym etapie nie bedzie na spacery najlepszy zwykły bidon. Mati najchetniej pije ze zwykłej butelki "z gwinta" .
U na stez kubków, niekapków dostatek, sztuk chyba ze 7-8. Część wyparzyłam oddam Oliemu.

reklama
Kurcze to zrobie sobie dzis wycieczke do empiku, bo w piatek babcia kupila Antkowi dwie ksiazki i jedna fajna, ale druga MASAKRA.
U nas tez przewaga bidony, ale do kawy inki musi byc ten :)
imagesnn.jpg
A jako niekapek to najbardziej sprawdził nam sie ten:
images.jpg
A ostatni nabytek to ten (tkmaxx za 19zł):
NUK ZESTAW PLAŻOWY DLA MALUSZKA 10225097 - 3087587358 - oficjalne archiwum allegro

Załączniki

• imagesnn.jpg
    imagesnn.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 39
  • images.jpg
    images.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 42
Do góry