reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin no tez kolor wymyslilas ;-) Kup jej sliwkowe balerinki, opaske i paseczek lub torebeczke :-p

MsMickey szkoda, ale z drugiej strony bezpieczniej zostac. Niby Julo duzy, ale tak jak pisalas jednak 36 tydzien. Trzymaj sie kochana, zeby szybko zlecialo!

Sylka ale Cie kara spotkala ;-) Ja dzisiaj sie nie moglam zwlec z lozka do mlodego, ale glooosno sie upominal wiec musialam :sorry2:

Iwon jak tam Julkowe nocki? Przesypia cale czy sie budzi jeszcze?

Andzia no kubek jakis dziwny :dry: Ten ze slomka znaczy sie, bo ten drugi juz wczesniej mial i byl ok. A do slomki to trzeba miec zasys jak mrowkojad, bo ciezko leci... A moze cos zle zlozylam :confused:
A buty mam jeszcze z Pl z czasow studiow ;-)

Asik no to randka krotka, ale chociaz troszke odpoczeliscie :) Ciesze sie, ze Oliwce sie podoba :)

Aga nie wiem czy mozna oddac, ale jesli nie to moze chociaz wymienisz? Kubeczki fajne. U nas chyba najlepiej sie sprawdza butelka od Kubusia, a ja kombinuje ;-)

Stary mnie udusi. Samowolnie zaczelam malowanie duzego pokoju ;-) Odkad sie wprowadzilismy mielismy sie za to wziac (czyli dwa lata temu). Wybralismy kremowa farbe, ale chyba na jedna sciane rzuce jakis kontrastowy kolor, bo taki chlodny mi sie wydaje ten pokoj teraz... Macie jakies pomysl? Kanapy sa granatowe,a dywan niebieski... Moze jakis cieply pomarancz?

reklama
Aga - Ten pierwszy tez mamy, zestawu nie widzę (blokada)

Niepsodzianka z kolorami nie pomoge, bo mi sie zawsze wydaje ze cos do czegos nie pasuje:cool2:
Moze tą słomke trzeba troche scisnąc ustami, zebami i wtedy bedzie dobrze wyssać:-) Mamy właśnie taki jeden bidonik, w któym jak śłomki nie pzrygryziesz to nie poleci :tak:

Aga co do zwrotów to ci nie pomogę bo nie mam pojęcia

Josie ale nie wszystko co dla męża jest najlepsze musi też być takie dla Ciebie...no ale przetłumaczyć chłopu ciężko

Niespodzianka u nas też najlepiej się sprawdza butelka po kubusiu play. Co do kolorów ciężko doradzać nie widząc całości

Olcia znów dzwoniła, podekscytowana taka, że idą na basen

Niespodzianka - sliwka powiadasz? Hmmm :) a nie amarantowy?
Do niebieskiego/granatu fajnie zolty cieply wygląda. Taki pod pomarańczowy wlasnie.
Co do biekapkiw to mam z canpola krowke, tt bidon niekapek, z ikei kapki pieski i butelki po kubusiu go lub woterr :) mloda najbardziej butelki po napojach lubi

Mamy rowerek Puky. Buhahahah jakie to małe, musiałam nawet jej kierownice podnieść:D Nogi ma całe na ziemi, więc biega:))) POLECAM!

Potem was nadrobię, bo P nawet nie chce do domu wejść....a i mam bruk pod domem (josie) - Polka doskonale sobie na nim radzi na tym rowerku - jak na asfalcie:)

EDZIO:
aylin bo jak piszecie o zakupach to potem nabieram chęci:pp

aga boski ten zestaw!!! Aaaaaaaaaaaaaaa

niespodzianka ja tam lubię zimne wnętrze:p I kremowy z granatowymi kanapami może wyglądać bosko, ale jak chcesz ożywić to zamiast malować ściany polecam żółte lub piaskowe (wpadające w pomarańcz) dodatki typu ramki na ścianę, obraz, poduszki, koc na łóżko i/lub zmiana dywanu itp.:)

asik nie odpisałaś jak tam przygotowania do ślubu i sukienka czy coś pominęłam?

I P zasuwając na rowerku
20140327_161030a.jpg

Załączniki

• 20140327_161030a.jpg
    20140327_161030a.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Kasiek super sie prezentuje! Rowerkiem po bruku to wiadomo ale ja wtedy mowilam o hulajnodze:)

Kurcze niani babcie wypisuja ze szpitala bez leczenia i kazali szukac hospicjum:(

no u nas sie zaden niekapek nie sprawdzil. Dziec nie zalapal o co lotto ale go rozumiem, bo mnie tez sie nie udalo napic z tego ustrojstwa :rofl2: (teraz pewnie pomyslicie, ze oslica ze mnie :-p )

MsMickey - jezeli chodzi tylko o zoltaczke to ja bym sie wypisala na wlasne zadanie. W razie czego zawsze mozna przyjsc do szpitala. Nie wiem jak u Was ale ja mialam taka polozna, ktora przychozila do nas do domu i mierzyla poziom bilirubiny na miejscu (bo u nas choc ciaza przenoszona to tak 2tygodnie balansowalismy na granicy ) :biggrin2:

Josie
- 100 lat, 100 lat :tak:

aga - nigdy w zyciu nie slyszalam, zeby dzieci mialy nocowac w przedszkolu albo wyjechac na kilka dni bez rodzicow. Uwazam takie pomysly za nienormalne :no:

Aylin - te biala buciki mi sie bardziej podobaja. Te zlote na zdjeciach jakies takie babcine :rolleyes2:

kasiekz
- Pola promienieje na rowerku :-) Ja wyscigow tez niecierpialam, ogolnie nie lubie rywalizacji :sorry2:

aylin a mi zaś bardzo podobają się te złote:) Cudne!

aronia
nie martw się. Moja ma kubek z rurką ten br brown, ale jak chciałam drugi dokupić to coś mnie na NUK podkusiło (w końcu super firma) i też nie mogłam z tego pociągnąć wody:p Sprzedałam na allegro to badziewie:D

Odnośnie rowerka to ogólnie jestem niezadowolona. Żałuję, że go mam, ale głupio było mi powiedzieć mamie, aby go oddała. Wg mnie rowerek biegowy to jakiś bezsens. Mogłam jej kupić normalny na pedała i przynajmniej śmigałaby sobie, a z tym przecież na długi spacer nie pójdę. Poza tym pierwsze co jak na niego wsiadła to szukała pedałów:D Ogólnie rowerek jest super, solidny, ale to zakup na jeden sezon. Dziecko co prawda zadowolone i sobie śmiga, ale na tamtym mogłaby sobie pedałować:/ Jestem tradycjonalistką:p

ps. dziś sama, bo M w Warszawie. Więc sobie drinkuję, bo dzieć śpi:) Która chętna dołączyć w środku tygodnia:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry