reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie:)
Noc w porzadku, Mlody spal od polnocy do 5 u pielegniarek, ja na sali. Rano, wiadomo, czekanie na morfine;)
Julo na razie je malo, tzn mi malo leci. Ale to dopiero poczatki:)
Spac chce mi sie koszmarnie... oczy mi sie zamykaja, gdy to pisze...

reklama
Niespodzianka wspolczuje kryzysu... Twoj facet chyba podobny do mojego jest. Moj sie wczoraj wkurzyl ze wieczorem jak juz spal ja odkladalam lapka i kablem tracilam strune w gitarze (stoi przy lozku) ten sie zrywa i do mnie z ryjem: czy ty oszalalas?! :D no ale mnie juz smiesza takie obrazy , raczej puszczam mimo uszu bo jemu zaraz przechodzi i po co sie robic awanture. Choc nie powiem strasznie mnie to irytuje
A moze to przesilenie wiosenne? Rozmawialas z nim o co chodzi?

Andzia mi sie tez wydaje ze nie masz sie co obwiniac. Idz do psychologa bo a noz sie trafi fajny i ci da porzadne rady jak postepowac. Moja mama byla z siostra w podstawowce (ale to dlatego ze siostra bhla bardzo zamknieta) i pare spotkan naprawde pomoglo. To zaden wstyd dzis isc do psychologa. A w przedszkolu psychologa dyzurnego nie maja?

Msmickey gdzies wyczytalam ze noworodek ma zoladek wielkosci paznokcia tak ze z tym pokarmem to luz:)

MsMickey - dobranoc ;-)
Oby ból jak najszybciej ustapił. Całuski dla Julcia :*

Kasienka Sarunia słodziunia

Josie Jasiek musi sie częściej spotykać z Nikosiem, to nauczy sie zycia.:-p:-D
Jak Ci fajnie, wstajesz i si e zastanawiasz co tu porobic, Ja jak wstaje to mysle, boszzze od czego tu zacząc:-p

Niepodzianka z zachowaniem faceta nie pomogę, bo moj czasem tez ma głupie zagrywki, ale on raczej potem przeprasza a nie sie obraza. Pewnie próbowałaś z nim rozmawiać, ale moze on potrzebuje wiecej uwagi z Twojej strony, no bo wiesz Faceci to małe dzieci.

Josie - w popzrednim przedszkolu była Pani posycholog na etacie, to jest małe i nie maja. Z obserwacji tamtej pami wynika ze Adi jest bardzo zywiołowym dzieckiem i trudno mu sie skupić na dłuzej , zwłaszcza jak czegos nie lubi robić, nie mowiła o niczym niepokojacym, ale to była pare m-cy temu.

Kasienka - cudna jest Sarunia, no i sukienka piękna :)

MsMickey - fajnie, że napisałaś, bo już chciałam smsa wysyłać z zapytaniem jak minęła noc, ale stwierdziłam, że nie będę Cię męczyć :p
Teściowa już przyjechała ???? :) swoją drogą, chyba czuła, że powinna być wcześniej ;)

aga bo ja dziś bez auta, więc dziś na spontana nie mam co się wybierać:/ Ale jutro będę już mobilna:D
Dziś w borku tańszy plac zabaw dlatego myslałam o spontanie :) ale nic ponudzimy się w domu :)
A rowerek biegowy macie jeden z lepszych :)

Sarunia piękna, a Jasiu z Nikosiem to jak Antek z kumplem swoim :) no i wczoraj jak byli u nas to A znowu go chciał cały czas pchać :/

MsMickey mleczko się rozkręci :) jestes po cc więc troszkę czasu trzeba i Julek sobie naprodukuje :)

Proszę Państwa, otóż i Pn:)

Załączniki

• 1395741783884.jpg
    1395741783884.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry